Ákos a Sportszigeten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACHTUNG !!! ACHTUNG
Ákos elsõ kottás albuma eladó/csere*
*20. évfordulós bp-i koncertjegyre. A kategória másodlagos. Csak a részvétel a fontos! A legszarabb helyû jegyérét is odaadom.
Ha érdekel írj privátba vagy mail-t: [email protected]
Ákos elsõ kottás albuma eladó/csere*
*20. évfordulós bp-i koncertjegyre. A kategória másodlagos. Csak a részvétel a fontos! A legszarabb helyû jegyérét is odaadom.
Ha érdekel írj privátba vagy mail-t: [email protected]
Az Andante és a 40+ után ideje volt már egy kis zúzásnak, de biztos a te lelkednek ez nagyon sok volt, részvétem.
Úristen mikori írásra reagáltam, na mind1 xD
Úristen mikori írásra reagáltam, na mind1 xD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
díszdobozt cserélem régi lemezekre akit érdekel kérem írjon és a részletek amilban:
[email protected]
[email protected]
nemtom, szvsz nekem nagyon bejött ez a keményebb stílus. jó volt ezután a pár harmatosra sikerükt album után.
Jól nyomta????
A koncertböl megtudhattuk hogyan kell szépnek vagy jónak mondható számokból idióta metál-zúzdát csinálni!!!!
Szánalmas koncert volt! De a közönséget elnézve miért csinált volna mást???? Ha a hülye magyarnak az idióta pogó kell, akkor már Ákos is tud vele szolgálni! Nevetséges volt.
A koncertböl megtudhattuk hogyan kell szépnek vagy jónak mondható számokból idióta metál-zúzdát csinálni!!!!
Szánalmas koncert volt! De a közönséget elnézve miért csinált volna mást???? Ha a hülye magyarnak az idióta pogó kell, akkor már Ákos is tud vele szolgálni! Nevetséges volt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Miért ne, tulajdonképpen igaza volt:)
DE Iszonyatosan de jol nyomta
DE Iszonyatosan de jol nyomta

én kinn voltam és a szemerkékõ esõ ellenére hatalmas buli volt, kurva jó számokkal, és biza több, mint 2 órát játszott (azért a politikát egy mondat erejéig nem bírta nem kihagyni

Ki volt kint tegnap Ákoson emberek?