18
  • Supergamer-real
    #18
    NEM TUDOM TI HOGY VAGYTOK EZEKKEL A LÁNYOKKAL, DE ÉN EGY ÓRIÁSIT KEFÉLNÉK MINDKETTŐJÜKKEL EGYSZRRE !!! IMÁDOM EZEKET A LÁNYOKAT !!!
  • Supergamer_real
    #16
    Shaman olyan negativ vagy!Szep kek inteles ruhajuk van, lesut roluk, hogy szakertok.
  • Turmoil
    #14
    "Az AGP 2x/4x támogatású chipek hardveres T&K motorral" Ez valami újdonság? :)))
  • Turmoil
    #13
    Mondjuk ha így elszorítanák a nyakát, akkor mindenki bandzsán nézne. Ezzel biztos az Itanium és a memória viszonyára akar utalni az Intel. Az ott a bottleneck:)))
  • braindance
    #11
    hagel, hagel, nem ősöreg az a G4... :)
  • Laci73
    #10
    Érdekes megjegyzés bújik elő a cikkben: egyesek véleménye szerint a Hammer processzorok 3D-s teljesítményét ronthatja a prockóba integrált memória-vezérlő. Vajon ez vonatkozik az új generációs videókártyák teljesítményére is? Más. Nekem már régóta úgy tűnik, hogy az AMD a processzorait eleve (kisebb-nagyobb trükökkel) felhúzva küldi a piacra (ezt a gyenge tunningolhatóság, a meglepően nagy teljesítmény, és a viszonylag magas gyártási selejtszám alapján gondolom) Lehetséges hogy emiatt késnek a Hammer generáció prockói? Remélem ha előbb-utóbb beszerzek egy Atlon K8-ast (ClawHammer) nem fogja megsütni a gépet... az Inteles lányoknak pedig még a szemük sem áll jól :))
  • Supergamer_real
    #9
    "A társaság bejelentése szerint a második generációs Itanium processzor az év végefelé jelenik meg a legfeljebb 16 processzort támogató Intel E8870 típusjelzésű szerver chipkészlettel karöltve. "

    Na ez nagyszeru.Memoriasavszelesseg/16 jut majd egy procira... csodalatos, biztosan sokan vesznek majd 16 procis servereket.

    Mindenesetre a hyper threading testek 1-1.4 (max 1.5) szoros gyosulast hoztak (2.4 es Northwood).Ez talan nem olyan rossz hir, mivel valamivel az iNTEL altal josolt 30%os gyorsulas felett van.
  • Tomcat.no1
    #6
    Az Intel-es csajok tényleg nagyon jók, de az a kis bandzsaság azért rámutat a hibákra is és a kép alja vajon mit rejtegethet??? :))))