The Watchmaker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha 1 kis több idõm lesz..úgy júliusban..akkor én is nekifekszem...:)
Tavaly eljutottam egy darabig (RIP) de....töröltem a progit....
De most..
Eddig annyi izgalmas dolog törtent hogy elkezdett remegni egy haz es kitort belole egy darab fal,de ennyi.Maszkaltam beszelgettem de nem megyek tõle falnak ugyhogy f8 maradt.
Igen mind a negy CD kell legalabbis nekem kerte.
fucko ugy nezed hogy korunk egyik legjobb kaland jateka van a gepeden tatti.
A The Watchmaker pedig egy hogyismodjam... nem hulyeseg hanem... nezopont kerdese mert azert erdekes de egyenlore amenyit jaccotam csak jarkaltam es nem sok tortent. De megeri egyszer kiprobalni. Resident Evil Stilusu a jatek. Ket embered van es valashacc kosztuk es beszelgetni kell meg minden izet.
2. Most ismét itt a melóhelyen...tehát.....max. holnap..:((
Sephi:most szereztem meg a longest journeyt amit annyira ajanlottal nekem,a kerdesem az,hogy miutan felinstallaltam szükségem lesz meg mind a 4cdre?
De ma!
Tényleg felesleges vitatkozni itt megjelenésrõl , amikor a játék a lényeg .Csak kár érte , hogy ennyire nem hatott rám .
De legalább valakinek tetszik ( M.A.D.) és nem vetünk rá követ .Nekem is van olyan játékom , ami szinte senki másnak nem jött be , miközben én végignyomtam nagy elánnal ( pl.: Trespasser . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Amúgy ,meg a V gomb lenyomásával a verziót megjeleníti a képernyõn. Ua, mint a tavalyi....de mégis....no...mind1.
Ez a topic úgy is elsüllyed.
Off!
Egyébként részemrõl peace!

http://deathfellows.hu/
Ha meg tényleg így van ( "...nekem abszultut nem tetszett a game, még csdak ki sem probáltam!..." ) , akkor meg minek szólsz hozzá feleslegesen olyanhoz , amirõl fogalmad sincs .
Fõleg , hogy utánna se nézel , hogy igaz-e amit leírtam , csak bevágsz ide egy tök felesleges isones-os release dátumot .
Akkora az arcod mint egy ház!
teszek rá, hogy mikor játszottál azzzal a játékkal okoska! NEm én voltam aki inditotta a topicot, nekem abszultut nem tetszett a game, még csdak ki sem probáltam! Ennyi!

Lenyeg az hogy nekem egyenlore unalmasnak tudnik...
Nézd meg az NFO file-okat , másrészt meg ha elolvasod M.A.D. üzenetét alább , akkor elgondolkozhatsz , hogy ki is téved itt .
Ja igen ... nekem is full rip volt meg , zenei add-ont elég nehéz volt megszerezni hozzá .
Így már szinte tényleg új a game.
De akkor, hogy került ki anno az a régebbi verzió??? :)
Tényleg régi!!!

És
Game (1):
06/07/2002 The Watchmaker DEViANCE
Patches/DOX (1):
06/08/2002 The Watchmaker NoCD Patch Battery
Rip Games (2):
05/30/2001 The Watchmaker Divine
05/30/2001 The Watchmaker *Music Addon* Divine
Rip Patches (1):
05/31/2001 The Watchmaker *DLL FIX* iND