46
Játékok együtt
  • XeroX
    Ugyanezt kérdezném én is.
  • MuchACHO79
    Na elég régi már a topic, kicsit frissiteni kéne.

7 éves fiammal szeretnék LANon keresztül COOPERATIVE módban játszani. Lehet autós, motoros, gyűjtögetős, kaland, és ha nem véres akkor lövöldözős is. Van valakinek ötlete mivel játszunk?
  • Tatyla
    versusba se utolsó,viszont most ha megrendeli valaki a GS-től csak 2600 postaköltséggel...
  • seriousrainbow
    Gears of War csak 5000,-
    Mégis a létező legjobb játékok egyikébe sorolom!
    Faterral vettük meg 1 szombat du., csak a co-op miatt, már este volt mondtuk 1-2 pályát kipróbálunk...
    Vasárnap reggel fejeztük be, és azóta is rengeteget ujrajátszottuk!
    Gears of wart ajánlom mindenkinek, aki nem hülye puska elé rohanó ellenfél ellen akar csirkelövészkedni, hanem intelligens, halálos ellenfelek ellen!
  • fawcet
    Gears of war milyen a multija és hány emberes limitje van? Milyen játékmódokat támogat?
  • teddymac
    Gears of War
  • SuperCharger
    Attól függ, mit értesz realisztikus alatt. A MohAA-nal realisztikusabb, az tuti, valamivel a CoD-nál is, de azért még nem egy Operation Flashpoint. Leginkább a Rainbow Sixekhez (a nem-konzolosokhoz) lehetne hasonlítani.
  • Scottt
    Hidden and Dangeruos vagy mi a szösz az fps és realisztikus???
  • nihillus
    Én próbáltam, szerintem sokkal élvezetesebb, mint egyedül, sőt az a játék talán csak úgy élvezetes.
  • ZsZso
    Ghost Recon 2
  • SuperCharger
    Dungeon Lords-ot próbálta valaki co-opban?
  • Joe004
    Rainbow six Vegas :)
  • bgabor
    Azám bazzeg, a Hidden 2 coopban!
    Annál jobb coop fps-t nemigen gyártottak még.
    Nincsen linked hogy a régi pályák cooperatív változátát hol tudnám letölteni?
  • SötétBarom
    Armed Assault
  • panther112
    Valaki nem tud coop-ban játszható fps-t, ami nem ezer éves?
  • panther112
    A Line of Sight-ot lehetett coop módban játszani. De sajnos azóta én se találtam semmi ilyet, pedig ez a kedvenc játékmódom.
  • RMarvin
    a Vietcong 2-ben van 1-2 új pálya, de ennyi.

A SWAT4 mellett életem legnagyobb co-op játéka a Hidden & Dangerous II!!! A Kiegében van csak coop mod, de hála a programozói vénával megáldott fanoknak, az alapjáték pályáinak 90%-át sikerült átrakniuk cooperative modba! Iszonyat nagyot ütöttek. A Call od Duty, a MoHAA és a többi amcsi játékot lazán a s...ébe dugja, annyira realisztikus lett.

A Raven Shield nem igazán jött be.
  • hoo bangin
    C:Outbreak jó volt, Q2, Daikatana, Heretic 2 cseppet régi cuccok, szép volt, jó volt, de elég volt. Nolf2-őt tolnám de nincs meg, H&D volt életem legnagyobb coop partijának a főszereplője. az egy isten volt. Ghost Recon megvolt, Rainbow Six szintén, SS2-őt nem ismerem.
    Vietcong2 nek van coop a multijába? mer akkor rámegyek.
  • BBird
    #21 -ben szereplőket is? (Quake 2, Heretic 2, Codename: Outbreak, Daikatana, NOLF2, Blood, Duke3D, Descent, Hidden&Dangerous, Operation Flashpoint, Rainbow Six, Ghost Recon, Vietcong, System Shock 2)

