Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azóta már jött ki jobb minõségû (#10278)
ez a killa az év egyik legjobb remixe, és a september rain is iszonyat finom darab <#finom>#finom>
ja hogy neked zúzás kell...?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
őőő
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Britney_Spears-Someday__Leama_and_Moor_Remix
Zenon - September Rain (Bobina Vox + Dub Mix) | 320k
Red Pulse sátor nagyon igényesre sikeredett, ott The Scumfrog nyomott hatalmasat, vmi isteni volt... meg a lézer show az elején... hmmm felejthetelen marad az biztos!
Vissza Syma-ba Junkie XL csodáltaos volt! A végén mintha kifordult volna magából... 😄 de az a zene..... egy gyönyör volt! 😊 Picotto is jó volt. Nagy poén volt, mikor "elbújt" a pult mögé és közben végig vette a kamera és adta le a kivetítõre 😄 Picotto-n már végem volt, szó szerint, aztán DJax-en már csak a fejem tudtam mozgatni... 😊
Beyer csalódás volt számomra. Igor nagyot nyomott? Aki ott volt írhatna róla vmit, addigra már leléptünk, mert állni sem bírtunk. 😞
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
de legalább kapok levegõt (allergia ellenõ szarság)
shit happens
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Fred Baker at Refresh, Scotland 20-08-2005
Armin vs G&D - Zocalo
ID
Ferry Corsten - Sweet Sorrow (Thrillseekers Remix)
ID
Fred Baker vs Nyram - Confirmation
Mojado feat Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision)
Tiesto - Breda 8 PM (DJ Montana Edit)
Armin - Shivers (Alex MORPH Remix)
Tiesto - Adagio for strings (Fred Baker Remix)
ID
ID
ID
Fred Baker vs Greg Nash - Electro Shock
ID
Fred Baker vs The Keyboard Kids - All of us (Fred Baker Remix)
ID
Fred Baker - Total Blackout
ID
Out of the Past - Mystery (Fred Baker vs Vinczent Gorczak Remix)
Sry az ID-kért, én írtam a trekklistet.
Mindenesetre jöhetne már szept. 17.-e😊
Retteketet
telcsim meg lemerült:S
na majd legközelebb😄
keep it minimal
Pulsedriver
Fr. 25.11.05 Hungary tbc / Dj Naksi B-Day Party
Sa. 26.11.05 Hungary tbc / Dj Naksi B-Day Party
Fr. 16.12.05 Hungary tbc / Viva Club Rotation Hungary
Sa. 17.12.05 Hungary tbc / Viva Club Rotation Hungary
Rocco
Bass-T
Fr. 25.11.05 Hungary tbc / Dj Naksi B-Day Party
Túl sok info ez így nekem, egy ilyen éjszaka után. Úúúúristen <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#wow2>#wow2><#wow2>#wow2><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
őőő
őőő
"Köszönjük Adam Beyer, majd értesítjük!"
hehehehe
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Most még ez is nagyon jó: Will Holland - Timeless (Deepwide Remix)
őőő
ök is naon kenték de addigra már elég kész állapotba kerültem , ami nem tetszett az az h miss djax végén elkezdett hardteknozni. jo 150 bpmeket is képes volt kihozni :/ nemjött be annyira.
signalrunners - 3000 miles ugyebár 😊
meg arra az iio hangú csajszira is felfigyeltünk
Aztán volt még Groove Coverage - Holy Virgin (Rob Mayth remix)
Lacuna - Celebrate the summer (Tune Up remix)
Base Attack - Technorocker (Tune Up remix)
Klubbingman - Revolution (Tune Up remix)
Klubbingman - Magic Summer Night
Huhh most hirtelen nem tom még mik voltak, de nagyon állati volt <#vigyor>#vigyor>
Még Newl-ra is nyomtam egy kicsit amikor õ volt pedig az már nem annyira az én stílusom 😄
De te honnan tudod, hogy az ment? Hallottad kintrõl? 😊 Vagy Jastnak akartad írni? 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]