14
mert nem lehet lehivni az oldalaikat
  • madcows
    #14
    az extran mar nagyon regota nem lehet ingyeneseknek regisztralni, megertem, h fejlesztenek, de mar 3 honapja vazz, hat gyonyoru...
  • Seth
    #13
    ezdeszar, mér kell felhozni 1000 éves felesleges topikokat???
  • Hunnenkoenig
    #10
    na jo, lehet, hogy tuloztam, de nagyon felhuztak a cukromat :-)

    Mindenesetre aprosagoknal kezdödik.
    egy peldamese:

    Lehet, hogy en eppen mondjuk orvosi müszereket keresek vetelre. Van egy ajanlatom svedorszagbol, meg hallottam, hogy magyarorszagon is van egy jo ceg. Mivel azert valahol meg magyarnak erzem magam ugy gondolom, hogy inkabb a magyarokat tamogatom es onnan veszek müszert. Megkaptam a cimüket es mivel elöbb tajekozodni akarok roluk, le akarom hivni a honlapjukat. Törtenetesen ök az extran taroljak azt (ne mondd, hogy az extra emberszeretetböl csak ingyenes oldalakat ad! Biztos ott is vehetsz .com meg .hu oldalakat meg webspacet). Namarmost az oldal b***ik bejönni, en meg fütyülök ra es megveszem a cuccot svedorszagban!

    Na akkor tenyleg tök jo, hogy nem erdekük külföldre csatlakozni!

    Azonkivül, ha nem akarok külföldre csatlakozni, akkor ne csinaljak internetes ceget, hanem menjek el bekat tanyeszteni! Akkor be lehetek zarva a kis biotopomba azt szarhatok a vilagra!
  • Morpheus
    #9
    E miatt európát? Azért ezt nem kéne ide keverni...
  • Lacc
    #8
    Na te is frankón belemagyrázol minden hülyeséget ebbe a dologba.
  • Hunnenkoenig
    #7
    Gaviar:

    Sajnos sok helyen tapasztaltam az ilyen gondolkodast, de nem reszletezem, mert 3 oldalt teleirhatnek...

    Ez is mutatja, hogy nem fogtatok fel igazan a szabadversenyes kapitalizmus lenyeget! Mindenesetre europat elfelejthetitek es ezt meg is erdemlitek!
  • CaviaR
    #6
    Gondolod, hogy vkit is érdekel az, hogy te külföldről nem éred el a magyar szervereket? Sajnos nem ilyen világban élünk...
    Nekik nem érdekük, hogy külföldön magyar oldalakat reklámozzanak, ami magyaroknak szól.
  • hiba
    #5
    ez mar idotlen idok ota igy van...es nyilt titok
  • Hunnenkoenig
    #1
    Mivel en külföldröl szörfölök, sokszor nem erem el az extra.hu oldalait, vagy egy oraba tellik mire lejön (ami mostanaban egyaltalan nem fordul elö).

    Felhivok mindenkit, hogy tegye at a honlapjat külföldi cegek servereire, mert ott legalabb lehivhato. Manapsag akad eleg ceg ami ingyen webspace-t ajanl! Ha mindenki elmegy tölük, talan rajönnek, hogy kene egy gyorsabb csatlakozas a vilag többi reszere is!

    Akartam nekik irni, de meg a fö oldaluk sem jön le nem hogy valami privat... Kabellel vagyok a neten es ez egy vicc amit ezek müvelnek!

    Szeretnek nehany magyar oldalat lehivni, ahol jatekokkal foglalkoznak, de nem vagyok kepes ra!
    Ez a honlapok szerkesztöinek/tulajdonosainak sem jo.

    Biztos sokan ki fognak röhögni, de azert egy probat megerne.