63013
"Aki másnak felbontás...!"
-
akkor bocsi! :) -
blaholl #22751 Kösz mindkettőtöknek. -
Gyorsabb voltál. :D -
Hogy benne legyenek a mapok a max fileban?
Sehogy, úgy lehet, hogy összeszedeted a mapokat egy helyre és átírja oda az elérési útvonalakat is, akár zip-be is menti neked, ha úgy teccik.
File/Archive-ban van az Archive, ami rögtön Zip-be teszi, vagy ott van a Resource Collector, ami ugyanezt a nevű Utilt indítja, ez összegyűjti a külső fileokat. -
nenad #22748 resource collector (utility panel/more) ha nincs kint -
blaholl #22747 Sziasztok
Hogy lehet menteni mapokkal eggyütt.Kösz -
nenad #22746 Azert azt meg tudom mi kell az eger ala :D
logitchet mousemann dual optical van most, (kabeles) es usb porton csatlakozik.
god egy szal se vele. -
Zsottybobo #22745 Jóóóóóóó! Az erkély tényleg elkelne! -
Jó a könyv, bár a képen látható legtöbb dolgot külső tutorial-okból tudom. -
Köszi!
Ez jól esett! -
Silverracing #22742 Az is igaz, hogy én anno vettem egy nagyonjó speciálisan optikai egér alá készített egérpadot, és azzal használom az ilyeneket a mai napig, és semmi panasz! -
Silverracing #22741 sorry off, de fontos a munkaállományaink miatt!! :
Az információ a Microsoft-tól és a Norton-tól érkezett. Kérjük az összes kapcsolatban álló személynek továbbítani! Kaphat egy e-mailt, amelyik tartalmaz egy Power Point bemutatót, amely a "La vita é bella.pps" vagy a "Life is beautiful.pps" Címet viseli. Amennyiben ezt megkapja: NE NYISSA KI! AZONNAL TÖRÖLJE! Ha mégis kinyitja, az alábbi üzenet jelenik meg: "Adesso é tardi, la Vostra Vitanon é piú bella" vagy "Now it's too late, your life is not beautifull anymore" Azonnal elveszti a számítógép teljes tartalmát és a küldő hozzáfér a címekhez, e-mail-ekhez és jelszavakhoz. Egy új vírusról van szó, amelyik szombat délután óta jár körbe. Minden lehetőt meg kell tennünk, hogy megállítsuk ezt a vírust. Az AOL már megerosítette a vírus veszélyességét és az antivírus programok egyenlőre nem képesek megsemmisíteni a vírust
on -
az optikai patkánynak nemmindegy milyen padot rak alá az ember. fényes felületeken meg műanyagbevonatú egérpadon rezeg. vegyél hozzá textilbevonatút és nem fog rezegni. -
Silverracing #22739 Kipróbáltad a ps2-es átalakítóval is? Nekem a réginél az usb-n keresztül minden 20-ik indításnál nem volt egerem, ki kellett húzni, aztán vissza. Mintha a hülye Win nem szeretné az usb-s egereket. Én élből be se dugtam usb portba. -
Milyet hasznász? :) (Igen, ma reggel még itthon vagyok, yeah... )
Free: Thx, de elvileg apám villanyszerelő féleség vagy mi, ígérte, hogy átkábelezik az egész lakást, csak ugye az nem két nap, meghát, majd amikor ráérnek... :D -
nenad #22737 nekem nem jon be...
van nekem is egy itt porosodik, valahogy akarmit is mondanak az erzekenysege nem az igazi, vhogy furan rezegve mozog.
Mindent kiprobaltam mar, usb diverek, szoftver hozza stb. -
oh te jó ég...hogy te hova fejlődsz ennyi idő alatt...hm egyre inkább lehagysz:) ez már egészen jó csomó dolog van amire 5letem sincs hogyan csináltad (ez azért nem akkora dicsőség nem kell megijedni:)) pl: ablak, gyertya, gyertyatartók, üvegedények stb
ilyen jó ez a könyv? asszem megveszem -
OFF:
Ha kell segíteni felújítani szolj segítek bekötöm a konnektort
End OFF: -
Jobb mestertek hála az égnek!! Mármint akik errefelé akadnak!!! -
Jó léátni hogy minden eggyes kép amit beteszel egyre jobb és jobb.