SSam2 -nek csak demóját láttam, abból meg nem nagyon tudtam megállapítani, hogy jobb-e avagy sem az előző részeknél. (Bár kicsit lassú volt a karakter mozgása)
  • hoo bangin
    mellesleg a komoly szem 2 nél gányabb játékot rég láttam bázzeg. az vérgáz.
  • hoo bangin
    melyik régebbi kommentre gondolsz? nyilván azért tettem fel a kérdést, mert az elöttem szólók által ajánlott stufákat már kipörgettük.
  • k8bal
    SWAT4
    SC3
    SS2
    LockDown Demo
    több friss nem jut eszembe! de ha negem kérdezel az SS2 az elég tré lett és az 1 kb 10-szer oda veri! ^.^
  • BBird
    Serious Sam 2. Az elég friss.
    Amúgy néha olvashatsz is régebbi kommentet... nem árt. :-)
  • hoo bangin
    ha van valakinek frissebb tapasztalata coop gammák területén, ne kíméljen. hétvégére kéne valami tipp hogy mivel zúzzunk haverral. elsősorban fps cuccok érdekelnek.
  • RMarvin
    Tekintettel arra, hogy így 30 körül már nem igen tudnak lekötni az új játékok, így nosztalgiázni kezdtem... Szerencsére vannak olyan programozók, akiknek van idejük arra is, hogy a régi klasszikusokat felújítsák, ezért a következő gémeket javallom:
    Doomsday (klasszikus doom, 3d-s modellekkel, szuper fényekkel) Ezzel hetekig nyomattuk a neten, mert annyira jól lekötött mindenkit, hogy nem bírtuk abbahagyni. Nagyon sok mai játékot megaláz! (www.doomsdayhq.com)
    jfDuke (3d-s modellekkel szintén)
    FuhQuake (Quake I, szuperul felturbózott grafika)

Az tény, hogy ezeket a játékokat úgymond össze kell rakni ahhopz, hogy használni tudd, de mindenképp megéri vele foglalkozni

A maiak közül az egyetlen jó co-opos játék a SWAT4 (szintén megunhatatlan, csak sokat töltöget)

Nemrégiben jelent meg a Close Combat: First to Fight, coopban azt is érdemes felpróbálni, mert annyira azért nem rossz, hogy multiban ne lehessen 1-2 jó meccset lenyomni benne!

Ennyi egyelőre!
  • BBird
    Quake 2, Heretic 2, Codename: Outbreak, Daikatana, NOLF2, Blood, Duke3D, Descent, Hidden&Dangerous, Operation Flashpoint, Rainbow Six, Ghost Recon, Vietcong, System Shock 2

Ezek az FPS-ek (taktikai, hardcore vegyítve). Heretic 2 inkább TPS, de majdnem ugyanolyan.
    Van több coop játék is, de azok rpg-hack'n'slash-... darabok.
  • BobaFett
    UP
  • BobaFett
    UP
  • BobaFett
    koszi, a lenyeg, hogy egymas mellet jatszva kelljen hentelni ! :D

Esetleg valami mas ?
  • asfa
    igaz ez más stilus de jo ketten
  • asfa
    fantastic 4
  • BobaFett
    Jo regi topic... de nem akartam ujat nyitni.

Szoval tud nekem valaki mondani olyan jatekokat amik cooperative-ben lehet nyomulni.
    Ilyen serious sam/will rock stilusra gondolok. Csak mert ezeket mar nagyon unjuk haverrel :(((((
  • FREAK
    mellesleg, TE untad meg, mi a kennyékkel nyomtuk volna egész nap, ha nem lett volna a "megvakulós" bug
  • FREAK
    hova? A rollba, a szerverre vagy a zászlóhoz????

Amúgy meg ha minden igaz megy a random pályagenerátor, szóval fuck gyári pályák :DDD
  • Blasta
    L****t!!!!!!
    Nem fogtok Outbrak-elni! Kalap szar az egész! Elékezz, próbáltuk nyomni, de a 15. "óriáspók-skropió-rák"-nál kissé meguntuk! Ultra gyenge az a gém szvsz!

Mellesleg, magvan a SOF 2 full, úgyhogy ha sokan leszünk aztat kéne letesztelni! A Norbályék szerint sokat javitottak benne!

(csak azt tudnám, most hogy jutunk be!!!!!)
  • FREAK
    azért hozd el az outbreak-et, max addig a blasta gta-zik :))))))))
  • dummy
    Mérgelődtem is rendesen. Már régóta szerettem volna. :((((((((((((
  • FREAK
    képzeld, múltkor cséztünk, meg HL DM :)))))))
  • FREAK
    CD másolás, pizzazabálás, füvezés, egy kis 3d studio......... na hát szóval egy tipikus lanparty :)))))
  • dummy
    Tudom, megyek. :)))))))))

Lehet már tudni, mivel nyomulunk?