Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A zenék nekem nagyon bejöttek természetesen, mindenki sokat beleadott, eszméletlen hangulat volt és be kell vallanom bár Newl nem éppen olyanokat játszott ami az én stílusom, kellemesen csalódtam benne, pedig alapban nem kedvelem, de még azonkra a zenékre is nyomtam egy keveset amiket õ játszott 😊)
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Rocco & Pulsedriver & Bass-T ha minden jól megy <#vigyor>#vigyor>
100% hogy ottleszek, hacsak nem a gólyabál estéjén lesz
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Valaki le tudná irni ROBERT SMIT - LIVE FROM ISRAEL 2005 may mixnek a track- listáját?
Elõre is kösz.
a probléma ott van hogy más hubcímeket használtok 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Microdots-ot hagyni kell, elõbb-utóbb csatlakozik. (Most pl. azonnal.)
TranceMP3 megy gond nélkül - most legalábbis.
microdots: egyfolytában hub is full :|
trancemo3: egyfolytában connection refused by target machine :|
mien hubot ajánlotok még?

a cuki fogszabályzós sterby ilyen fapofával nyomta végig a neki szánt 2 órát, de a lényeg hogy jó zenéket tolt
és tökjó kényelmesen el lehetett férni

abból szvsz Nick Thomspon remix (lesz) a legjobb...utána FC aztán Tiesto remix, nagyon jó szám sztem.
őőő
mert a g&d feelinget nem akartam megszakítani 😛 a tánctéren meg lehetetlen lett volna egymás szavát érteni
de télleg nem?
amúgymeg tudomám hogy a csajnak mutattad a kijáratirányát.
<#nyes>#nyes>
Hemstock & Jennings feat Adam White - Reverence
BT - The Force Of Gravity(Ferry Corsten Bootleg Remix)
Midway - Amazon
Jonas Steur - Castamara
Evolve - Safe To Dream(Thrillseekers Remix)
Primer - Indulge
Thomas Bronzwaer - Close Horizon
Bëlmondo - Sunshine Dust
Mojado - Senorita(Mr Sam Vision)
Sander Van Doorn - A.K.A
Madonna - Die Another Day(Tiesto Dedicated Remix)