1354
-
DEx- #44 Ja igen, most nagyon durva dömping van.
NWN, W3, Syberia...
Mi jöhet még ?
Duke nukem 4ver? :-)) -
djcom #43 Hát igen!Morphy törvénye... -
M.A.D. #42 Nem igaz. 72 órát vagyok távol a melóhelyemtől...és gamehegyek! :)))) -
djcom #41 Király.Olyan mint az alone in the dark4(nem horror)Nagyon jó!!! -
DEx- #40 na, milyen ????? -
#39 Na végre töltöm. 0day topic rulz. -
djcom #38 Na!Végre!Itt van.Tegnap dolgoztam,de haverom levette.Most már itt figyel a vinyómon.Hát akkor install now!!! -
#37 ahahaa aranypokét törölték -
DEx- #36 Na, kipróbálta már valaki ?
A képek nagyon jók voltak...
-
#34 juj de izgi csak egy cd???
KIRÁLY -
#33 Udv!
Linket rak majd valaki ?
Nagyon köszi -
Pieces #32 Syberia (c) Microids ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Date: 18 June 2002 ³ Game Type: Adventure ³
³ Supplier: Razor Europe ³ Size: 48 x 15mb ³
³ Gimp: You! ³ 46 x 15mb ³
³ Cracker: Razor Europe ³ Protection: Safedisc 2.5.x ³
-
#31 Én már kigyógyultam belőle . :)
Na akkor jó játékot . -
djcom #30 Igazad van Skorpio7.Nekem elég sok game van a gépemen,sokkal is játszok egyszerre.Ez az ujdonságvárás lehet,hogy egy betegség.Egyébként a chellonak én is örülök.Nálam is broadband volt eddíg.De az 5 gigás is kevés volt az utobbi időben.De ott a kórház,és ott ugyebár jó ha van az embernek egy informatikus jóbarátja....
Ja,hurrá -
#29 ú
Neverwinter Nights (c) Bioware/Infogrames
ú Ä Äú-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-úÄ Ä ú
ÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÂÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
³ Supplier....: Team Deviance ³ CD Count.......: 3 CDs ³
³ Protection..: Securom+Serial ³ Date...........: 06/2002 ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÁÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
ELSZÓLTAM MAGAM ! :))) -
#28 Én is ... te is tudod .Csak az elmúlt 1,5 év játékdömpingje rádöbbentett ( kb. 150 lett letöltve , ha nem több , de minek ... ) , hogy tök felesleges minden héten 4-5 game-t letölteni , amikor ki sem játszom egyiket sem .Szóval az "egészséges" a havi 2 , de igazán olyan game , ami tetszik és magával ragad is .Őszintén ... hány game van most a gépedre felinstallálva ? Nekem 3 .: DUNE-Emperor , Warcraft3 és GTA3 .Bőven elég ... ha jövő hónap elsejétől , pedig a WOLFENSTEIN is felkerül , mert végre chello-m lesz és nem kell önmegtartóztatást tartani az adatforgalmi korlát miatt .Így már 4 lesz , ami bőven kielégíti a szórakozási lehetőségeimet .
De eltértem a tárgytól ... szóval ne mérgelődj magadban , hanem a várakozás perceit töltsd ki egy jó kis game-val pl. , ami nemrég jelent meg .Úgyis csak percek kérdése és itt a NWN . :) -
djcom #27 Na tessék.Szólok egy rosszat és mindjárt nekem estek.Ezentúl magamban mérgelődök!Bocsi,de már régóta várom.Egyébként meg fizetek értük privát ftp-ken. -
#26 ... és persze főleg mennyi idő alatt . -
#25 Hát igen ... más is érzi , hogy ez a kifakadásod , bizony nem megalapozott .Tudod mit mondanának erre a srácok , akik lehet , hogy éppen most ügyködnek a mi boldoggá tételünkön , ha ezt olvasnák ?!
Itt a cucc és mutasd mit tudsz ... és pesrez főleg mennyi idő alatt . :) -
#24 Bazz ... Djcom !
