63013

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Carlos
    Közben megtaláltam.
    Az UVW mapon vannak helyes kis kapcsolók (X,Y,Z) mostmár tudom mit csinálnak!!!
    Tökjó...
  • Carlos
    Köszönöm.
    Egyébként ezt a bútort egy ikea katalógusból szedtem.
    Az erezet tényleg nem jó, de próbálgattam az UVW map-pel berhelni, de sehogy sem lett az igazi!
    Köszönöm a tanácsodat, akkor tovább nyúzom a dolgot.
  • george4
    Nem egy igazi autorol van szo hanem egy 3ds max-ban atkonvertalt autorol!
  • Fisch
    vagy ajánlok egy kalapácsot, de akkor sajna újra kell üvegezni :D
  • Aldaryn
    Gyá, pont most akartam belinkelni. Ez valami eszméltelen. Mi a rákkal a rengeteg növény? Ha mind polygon... O_O Akkor mi a rák bírta ezt kiszámolni? :) remélem nem animáció. :)
  • putyi
    hüpp...hüpp...
    én meg azt hittem,hogy kurva sok növényt használtam az infopark képeinél.
    hogy a f-ba lehet ezeket renderelni. ezzel a renderfarmos kütyüvel.
    különben is, hogy van pofája ilyet készíteni
  • george4
    Legyszives mond el hogy kell)
  • Malakai
    Szedd le a fóliát...
  • george4
    Hello! Van egy autom aminek sotetitett abalaki vannak es azt szeretnem, hogy ne legyen sotetitett) hogy tudnam ezt megoldani? Ha valaki leirna nekem azt nagyon megkoszonnem!
  • Free
    Jó lesz de ha megfogadzs pár tanácsot. tegyél a parkettára Bump ot mert ilíen tökéletes parketta nincs. minden képnek a hibák és a tökéletlenség adja meg a valódiságát(én sem értek hozzá csak elméletben) A szekrényen az erezet nem jó irányba fut. nézd meg a szobádba vagy akárhol, hogy hogyan futnak az erek a szekrényen. sztem ha interiőrt szeretnél elöbb mondjuk kezd a saját szobáddal. elöbb másolj
    Én is úgy kezdtem el.. aztán gyorsan feladtam :c) nekem csak a kritikához van türelmem meg energiám :c)

16
    17
    18
  • Carlos
    Nem akarok belegondolni, hogy mekkora tapasztalata és mennyi ideje van az arcnak aki ezt csinálta...
  • Fisch
    ha vki említette sorry az ismétlésért...

nekem ma jött a meghívó, de csak most jutottam el odáig, hogy végig is tudjam olvasni :)
  • Malakai
    Már mindenhol nyomatják, bár itt lehet még nem említette senki. :D
    Én speciel a CGShopra is elmennék, de még megvárom, hogy mi lesz a pontos, időrendi program mindkét helyen...
  • Fisch
    hát ez nemsemmi... pfffff....
  • Fisch
    akit érdekel, ne hagyja szerintem ki...

http://www.newmediaexpo.hu

de sajna én nem tudok most "hazaugrani"... pedig király lenne elmenni...
  • nenad
    http://renderfarm.ru/incom_greenfield.shtml
  • youth #22496
    Üdv!

Szeretnék olyat, hogy egy dobozka félredől és kigurulnak belőle a golyók, de kicsit meg akarom spékelni azzal hogy mintha kirobbannának, Pbombal nem megy. Valamit biztos elszúrtam, de nem tudok rájönni, hogy mit. Tudna valaki segíteni? Köszi
  • nenad
    design21 en van nehany tutorial, de nemtom mi, sohasem neztem, csak tudok rola.
    egyebkent sztem egy kis logikaval es probalgatassal is meg tudod tanulni.
  • Aquli
    Tud valaki olyan oldalt, ahol a 3d cg elméleti anyagai vannak magyarul? Úgymint bevilágítás, photon mapping, különböző aa eljárások, filterek, gi, stb.
  • Duddits
    Szép!
  • GixEr
    Miert terdel a fenykepesz? En amondo vagyok, hogy vagy keress egy erdekes perspektivat es akkor akar lehet szelesebb a kamera latoszoge es pld a padlotol par centire vagy emeld vel egy ember magassagaba, igy jobban lehet erzekelni a targyak meretet.
  • Aldaryn
    Ez szebb. Én nem dolgoztam ki ennyire.
  • Carlos
    Fényforrás két darab omni.
    A skylight-ra még nem jöttem rá, hogy működik.
    Nekem mindig sötét marad.
    Esetleg egy kis hintet kérhetnék ezzel kapcsolatban?
  • Aquli
    Ja és talán a szekrényre mehetne egy erősebb bump map.
  • Aquli
    En nem ertek hozza tulsagosan, de elmondom a veleményem:
    Szép,de változatosab, részletesebb modellel rendelkező objektumok kellenének, a világítás viszont nem tűnik túl jónak, mintha hiányozna a skylight, vagy a gi, nincs igazán szórt fény. A másik, hogy a padlón túl éles a tükröződés, azt kellen elmosni (szerintem), mondjuk refl. glossinessel.
    Márk
  • nenad
    nem rossz. A falon a stucco tul eros. 1/5-eleg. A kep ket szelet levaghatod
    A vilagitason is van meg mit javitani,
    Probald meg az egeszet gazdagabba tenni egy kicsit.
  • Carlos
    Első interior próbálgatásom.
    Kérlek titeket véleményezzétek, hogy mi rossz, mi jó! (abból tanul az ember)
  • Aquli
    Valaki el tudná mondani, hogy kb mi az a lightcache?
  • youth #22484
    Józsié szebb volt! És ebből készül mégis tutor nem abból :/
  • Malakai
    Hát 3d'sign-ön a két greeble tornyon nem tudtam mást, nevettem. :)
  • Carlos
    Azért vannak télleg gyengék, de némelyiken csak lestem, hogy jééé, ilyet is lehet...
    SZerintem nagyon durva némelyik!
  • Ronin666
    És most gondoljatok bele, hogy ez csak a legjobb 30-30!
    Akkor milyen lehetett a többi beküldött pályázat? Már itt is van jópár elég gyenge.

Frenkie neked meg kár hogy nem az a képed került fel, amit Te ide felraktál. Az szebb volt szerintem kicsit.
  • Dichter
    Laikusként én azt mondom, esélyesek vagytok mindhárman. De ez a galéria botrány. txt fájlban nyitja meg a kommenteket. Sőt nenadé még félre is van linkelve.
  • MrGeE #22479
    hát én nem dobtam hátast
  • Ronin666
    Basszus!!!

Elfelejtettem megnézni a szöveget ami írtam a mű mellé és akkora baki helyesírási hibák vannak benne, hogy mindjárt elsűlyedek! :(
    Na ez érdekes lesz...
  • ThomasGins
    Nálam megy,brutál képek vannak kint:)
  • Aquli
    Ha csak direct, akkor minek legyen nagy multija? a directnek, vagy a gi-nek?
    Márk
  • Ronin666
    Nekem nem. Ugyan az mint eddig. http://ycon.hu/3d'sign/ ?
  • nenad
    mukodik a galeria,
    erdekes modon a muleiras nem mukodik nalam.
  • GixEr
    Ha tetszik akkor ugy jo ahogy beallitottad, Ha jo a szemed eleg a 10-es gizmo size, ha vak vagy akkor 80 (nekem a 15-20 teccik). Ezeket mindenki a sajat ize szerint allitgatja (már ha állitgatja)