Alakul a dolog szépen -
Szerintem egyáltalán nem rossz, csak nekem úgy tűnik, mintha a bútor a levegőben lógna. -
Na, akkor itt egy nagyon nem mester (kezdő lámer) próbálgatása:
Várom a véleményeiteket és a kritikákat! -
Gondolom, csak felhívtam a figyelmet, hogy efféle mesterek a mi köreinkben is akadnak. ;) -
Fisch #22729 nem allitottam, hogy mas nem tud ilyet v jobbat :D -
Ilyet Nenad is bármikor. :) ... sőt, ő GI hibák nélkül. :D (fotelok... kanapé) -
Fisch #22727 erdemes megnezni, a csavo nagyon odabax...
Chen Qingfeng - http://www.chen3d.com
-
//OFF
Pont egér és (egérpad) megvételén vagyok. Milyen áru és milyen egereket javasoltok. olvastam egy G8ról vagy miről egészen tetszik, csak nem tudom mennyi.
A szempontjaim: ár: max olyan 10-15 körül, és a léyg hogy nem hiszek a cordless dolgokban szóval rendes vezetékes kellene, ami játékra is jó lenne de nagyon (pl Starcraft FPSek stb ahova jo egér kell).várom az 5leteket. hogy ne legyen OFF akár privátban
köszi -
Fisch #22725 es meg egy kicsi off :D sorry...
Free joystickja odaver mindennek es mindenkinek :D -
Fisch #22724 meg egy kicsit off...
egyetertek! kb amikor megjelent, vettem meg, egyszeruen tokeletes dolgozni es jatszani is... en is mindenkinek csak ajanlani tudom... persze aki valogatos (mint en) az ne ez a csunya kek kiszerelest valassza...
-
Biztos frankó lehet, Logitechel nekem sem volt eddig semmi bajom. Most egy MS Optikai egerem van, de senkienk nem ajánlom. Pontos, de a bal gomb már annyira nehezen működik... és ragasztav van, nem lehet szétszedni, kipucolni.
Emberek, én lelépek egy darabig. Éppen költözök fel pestre, és ott nincs se gép, se net, még normális konnektor se, amibe gépet lehetne dugni. Olyan maximum 1-2 hónapig visszafogottan működöm. -
ok. no offense -
Neem, csak én szeretem a kényelmes, jó, pontos egeret, és ez maximálisan az. Már a Logitech optikaira is rácsodálkoztak az ismerőseim, hogy mennyivel jobb az átlagos egérnél, de ez annál is sokkal jobb. Gondoltam itt megfordul pár ember, aki igen sokat dolgozik gép előtt egérrel szerkesztve, ezért írtam, hogy bár drága, ezt igazán érdemes megvenni, akinek fontos lehet esetleg egy minőségi egér. Semmi ügynöki baromság nem volt benne, csak információ érték. -
És ezt nálad lehet megrendelni vagy mi? -
Kicsit off, de talán mégsem. Srácok, aki teheti ruházzon be egy lézeres Logotech egérre, hihetetlen élmény! Istentelen gyors, finom hangolható-programozható mindene, és érzékenysége-pontossága fantasztikus! Nekem 1 MX Laser 1000-re sikerült szert tenni, és el vagyok ragadtatva, hosszútávon is hihetetlen kényelmes ergonomikus szempontból!! Szóval hosszútávú melóra csak ajánlani tudom, előtte optikai cordless Logitechem volt, de a Laser körbeveri hatszor minimum! -
Hello!
Interior scenebe hogyan csináljak minél szebb, bolyhos szőnyeget (akár material/geometry/particle módszerekkel)?
Előre is köszi!
Márk -
putyi #22717 ott a pont,lehet ,hogy nem csak énvagyok építész... -
Hangulata igen, de azért elég unalmas lesz.. Persze materiallal, texturaval sokmindent el lehet érni, de ha homogén a felület, akkor annyi...
A templom viszont nem túl jó példa, mivel építészetileg is összetettebb forma annál, hogy unalmas legyen. :) -
ha jól bevilágítod, akkor egy üres boxnak flipped normalsszal is lesz hangulata. -
De a falakon és az üvegen igen;) -
putyi #22713 egy gótikus templomban a padokon kívül nem sok miden szokott lenni:-)