Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Huhh vagy várjunk csak, egyszer lehet, hogy mégiscsak hallottam, most elbizonytalanodtam... Na mindegy 😄

Alien
😄DDDD

Nem hallottam még 😊

Narcotic Syntax
EHEHHEH

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
köszönöm a szakértõ kommentet, valami ilyesmi eredmény lett nálam is. Alien, gyere isteníteni 😄

robotnyk
bazmeg....
prezi
...egyszer volt, hol nem volt...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

JAST
Peat JR & Fernando - Magyar Népmesék (Club Mix) <#wow3>

JAST
naja 😊

prezi
én James Holden-t akarok !!! <#gonosz2>

Alien
Ja igen, bár én is figyelem folyamatosan a netet, de ha valaki elõttem megtudná esetleg, hogy helyileg hova jön majd a #10425-ben jelzett 3 úriember, kérem jelezze 😄 Köszönöm 😊

Alien
Életem egyik legjobb bulija volt, ha nem a legjobb 😊

A zenék nekem nagyon bejöttek természetesen, mindenki sokat beleadott, eszméletlen hangulat volt és be kell vallanom bár Newl nem éppen olyanokat játszott ami az én stílusom, kellemesen csalódtam benne, pedig alapban nem kedvelem, de még azonkra a zenékre is nyomtam egy keveset amiket õ játszott 😊)

robotnyk
már itt volt nyáron, aki(k)re kiváncsi voltam, csak egy lúzer vagyok, és nem mentem el
Narcotic Syntax
haveromék is müjeges afteren voltak mondta h elég huzos zenék is mentek.. newl is játszott pl.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
mit akarsz már eccer idetolta magát ! home-ba! ugye jast? 😊

Alien
Úgy látszik novemberben mindenki megkapja a zenei adagját <#nyes>

Rocco & Pulsedriver & Bass-T ha minden jól megy <#vigyor>

Alien
Kb így éreztem magam a bank parádé after után 😄 és hasonló jó érzéseket várok novemberben is 😄

Alien
<#nyes>

franco
Remélem végre télleg idetolja magát a fiú...

100% hogy ottleszek, hacsak nem a gólyabál estéjén lesz

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

JAST
hjaja olyasmi, nov12én, amikor meg tesco lesz nálunk.

Ehh ha jön Armin májsztró akkor az tényleg kötelezõ 😊 Amugy az Armin Only az olyan lesz mint a Tiesto In Concert?
JAST
hja Te igen. de Markus Schulz is esélyes sztem jövõre. bár neked még az is hard.

EOX
<#wow1>

Retteketet

robotnyk
kapok felmentést?
JAST
kezeket a paplanfölé, éjjen a trance buli (csajok után),pénzt gyûjteni, nem megerõsített infó szerint novemberben érkezik Armin mester. ha jön és nem látom ott a népet akkor elmegyek mindenkihez személyesen és rágyújtom a trancer lakását.

30-án megy valaki Oakenfold-ra?
Hi

Valaki le tudná irni ROBERT SMIT - LIVE FROM ISRAEL 2005 may mixnek a track- listáját?

Elõre is kösz.

JAST
a helyzet az h microdotson levették 1500re a max userszámot már 1 hete.

zolee90
és akkor segítenél is talán? 😄

bazzeg még elnézném egy darabig ahogy szenvedtek, de nincs szívem.

a probléma ott van hogy más hubcímeket használtok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Most nálam is. De én nem is foglalkozom vele, mert a BCDC újrapróbákozik és elõbb-utóbb úgyis bejelentkezik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

zolee90
trancemp3: <14:03:01> *** A célszámítógép megtagadta a kapcsolatot BCDCvel is

zolee90
microdots: hub is full. Olyan hubra lettél irányítva, amihez már kapcsolódva vagy :|

Hát azt nagyon nem. Nem is ajánlott, mert mindkét hubról úgy vágnak ki vele, mint macskát sz*rni. Használj BCDC-t vagy sima DC-t.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

zolee90
lehet a Strong Dc-t nem szereti?

Most próbáltam:

Microdots-ot hagyni kell, elõbb-utóbb csatlakozik. (Most pl. azonnal.)
TranceMP3 megy gond nélkül - most legalábbis.

zolee90
DC:
microdots: egyfolytában hub is full :|
trancemo3: egyfolytában connection refused by target machine :|
mien hubot ajánlotok még?

JAST
ilyen képekre pazarolni 1 Ték-et :/

JAST
gyönyörû 1 jelenség.

a mesterek

a cuki fogszabályzós sterby ilyen fapofával nyomta végig a neki szánt 2 órát, de a lényeg hogy jó zenéket tolt

és tökjó kényelmesen el lehetett férni

Narcotic Syntax
aki meg opm poloján van csaj ( 😛 ) ö tolta szigeten is elöttünk ! nagy partys ugy latszik 😊

king13
Force Of Gravity 😊
abból szvsz Nick Thomspon remix (lesz) a legjobb...utána FC aztán Tiesto remix, nagyon jó szám sztem.

őőő

asszem 1x láttam, de nem beszéltem vele,
mert a g&d feelinget nem akartam megszakítani 😛 a tánctéren meg lehetetlen lett volna egymás szavát érteni

JAST
haígytudnék pattogni rá, el is mentem volna. Julius hol volt?

prezi
lál 😄

JAST
kiaz aki nem zombi ezen a képen? (sry opm) 😛
de télleg nem?
amúgymeg tudomám hogy a csajnak mutattad a kijáratirányát.

<#nyes>

Mögötte meg valaki nagyon lement zombiba.<#nyes>

JAST
jé, 1 OPM

Puff Daddy: "I'm the public enemy no1..." -videóklipp ehhez képest semmi.

JAST
hehe. Drazsé parti. TS-en Inpieces alkotott:

Hemstock & Jennings feat Adam White - Reverence
BT - The Force Of Gravity(Ferry Corsten Bootleg Remix)
Midway - Amazon
Jonas Steur - Castamara
Evolve - Safe To Dream(Thrillseekers Remix)
Primer - Indulge
Thomas Bronzwaer - Close Horizon
Bëlmondo - Sunshine Dust
Mojado - Senorita(Mr Sam Vision)
Sander Van Doorn - A.K.A
Madonna - Die Another Day(Tiesto Dedicated Remix)