407
A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
  • Ron Ragm
    figy, felőlem ezt az egészet elfelejthetjük. De elegközelebb mielőtt vmit írsz, nézz utána hogy ahhoz mi kell...
  • Ron Ragm
    de akkor legalább gondolkodnál/nánk, mielőtt írsz/írunk...
  • Pascalesp
    >>>Ðeesno:Ez most mi? Ja a fakabátra gondolsz? SZaroK rája!
  • Disno
    »»»Pascale:
    Egyébként a muksó visszaélt az állásával...egy normális fószer nem csinálná meg ezt amit ez a faszi
  • Disno
    »»»Ron Ragm:
    Na bazdmeg, veled szóba se állok. te télleg egy kúrva nagy faszarc vagy apád nagyon elbaszott...
  • Polin
    Ha kelenek receptek szóljatok! Álltalatok mindig frissitem! :)
  • Polin
    Bazz!
    Mivan akkor, ha nincs meg a megfelelő szint a fegyver forgatásához? Mert én nekem majdnem mind ilyen és tök jól sebzek olyan 13-26(30)-ig sebzek és az nekem jó!
  • Ron Ragm
    nna már cvska egy goblin harcművészt kell kicsinálnom és mission sucess
  • Ron Ragm
    jó, semmi, amikor még régen jáccottam gömbös megoldás volt...:)
  • Ron Ragm
    Na most:
    (mint látható, nem látható azok a gömbök amikkel ki lehetne jutni a labiból)
  • Ron Ragm
    Tud erre vki mondani vmit?
  • Ron Ragm
    Mondjuk inkább megmentettem az 1000-et érő csodatarisznyát:)
  • Ron Ragm
    bennragadtam a labiban...
    egy tuskótőr, egy imamalom és a szerzett cuccok látták kárát
  • Ron Ragm
    kösz, de akit érdekel az max utánanéz a larkinor.tripod.comon...
    1ébknt máésnak swe hozza be azokat a gömböket amik a labi kijáratát mutatja meg az épületeket?
  • Pascalesp
    2 hónapos kenyér: 1 darab 1 hónapos kenyér, 1 darab gyémánt, 2 darab medvepúp
    mengorni buzogány: 2 darab diszprózium, 1 darab kitin buzogány, 275 darab ezüst
    dracoacél kasza: 1 darab démonacél kasza, 11 darab sárkánykarom, 10 darab sárkánypikkely
    voodoo-kalapács: 1 darab vámpírkalapács, 14 darab oroszlánbajusz, 4 darab bulldogbendõ
  • Ron Ragm
    bocs, csatacsillaggal kapcsolatos állításomat visszavonom, utánanéztem, az télleg ütő/zúzó. Viszont még így se rossz a 2 hónapos kenyér addig az 1 szintig, amíg meglesz a 12:)
  • Ron Ragm
    1ébként Neked az 1 hónapos kenyeret ajánlom. az mágikus is, ütő/zúzó fegyver is, 11-es ütő/zúzó szakértelem kell hozzá, úgyhogy happy.
    De ha nagyon kell, tudok neked szerezni olcsón, úgyis annyi pénzem van hogy nem bírom elkölteni...
  • Ron Ragm
    1ébként szólok hogy a csatacsillag távolsági fegyver. Annak mennyi a skillje? Öcsém, vagy nagyön hülye vagy, vagy nagyon vak vagy, vagy nagyon láma vagy....
    tudod a fegyverek 3 csoportba tartoznak.
    A szúró/vágó
    Az ütő/zúzó
    és a távolsági.
    Tudod mindenhez kell egy bizonyos szint, ami alatt egy kalap sz** az egész. Magyarul te nem fogsz azzal a 11-es ütő-zúzó skillel mester kardforgató, esetleg pontos íjász lenni...
  • Ron Ragm
    ugye te sem gondoltad komolyan?mer azér a tuskótőrhöz 12-es szúró/vágó skill kell...
    1ébként meg mennyit sebzel?
    ja az erőm még csak 12...
  • Ron Ragm
    LOL, 1-es szúró vágó skillel akarsz használni egy TŐRT!BAZZE LOOOOOOOOOOOOL
  • Disno
    Hinnye mecsáltam a kobrás küldit, szereztem törpe csizmát, de a bronzcsizmához asszem 21es szint kell :-D
  • Disno
    bazmeg má fáradt vagyok
  • Disno
    Ron Ragm:
    Jah, és szúróvágó skillem 1es. Viszont a üzőzúzó 11es...
  • Disno
    hömm, ezüst csatacsillagot akartam írni. bár még nem azzal nyomulok :-)
  • Disno
    Ragm: mennyi az erőd?
    Lost Soldier: mágiával is simán végignyomhatod
    Pascale: oksa. aztat én is mecsáltam, lámerésön...
  • Disno
    Jó, bazzeg, most még csak 10-es vagyok, elbaxtam 3 rugót arra hogy felbaszom a magicaimat 8-ra, 1600am maradt ezért minden pénz számít!
    LOLZ másrészt írtam hogy acél csatacsillaggal nyomulok ami sokkal többet sebez mint az a kis sz*r...
  • Polin
    Beszart az oldal! hmm...!
  • Polin
    Én most az elementálosat csinálom, de nincs MAGIC fegyverem úgyhogy szerzek egyet!
  • Polin
    Pfuh, de rég nem voltam! Beszart a gép!
  • Pascalesp
    >>>Deesno:10-töl gyere Diozni, de nem biztin.
    Larkinor:
    Már a Bolyhos Tarantellás küldit is kicsináltam, nagyon pite volt.
    Viszont a kigyós! Az azért szivatós. Arra még gyúrok picit.
  • Disno
    Szerintem töxar a tuskótőr. Egy rakás pénzt beleöltem [kitintőrből csináltam] és egy nagy rakás sz*r...
    Nekem acél csatacsillaggal 3-4 a tehetős kereskedő :-) és 213 ezüstöt adott :-)) Jah, Pascale, bocs de csak mpost értem haza :-)
  • Pascalesp
    A kis fölvágós! Méghogy CSAK 9-es! Aki a kicsit nem becsüli....az már nagyobb.:-)
  • Ron Ragm
    5élű kard 1000-ért, bronzpáncél 150-ért a piacon!
  • Ron Ragm
    Csontork leütött? Ja, Te csak 9-es vagy:)
    figy, egy jó tanács: Ami nálad több hp-val bír, az elől inkább fuss!
  • Ron Ragm
    Inkább városon bell van, és nagyon ritka. ha leütöd van nála 100-200 ezüst
    bazze annyi pénzem van nem tudok mit kezdeni vele:)
  • Pascalesp
    Huhh! Ezt kukkoljátok meg! Jobb mint mondjuk az Rs-nél a tip.it!
    http://zion.kerekes.elte.hu/pingman/larkinorstuff/larkinorcenter.htm
  • Pascalesp
    Bazz, Sir Disno is magyarázza, te is mondod, de én még sehol se találkoztam Tehetős kereskedővel! Csak Csontvázorkkal( HP kb.110), de annál is ott hagytam a fogamat...Milyen yoo, hogy mindig kötök biztosítást!
  • Ron Ragm
    Kira ez a tuskótőr, így a tehetős kereskedő csak 2 csapás^_^
  • Ron Ragm
    na a goblinos jön nekem...
    azzl inkább várok:)
  • Ron Ragm
    nekem van 1 5élű kardom meg 1 vámpírkardom. Lehet eladom a palyzsom és mind2 berakom:)