63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
george4 #22551 Hogy lehet behozni az uveg matzerialját? Mert ahogy free leirta ugy nem megy! help! -
Biztos, hogy jól beállítottad nekik a collisiont a propertiesben? -
Készül az új verzió...
Csakhát szegénykém lassan renderel. -
Fura hogy az élén maradnak azok a kis szarok... :/ -
Na ezt sikerült összehoznom ma: videó
Napi felesleges animáció :) -
pauly #22546 Csak teszt,nem olyan fontos,csak zavar hogy nem működik.Hát lehet ujra kell raknom a maxot,mert még vagy 2 napja jó volt. -
hm lehet a fények is, de szerintem valami trükk van még az anyaggal is (é nnem értek hozzá) mondjuk hogy kicsit csillogjon vagy ne tükörsima legyen nem tudom. -
nenad #22544 nincs gond vele elmeletileg, kodek problema lehet.
ha csak teszt probald meg masban, ha komoly melo akkor meg egyebkent is image sequence -
pauly #22543 Nem,7-est használok.vagy van 7-eshez is? -
Hát még nekem....:D -
Nekem is jól jönne! -
Tudom. A fények miatt ilyen mesterkélt.
Max 5-ben akarom valahogy élethűsíteni. Feltettem egy free vray-t de azzal se lett jobb, csak lassabb. -
nenad #22539 3dsmax6 hiba, (az van?)
avi.bmi-t szed le az autodesk oldalarol (free) -
Kösz srácok Windel is működik, még kipróbálok ezt azt azért, egész jó ez a reactor :) -
jaja weben de hol?? tudnál vmi olyan texturás olddalt mondani ami kifejezetten ezzel foglalkozik hogy ilyen grafikai progikhoz való materialt tartalmaz???? -
de jól haladsz!:D én meg sehol:(
na mindegy tök jó de valami kell h ugy nézzen ki h ez nem egy max trükk hanem...real life:) a diablo2 dobozokért külön pont jár!:D -
pauly #22535 Azt nem tudja valaki,hogy miert lehet az,hogy ha avi-t akarok kirenderelni,akkor intenral errort ir ki,es hogy nem tudta letrehozni a fajlt. -
pauly #22534 Ha állóhelyzetből akarod,akkor szerintem széllel a legegyszerűbb,nem? -
nenad #22533 diffusba nemigen kell semmi
opacitibe kell csak azt meg a weben talalhatszt
-
Meglököd egy nonrenderable objectel? :) -
putyi #22531 spring? -
De úgy kéne hogy állóhelyzetből repülnek ki. Ha működne ez a Pbomb az nagyszerű lenne... -
Kulcsolsz neki mozgást, az utolsó key előtt pl kezded a reactor szimulációt és akkor lesz lendülete. -
Na köszi deee honnan tudok én egy cool pókháló texturát szerezni??:D amit diffucenel és opacitynél tok beimportálni..... ha szeretnéd látni mire gondolok mond azt felrakok egy képet -
GixEr #22527 RTFM -
hy
csinálok egy bábút amibe teszek csontot és a jobb és baloldali kéznek a csontja nincs összekötve a gerincel és azt szeretném megcsinálni hogy összekösse a gerincel. Van valakinek ötlete hogy hogyan csinálhatnám meg?
kép -
hertzui #22525 Sziasztok!
Hogy kell 3ds maxba vertexel szerkeszteni?
-
Üdv!
Reactorral szórakozom... Csak olyat tudok csinálni, hogy van valami a levegőben és leesik a gravitáció miatt. De olyat hogy lehet hogy földön vagy levegőben egy testet meglökök, elhajítok vagy ilyesmi? Nem tudtam összehozni, próbáltam szelet adni hozzá hátha az elfújja vagy Pbombot de semmi, nem jön össze.
Előre is köszi! -
reactor cloth és egy fasza textúra. -
Vki tudja pókhálót élethűen hogyan lehet csinálni..???:D ilyen selymes vékony és ha egy pici windet rányomok akkor fújja és arra milyen reactort kell rakni (ha reactor kell rá) egy olyan jelenetet próbálnék csinálni mint egy filmben láttam hogy a szoba régi és a szél kifújja belőle a pókhálót a koszt port stb. (remélem értitek mire célzok) -
Döbbenetes... a leg élethűbb növényzet, amit valaha renderelve láttam. (leszámítva pár filmes esetet, de ott közel sem volt ennyi növény... ) -
putyi #22520 de 
menj rá a kék home feliratra. -
nyomd meg max ban az "m" betüt akkor kijön a material editor utánna put to objekt és az üvegre kattintva behozza neked az üveg matzerialját és akkor azon tudod állítani a reflactiot hogy mennyire legyen átlátszó az üveged. -
az omnikat vedd ki. használj inkább vray lightot ha zárt a szoba annak szebb a fénye a GI t pedig Vrayben megtalálod a render menüben középtájt.
és maradj a 19mm es bútorlapoknál mert ha az életben megnézed, akkor eléggé izmos az ne félj tőlle ha vékonynak néz ki reálisabb léesz a kép. a szekrény oldalára pedig annak az 1 tizede is elég mint a parkettán ami van . a lényeg, hogy ne legyen ennyire matt mint most.
14 nézd meg ezen a képen , hogy a szekrényen milyen reflekció van és malami hasonlót érj el. ha megnézed itt is 19mm -es a bútorlap mégsem tűnik vékonynak. nézd meg a belinkelt képeimen a 19mm pont jó -
A fényforrást eltaláltad. Két db omni fényforrás van.
Nem igazán tudok szórt fényt csinálni, mert a skylight-ot még nem sikerült beüzemelnem a GI-t meg nemtom hol keressem.
Szóval a fénnyel bajaim vannak nekem is... :)
Hát igen. Valahogy nekem a 2 cm-es (~19mm) falapok 'törékenynek' tűntek, ezek 25mm-esek.
Reflection: Annyi mint a parkettán elég? -
alakúl
A következő. nem tudom használsz e méretezést de most úgy néz ki a dolog , hogy a szekrények minimum 3 vagy 4 cm vastag bútorlapból vannak összetéve. kis utánna olvasás után kiderűl, hogy a bútorok főlleg a gazdaságos ikea bútór max 19 mm es lapvastagságot használ.
Egy nagyon enyhe reflection tegyél a bútorra, de csak csínyján homyályosan. meg még a világítás az amin csiszolgatni kellene, mert mintha éjjel lenne, és 5 db 200 as izzó lenne a szobában . de lassan szép lesz alakúl a dolog a könyvcek kimondottan tetszenek nekem -
Na, ilyen lett:
-
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat!!! -
Én is így szoktam felfedezni a dolgokat :c))) -
Közben megtaláltam.
Az UVW mapon vannak helyes kis kapcsolók (X,Y,Z) mostmár tudom mit csinálnak!!!
Tökjó...