Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
ja, erre emléxem. ekkor tettem szóvá, hogy a nightoperator (a totw) már kb. 1 éves szám, PvD kb. 1 évvel ezelõtti setjében hallottam elõszõr, nagyon bejött.

shit happens

cSuwwi
ha olyan jó, tõcsd fel atw-re, átvarázsoljuk dromra, osztjuk a népnek. szép elképzelés mi? :]

shit happens

cSuwwi
Pék Ferit átlapátolják máshova :o)

shit happens

franco
még mintég a 183as asot a beszt nálam

1. Andy Moor - Halcyon (Armind)
2. Perasma - Swing 2 harmony (Gabriel & Dresden vocal mix) (data)
3. Sultan - Shivers (Mannels mix) (Yoshitoshi)
4. D Formation - Signs & Portens (beatfreak)
5. Iio - Runaway (Ford mix) (made)
6. Mike Foyle pres Statica - Space Guitar (Armada)
7. Sin Plombo - African Stomper (Estereo)
8. Firewall - Sincere (Smith & Pledger mix)
9. TUNE OF THE WEEK: DJ Vestiga vs Jomar - Nightoperator (five AM)
10. Oliver Prime - Mindgames (Dj Danjo & Rob Styles mix)(Spinnin)
11. Fred Baker - Confirmation (ITWT)
12. Tranquility Base - Getting Away (Anjunabeats)
13. Sophie Sugar - Call of Tomorrow (John O callaghan) (Fundamental)
14. Eye Wall - Bad Deal
15. Armin van Buuren - Birth of an Angel (Armind)
16. M.I.K.E. - Massive Motion (Armind)
17. Sander van Doorn - Bling Bling! (Spinnin)
18. Marcos - Tribal Affair (CDR)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

JAST
ezvan sajnos. pedig citadellából jó a kilátás :/

franco
ugye szopacc? :C

JAST
Technikai okok miatt a Citadella helyett a BLONDY Clubban lesz megtartva Fred Baker szülinapi bulija.
A klub a II. kerület Tölgyfa u 1-3 alatt található, a Margit híd budai hídfõjénél, a Lánchíd irányában.
A hely két termes úgyanúgy, rendkívül igényes, trendy hely. Hiszem, hogy választásunk jó lesz és, hogy mindenkinek tetszeni fog.

JAST
simán, sütõ ferire kikell ütnöm magam mert az asszem igen kalapálós lesz 😄

menjünkmár mert menetközbenvagyunk :@

lesz elõtte? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

meghivsz htx

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JAST
dj service. én is elugrom valszeg szerda fele és megveszem...

EOX
nálam baker, menno, mj, armin

Retteketet

nincsjegyemholvegyekjajj :C

ebbõl nekem
-oakey (erõsen 3 kérdõjeles még)
-mj (fx)
-menno (fx)
-armin (esetleg😊

franco
ebbõl nekem
-baker (jegyed megvan? 2k)
-MJ (1k??)
-Armin (3-4k??)

JAST
azér megnyomjuk ám keményen a trance partik számát:
szept 17 - Fred Baker
szept 24 - Piece of Resistrance
szept 30 - Paul Oakenfold
okt 8 - Midnight Journey
okt 15 - Menno de Jong (elvileg)
nov 12 - Tiesto (igaz Armin nagy bulija érdekesebb Rotterdamban)
nov 2X - Armin (elvileg)
...

JAST
a mi kis hörbi karcsink új mixet dob piacra Martini Revival címmel.
jókis pénzeket kaszálhat, axe, martini, jövõre Flight LSD lesz sztem a mixcdjének a címe...

JAST
jólenne a dallam meg az alap, de ürs 1 idõután a vokál meg pocsék, legalábbis nekem ígyjött át. sry.

<#szomoru2>

JAST
Motorcycle - My Blue Heart (Gabriel & Dresden Chocolate Portal Dub) nemhiszem el h ezt se tudták volna jobbracsinálni.

JAST
valóban lapos bár Timeless Deepwide rmx odab*sz 😄

franco
most csak nekem nem jött be az asot vagy túl sok közgázos buliban voltam??

mintha eddig nem ismeretem volna <#gonosz2>

JAST
Armin van Buuren - Shivers (DJ Tatana Remix) ehh. Ajánlom Elevation rmx-et.

