mi a szám cime II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kmarha
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
éslehet?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sziasztok!

Tetszik egy szám, de nem tudom se az elõadót se a címét. Telefonnal fel tudtam venni belõle egy részletet, remélem ez alapján valaki felismeri:

Innen letölthetõ

Köszi elõre is!
Hi!
Vki nem tudja, h ki az elõadója annak a számnak, h Touch és szakszofonoznak benne és egy csaj énekel. Nem új szám már.

Köszi elõre is
édesvizipimpli
Hali keresek 1 zenét amibe valami ilyesmi van h Lets party lets party lerts party party party. xD
Ha valaki tudja akkor elõre is köszi

The Verve - Bitter Sweet Symphony

CSOCSO
láv mi láv mi...full mi full mi😊
izee. rockafeller skank a pontos cime fatboy slim az stimmel

a metaxasat meg a jegkremeset senkise tudja?????
Efreet
Fatboy Slim - Funk Soul Brother

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

JHetfield
azert ez az i can change igen eros volt

es azt nem tudjatok a metaxa reklamban a zene mi meg abban a carte d'or reklamban ahol a garazsban kezdenek el hangoskodni
mateos
Ez az !!!! 😄
Nagyon szépen köszi !!! 😊
mateos
kösz 😄
mingyárt meglátjuk hogy az e 😊
Efreet
Cardigans - Lovefool (talán)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

mateos
😄 ja de ez egy másik , meg van egy szám (asszem a rómeo és Juliában jáccolták) hogy "LOVE ME LOVE ME ? DONT SAY YOU LOVE ME" vagy vmi ilyesmi..... PLZZZZZZZZ
South Park OST-n van egy ilyen track, es Saddam Hussein enekli 😄

mateos
melyik az a szám amelyikben azt énekli egy figura , hogy " I CAN CHANGE , I CAN CHANGE ..."
NAGYON SÜRGÕS LENNE PLZZZZ