A VIA továbbviszi a Socket 370-es vonalat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
epp arra ertettem, hogy mivel semmije nincs a highend cuccok kozott ezert senkit se erdekelnek az alsokozep cuccai. ha mondjuk a tesztek kozott ott figyelne az athlon xp es a p4 mellett 1 cyrix cucc is akkor nagysagrendekkel tobbet adnanak el.. mert hat a nvidia se a gf4ti4600bol el de ott van a csucson, mindenki rola vitatkozik es kozben meg veszik meg a low-end cuccait.... jahh es nem tom ki meg mek forumban monda, de "mid-end" nem letezik 😊))))))))))))))) mar maga a szo is 1 logikai gubanc
A Cyrix-szal sem volt semmi gond, csupan kisebb volt a teljesitmenye a tobbi aktualis procinal. attol meg nem volt szar, a celnak tokeletesen megfelelt.
Ezzel a mostani C3-mal az a baj, hogy nem lehet itthon kapni. Pedig nekem szimpatikus...
Ezzel a mostani C3-mal az a baj, hogy nem lehet itthon kapni. Pedig nekem szimpatikus...
tulajdonkeppen nem rossz elgondolas, ha minden jol megy lesz egy egesz kulon "irodai vonal" alacsony fogyasztasu, olcso gepeknek. csak a konkret cyrix-es dolgokat ismerve mar ketseges hogy van-e az egesznek ertelme, de majd elvalik ha kijon az a nehemiah cucc