Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
shit happens
1. Andy Moor - Halcyon (Armind)
2. Perasma - Swing 2 harmony (Gabriel & Dresden vocal mix) (data)
3. Sultan - Shivers (Mannels mix) (Yoshitoshi)
4. D Formation - Signs & Portens (beatfreak)
5. Iio - Runaway (Ford mix) (made)
6. Mike Foyle pres Statica - Space Guitar (Armada)
7. Sin Plombo - African Stomper (Estereo)
8. Firewall - Sincere (Smith & Pledger mix)
9. TUNE OF THE WEEK: DJ Vestiga vs Jomar - Nightoperator (five AM)
10. Oliver Prime - Mindgames (Dj Danjo & Rob Styles mix)(Spinnin)
11. Fred Baker - Confirmation (ITWT)
12. Tranquility Base - Getting Away (Anjunabeats)
13. Sophie Sugar - Call of Tomorrow (John O callaghan) (Fundamental)
14. Eye Wall - Bad Deal
15. Armin van Buuren - Birth of an Angel (Armind)
16. M.I.K.E. - Massive Motion (Armind)
17. Sander van Doorn - Bling Bling! (Spinnin)
18. Marcos - Tribal Affair (CDR)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A klub a II. kerület Tölgyfa u 1-3 alatt található, a Margit híd budai hídfõjénél, a Lánchíd irányában.
A hely két termes úgyanúgy, rendkívül igényes, trendy hely. Hiszem, hogy választásunk jó lesz és, hogy mindenkinek tetszeni fog.
lesz elõtte? 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
-oakey (erõsen 3 kérdõjeles még)
-mj (fx)
-menno (fx)
-armin (esetleg😊
-baker (jegyed megvan? 2k)
-MJ (1k??)
-Armin (3-4k??)
szept 17 - Fred Baker
szept 24 - Piece of Resistrance
szept 30 - Paul Oakenfold
okt 8 - Midnight Journey
okt 15 - Menno de Jong (elvileg)
nov 12 - Tiesto (igaz Armin nagy bulija érdekesebb Rotterdamban)
nov 2X - Armin (elvileg)
...
jókis pénzeket kaszálhat, axe, martini, jövõre Flight LSD lesz sztem a mixcdjének a címe...
vagyszólok izének hogy vigyen be 😄
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Szombatra teszik AvB-t
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Ramadamammy rapidrandi
Ennyi embert nem látott a keszthelyi Colors, az biztos. Az égi tünemény elõestéjén vette kezdetét az a party, amelyre majdnem háromezer fiatal gyûlt össze az ország minden részérõl. Tény, hogy a több mint egy éve folyó Night Zone klubturné egyik legjobban sikerült buliján vehettünk részt.
Már viszonylag korán hosszú sorok kígyóztak a hírneves klub bejáratánál. A meghirdetett line up szerint Tommyboy, Budai, Kühl és Sylvie adták a körítést Paul Van Dyk három órás szettje mellé. Mûsorára egy emberként volt vevõ a közönség. Paul látszatra és elmondása alapján is nagyon jól érezte magát. Kifejezetten bejött neki a koncert feeling, a sikítozó, csápoló fiatalok hangulata. Elmondta azt is, örül hogy végre olyan buliban játszhatott Magyarországon, ami maximálisan megfelelt elvárasainak. Menedzsere szerint Paul Keszthelyen lejátszott mûsora az egyik legjobb, amit valaha is hallott tõle.
Szettje végezetével a Freee kru és Paul-ék is nyugovóra tértek egy-két órára. Dél körül kiültünk a Colors melletti étterem teraszára, ahol együtt követtük végig az égi tünemény pályafutását.
Freee magazin 1999. szeptember"
Akkor ez 1700 forintomba került, és tényleg életem legnagyobb élménye volt.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."