Ezt azért mégse kéne mondanod .Tudod te kikről beszélsz ?! Nem magyarok azok , akik ezt feltörik , hanem profi össznépi összefogással működő külföldi csapatok .És nem csupán amerikaiak ... gondolj csak a december 10.-e környéki nagy , világméretű összehangolt warez elleni FBI-os támadásra .Biztos megvan az oka annak ( pl. új , jobb védelem ) , hogy még nem került ki a netre a cucc .Amúgy sem szép dolog , hogy itt szidod őket , amikor ugye a játékfejlesztők éppen azt szeretnék , hogy mi majd megvegyük a bóótba a game-t .Ááá nem is folytatom , nem akarok én veled vitatkozni a warez-ről , ez már lejárt téma .Inkább legyél türelemmel .Nem hiszem el , hogy nem tetszett valami az elmúlt időszak nagy játékaiból ( GTA3 , WARCAFT3 , AGE OF WONDERS 2 ) , amivel ne tudnál még játszani .Pl. én , most fórum után is a GTA3-at fogom majd nyomni .Peace veled és legyél türelmes , mindennek eljön az ideje ! -
djcom #23 Neked mi a bánatod velem?Unatkozol? -
djcom #21 Se Syberia,se Newerwinter nights.Pedig mindkettő már kapható.!!!!Csont gyengég az ezzel foglalkozó emberkék! -
djcom #20 De jönnie kéne már!Megjelent.Nem tom mit szaroznak a preacherek! -
Anee #19 már kijött a demó azért míg az nem jön nézzétek meg....kajak nagyon:-) -
#18 Ha egy kicsit zavaros , akkor a lényeg .Már kint van warez-ban , csak még azt nem tudom , hogy ez francia vagy angol nyelvű , bár diravi szerint a francia változat a jobb , angol felirattal . :)
Érdekes , hogy még nincs kint az ISONEWS-on , bár szerintem órák kérdése lehet , bár ki tudja , nem-e csak a francia jelnt meg és csak később az angol .Gondolj csak itt a Ghotic-ra , ami jó fél évvel a német nyelvű után vagy az Arx Fatalis , ami most jelenik meg németül és csak szeptemberben angolul .
Szóval lehet hogy még várni kell egy kicsit , bár ne úgy legyen . -
#17 Djcom !
Az index fórumból idézet .:
Diravi válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 14:05:16 (4)
skorpio7,
www.edonkey2000.com, igen, igen.
Voitk,
Mivel a sztori a fo es az egyik legjobb alkotoeleme a jateknak, ugy erzem nem ildomos miattad es mas leendo Syberia jatekosok miatt itt tobb szot szolni rola. Jatszani kell.
Voitk válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 11:47:10 (3)
Hi!
Mondhatnal par szot a sztorirol is, mert ami a HCGamers oldalan olvashato az nekem kicsit zavaros.
[előzmény : (1) Diravi, 2002.06.17 10:28]
skorpio7 válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 10:54:36 (2)
Honnan van meg a teljes ?
Warez ? Te tényleg végignyomtad a full verziót ?
[előzmény : (1) Diravi, 2002.06.17 10:28]
Diravi válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 10:28:19 (1)
Vegigjatszottama teljest. Elejetol a vegeig tokeletes. Ami megjegyzendo: a francia hangok sokkal jobbak az angol verzional, erdemes inkabb oket hasznalni az angol feliratokkal. -
djcom #16 Valaki írjon már valamit,mi van ezzel a progival!15-én megjelent és még sehol nincs.Áll.rohadt jó.Már nagyon várom! -
djcom #15 15-én megjelent.Hol a francban van már????????????? -
djcom #14 Mikor lesz már?
-
#13 miezamúgy??? ilyen kocka lépegetős?? vagy real space, real time? -
djcom #12 Nem baj addíg vígasztal a GP4.Már töttöm is! -
#11 Türelem ... , játékot terem . :) -
djcom #10 Mikor jön már? -
#9 Jó éjt . :) -
djcom #8 Remélem én is!A Jazz and Faust ot ismerem(mármint a képeket)De most megyek csicsikázni!
Jó éjt! -
#7 Ja igen ... addig ajánlom figyelmedbe a Jazz and Faust játékot .Egy próbát igencsak megér !
KATT IDE!!! -
#6 Hát tudod kíváncsi lennék , hogy miként lehet nála a játék , amikor szerinte is csak 15.-én jelenik meg .Amúgy meg csak pár nap , ha nem óra és már tölthetjük is . :) -
djcom #5 Skorpio nem tudsz linket?Ha annak a majomnak megvan a full,máshnál is ott figyelhet nem?
Clone cd beolvas oszt link. -
djcom #4 Bassza meg!Hol van akkor?Preacherek Go!Feltörni a kicsikét azt ide nekem! -
#3 És pár kép a játékból itt , ha valaki nem ismerné .
HCGamer képek