407
A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
-
#83 figy, felőlem ezt az egészet elfelejthetjük. De elegközelebb mielőtt vmit írsz, nézz utána hogy ahhoz mi kell... -
#82 de akkor legalább gondolkodnál/nánk, mielőtt írsz/írunk... -
#81 >>>Ðeesno:Ez most mi? Ja a fakabátra gondolsz? SZaroK rája! -
#80 »»»Pascale:
Egyébként a muksó visszaélt az állásával...egy normális fószer nem csinálná meg ezt amit ez a faszi -
#79 »»»Ron Ragm:
Na bazdmeg, veled szóba se állok. te télleg egy kúrva nagy faszarc vagy apád nagyon elbaszott... -
#78 Ha kelenek receptek szóljatok! Álltalatok mindig frissitem! :) -
#77 Bazz!
Mivan akkor, ha nincs meg a megfelelő szint a fegyver forgatásához? Mert én nekem majdnem mind ilyen és tök jól sebzek olyan 13-26(30)-ig sebzek és az nekem jó! -
#76 nna már cvska egy goblin harcművészt kell kicsinálnom és mission sucess -
#75 jó, semmi, amikor még régen jáccottam gömbös megoldás volt...:) -
#74 Na most:
(mint látható, nem látható azok a gömbök amikkel ki lehetne jutni a labiból)
-
#73 Tud erre vki mondani vmit?
-
#72 Mondjuk inkább megmentettem az 1000-et érő csodatarisznyát:) -
#71 bennragadtam a labiban...
egy tuskótőr, egy imamalom és a szerzett cuccok látták kárát -
#70 kösz, de akit érdekel az max utánanéz a larkinor.tripod.comon...
1ébknt máésnak swe hozza be azokat a gömböket amik a labi kijáratát mutatja meg az épületeket? -
#69 2 hónapos kenyér: 1 darab 1 hónapos kenyér, 1 darab gyémánt, 2 darab medvepúp
mengorni buzogány: 2 darab diszprózium, 1 darab kitin buzogány, 275 darab ezüst
dracoacél kasza: 1 darab démonacél kasza, 11 darab sárkánykarom, 10 darab sárkánypikkely
voodoo-kalapács: 1 darab vámpírkalapács, 14 darab oroszlánbajusz, 4 darab bulldogbendõ -
#68 bocs, csatacsillaggal kapcsolatos állításomat visszavonom, utánanéztem, az télleg ütő/zúzó. Viszont még így se rossz a 2 hónapos kenyér addig az 1 szintig, amíg meglesz a 12:) -
#67 1ébként Neked az 1 hónapos kenyeret ajánlom. az mágikus is, ütő/zúzó fegyver is, 11-es ütő/zúzó szakértelem kell hozzá, úgyhogy happy.
De ha nagyon kell, tudok neked szerezni olcsón, úgyis annyi pénzem van hogy nem bírom elkölteni... -
#66 1ébként szólok hogy a csatacsillag távolsági fegyver. Annak mennyi a skillje? Öcsém, vagy nagyön hülye vagy, vagy nagyon vak vagy, vagy nagyon láma vagy....
tudod a fegyverek 3 csoportba tartoznak.
A szúró/vágó
Az ütő/zúzó
és a távolsági.
Tudod mindenhez kell egy bizonyos szint, ami alatt egy kalap sz** az egész. Magyarul te nem fogsz azzal a 11-es ütő-zúzó skillel mester kardforgató, esetleg pontos íjász lenni... -
#65 ugye te sem gondoltad komolyan?mer azér a tuskótőrhöz 12-es szúró/vágó skill kell...
1ébként meg mennyit sebzel?
ja az erőm még csak 12... -
#64 LOL, 1-es szúró vágó skillel akarsz használni egy TŐRT!BAZZE LOOOOOOOOOOOOL -
#63 Hinnye mecsáltam a kobrás küldit, szereztem törpe csizmát, de a bronzcsizmához asszem 21es szint kell :-D -
#62 bazmeg má fáradt vagyok -
#61 Ron Ragm:
Jah, és szúróvágó skillem 1es. Viszont a üzőzúzó 11es... -
#60 hömm, ezüst csatacsillagot akartam írni. bár még nem azzal nyomulok :-) -
#59 Ragm: mennyi az erőd?
Lost Soldier: mágiával is simán végignyomhatod
Pascale: oksa. aztat én is mecsáltam, lámerésön...
-
#58 Jó, bazzeg, most még csak 10-es vagyok, elbaxtam 3 rugót arra hogy felbaszom a magicaimat 8-ra, 1600am maradt ezért minden pénz számít!
LOLZ másrészt írtam hogy acél csatacsillaggal nyomulok ami sokkal többet sebez mint az a kis sz*r... -
#57 Beszart az oldal! hmm...! -
#56 Én most az elementálosat csinálom, de nincs MAGIC fegyverem úgyhogy szerzek egyet! -
#55 Pfuh, de rég nem voltam! Beszart a gép! -
#54 >>>Deesno:10-töl gyere Diozni, de nem biztin.
Larkinor:
Már a Bolyhos Tarantellás küldit is kicsináltam, nagyon pite volt.
Viszont a kigyós! Az azért szivatós. Arra még gyúrok picit. -
#44 Szerintem töxar a tuskótőr. Egy rakás pénzt beleöltem [kitintőrből csináltam] és egy nagy rakás sz*r...
Nekem acél csatacsillaggal 3-4 a tehetős kereskedő :-) és 213 ezüstöt adott :-)) Jah, Pascale, bocs de csak mpost értem haza :-) -
#43 A kis fölvágós! Méghogy CSAK 9-es! Aki a kicsit nem becsüli....az már nagyobb.:-) -
#42 5élű kard 1000-ért, bronzpáncél 150-ért a piacon! -
#41 Csontork leütött? Ja, Te csak 9-es vagy:)
figy, egy jó tanács: Ami nálad több hp-val bír, az elől inkább fuss! -
#40 Inkább városon bell van, és nagyon ritka. ha leütöd van nála 100-200 ezüst
bazze annyi pénzem van nem tudok mit kezdeni vele:) -
#39 Huhh! Ezt kukkoljátok meg! Jobb mint mondjuk az Rs-nél a tip.it!
http://zion.kerekes.elte.hu/pingman/larkinorstuff/larkinorcenter.htm -
#38 Bazz, Sir Disno is magyarázza, te is mondod, de én még sehol se találkoztam Tehetős kereskedővel! Csak Csontvázorkkal( HP kb.110), de annál is ott hagytam a fogamat...Milyen yoo, hogy mindig kötök biztosítást! -
#37 Kira ez a tuskótőr, így a tehetős kereskedő csak 2 csapás^_^ -
#36 na a goblinos jön nekem...
azzl inkább várok:) -
#35 nekem van 1 5élű kardom meg 1 vámpírkardom. Lehet eladom a palyzsom és mind2 berakom:)