JAST
ez a shivers rmx meg ha egymásra tennénk elevation rmx el ugyanolyan felépítést kapnánk...

EOX
😄

Retteketet

9 szülcsynapcsy, remélem megtisztel :|

vagyszólok izének hogy vigyen be 😄

JAST
Gabriel & Dresden Feat. Molly - At The Same Time - OPMnek való...

JAST
dejóneked. sztem a vokál borzalom.

EOX
hmm, érdekes én most ezt nem találom olyan rossznak

Retteketet

JAST
g&d hozta a formát. lapos. sry.

Alien
<#ejnye1> Ejnye, elég fontos emberkék maradtak ki a felsorolásodból<#vigyor>

Nh Shevits
ki tartja itt magát nagy szakértõnek? egy számot kéne felismerni. inkább 2-õt...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Narcotic Syntax
hüü erre nemis gondoltam 😛

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
valószínû de én nem bízok abban h novemberben jön, túl közel van Tiesto bulihoz képest. Azért nem semmi év lenne ám ha jönne. Armin, Tiesto (2x), Paul van Dyk, Gabriel & Dresden (2x), Paul Oakenfold, Özgür Can...

AMD Norbee
Sztem 26-lesz<#idiota>
Szombatra teszik AvB-t

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
0 nem is lehet? <#conf>

Elusive
milyen számrendszerben? <#eplus2>

Narcotic Syntax
az x pedig 1 és 9 közötti valos szám ! 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franco
november 2x

JAST
hehe hallottam 27-et de egyáltalán nem biztos még. (ráadásul az vasárnap, de majd kiderül) jövõre legkésõbb tuti jön.

AMD Norbee
Srácok azt nem lehet tudni hogy AvB kb mikor jön NOV.-hányadikán?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Narcotic Syntax
<#worship>

Alien
<#vigyor0>

franco
mi is így vagyunk arminnal

Alien
Ehh <#idiota> Mondjuk én amúgy se hiszem, hogy mentem volna 😊 Viszont remélem Pulsedriverék nem kerülnek ennyibe majd, mondjuk ha mégis akkor nem zabálok egy hétig, de ott a helyem 😄DDDDDDD

Tiestonak 10 kiló a belépõ <#wow2><#wilting>

Ramadamammy rapidrandi

VinylToy
"1999. augusztus 10-e Keszthely Club Of Colors

Ennyi embert nem látott a keszthelyi Colors, az biztos. Az égi tünemény elõestéjén vette kezdetét az a party, amelyre majdnem háromezer fiatal gyûlt össze az ország minden részérõl. Tény, hogy a több mint egy éve folyó Night Zone klubturné egyik legjobban sikerült buliján vehettünk részt.
Már viszonylag korán hosszú sorok kígyóztak a hírneves klub bejáratánál. A meghirdetett line up szerint Tommyboy, Budai, Kühl és Sylvie adták a körítést Paul Van Dyk három órás szettje mellé. Mûsorára egy emberként volt vevõ a közönség. Paul látszatra és elmondása alapján is nagyon jól érezte magát. Kifejezetten bejött neki a koncert feeling, a sikítozó, csápoló fiatalok hangulata. Elmondta azt is, örül hogy végre olyan buliban játszhatott Magyarországon, ami maximálisan megfelelt elvárasainak. Menedzsere szerint Paul Keszthelyen lejátszott mûsora az egyik legjobb, amit valaha is hallott tõle.
Szettje végezetével a Freee kru és Paul-ék is nyugovóra tértek egy-két órára. Dél körül kiültünk a Colors melletti étterem teraszára, ahol együtt követtük végig az égi tünemény pályafutását.

Freee magazin 1999. szeptember"

Akkor ez 1700 forintomba került, és tényleg életem legnagyobb élménye volt.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

bátorkodom jelentkezni a feladatra...<#crazya>
JAST
jó persze gondolom odatesznek fényileg meg hangilag az arénában, nade 6500 Ft akkor is sok, legalábbis nekem, fõleg h olyan jáccik akiért ennyit nemadok. Na mind1, remélem lesz olyan elvetemült aki elmegy heringezni és majd elmondja mien volt, aki meg itthon marad az szerintem nem fog lemaradni semmirõl 😉