Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hja, GMT+1 miatt nálunk csak 18:00-kor lesz <#miaz>

ETN.FM

Mashups with Shane 54
12:00
hosted by: Shane 54

AMD Norbee
Hamár igy mindenki irta, én is megragadnám az alkalmat és egyben a billentyûzetem is és Boldog Születésnapok kívánok!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

<#ravasz1>

Gracias mindenkinek!! <#pias>

Alien
Boldog Szülinapot <#vigyor>

JAST
hepi szülidéjt!

Narcotic Syntax

happy borday opm. igyál sok bort a tortához !😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

EOX
BSZ PSZ!<#vigyor3>

Retteketet

hbd opm 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
boldog szülinapot OPM és cSuwwi öccse ^^

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

cSuwwi
HBD OPM
a tesóm születésnapja is ma van, Láljancsi alatt a listában 😊

shit happens

king13
ez a Tiesto cd nem üt agyon az biztos...végre jó minõségben UR Junkie XL, a Leama & Moor remixe szvsz gyenge...a Nyana remixe jobb mint az eredeti, de még így sem igazán...azon kívül meg nagyon sok érdekes már nincs a lemezen.

őőő

Alien
Klubbingman - Love Message (Tune Up Vs DJ Manian rmx)
Patrick Hernandez - Born to be alive (Penta P Nikki Beach Remix)

<#oooo><#rinya><#oooo><#worship><#vigyor>

JAST
dogzilla-without_you__dogzilla_dub

JAST
Ár jú der? - feri bá féle elektrotrance, hamar unható.

EOX
FB_Feat_Edun-Whos_Knockin__Incl_Ferry_Corsten_Remix-Promo_Vinyl-2005-POW

Retteketet

JAST
tenk jú

king13
DJ Tiësto - The World's #1 DJ 3 years in a row - presents...

JUST BE - REMIXED

An exclusive ITunes Release!
Features rare and hard to find remixes
brought to you by the original tunemaker himself!

Official ITunes Tracklisting:

01 - Love Comes Again (Mark Norman Remix)
02 - Traffic (Max Walder Remix)
03 - Traffic (DJ Montana 12" Edit)
04 - Nyana (T4L Remix)
05 - UR (Junkie XL Air GUitar Remix)
06 - UR (Leama & Moor Remix)
07 - A Tear In The Open (Leama & Moor Remix)
08 - Just Be (Antillas Club Mix)
09 - Just Be (Antillas Dub Mix)
10 - Just Be (514 Mix)
11 - Just Be (Wally Lopez La Factoria Vocal Remix)
12 - Adagio For Strings (Danjo & Styles Remix)
13 - Adagio For Strings (Phynn Remix)
14 - Adagio For Strings (Frew Baker Remix)

Original Artist : Dj Tiësto
Album : Just Be - Remixed
Genre : Trance+
Date : 09/26/2005
Quality : 320kbps 44,1 kHz Stereo
Tracks : 14
Time : 127:49 min
Size : 187,7 MB

Tiesto.com Statement with regard to the album:

After the international success of 2004's album double header of 'Just Be' and 'Parade Of The Athletes', Tiësto rounds off that episode of his continuing 'magik' journey with the digital release of 'Just Be - Remixed'.

'Just Be - Remixed' is a an iTunes only exclusive release collecting together fourteen new, hard to find and just plain rocking remixes of tracks from 2004's 'Just Be' album. Highlights include five brand new remixes with 'Nyana' (T4L Remix), 'UR' (Junkie XL Air Guitar Remix), 'Just Be' (Antillas Dub Mix), 'UR' (Leama & Moor Remix) and 'A Tear In The Open' (Leama & Moor Remix), all previously unreleased in their full versions.

Also included are massive remixes of 'Just Be' and Tiësto live avourites 'Love Comes Again' from rising star Mark Norman, 'Traffic' from DJ Montana and 'Adagio For Strings' by Fred Baker, amongst others.

'Just Be - Remixed' is a chance for Tiësto fans, old and new, to get hold of those elusive remixes they're missing from their collection. Snap them up on iTunes starting September 26th!

nahát...tele van baszva Just Be-vel de a Forever Today Mike Shiver mix nincsen rajta...az egészbõl azt vártam a legjobban, meg a Junkie XL mixét az UR-nak hogy végre meglegyen normális minõségben...

őőő

2006 elején jön az új Airwave album, 3 CD-n: az elsõ prog trance, a második prog house, a harmadik lounge.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Happy Nameday, Dzsászt! <#papakacsint>
JAST
open your eeeeyes and seeeeeeee

<#eljen><#eplus2>

king13
Dreas Pres. Havannah - Havannah (Mike Shiver Remix) nincs meg valakinek jó minõségben?

őőő

king13
aztat nem tudom 😊

őőő

JAST
ebbõl kijött már az alphazone rmx?

king13
Ernesto & Bastian- 'Darkside Of Th Moon' (Axwell & Sebastian Ingrosso Remod)
bár lehet hogy nem a megfelelõ topikba írok 😛

őőő

JAST
Marco V sose arról volt híres hogy húde újat mutat. Sztem a mexokott formát hozta.

Mivel többen is írtátok, meghallgattam, de én semmi különöset nem találtam benne. Szimpla iparosmunka (jó értelemben), de nem több.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien
cascada - how do you do

tune up remix
verano remix
megara vs dj lee remix
rob mayth remix
original mix

Jelenne már meg<#oooo>

JAST
False light? (nem rázott meg eléggé az a 200v)

Elõzõ albumáról Atalanta 02022002 a legzsírabb (lehet h már nem jól emléxem a címére), Picotto arról koppintotta a Verdi-t.

Meghallgattam a 200v-t és sajnálattal láttam, hogy jóval lájtosabbra sikerült, mint a Con:Fusion. Két szám jött be nekem nagyon: a Calling the shots és a More then a life away.

pedig nemakartam 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
hehe ez eccere ütött nekunk😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
LOL😄

franco
ezmekkora😄ddd

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Alien
Akcent - Kylie (Pulsedriver remix)

<#eljen><#worship>

Cascada - How Do You Do (Verano remix) na ebben sem csalódtam <#vigyor>

Csak jönne már a full Rob Mayht remix is <#rinya><#vigyor>

king13
Markus Schulz - You Won't See Me Cry 2005<#eljen><#eljen><#eljen>

őőő

AMD Norbee
Markus Schulz - Global DJ Broadcast (09-22-2005)
Nagyon jol összerakott mix <#eljen> teccik !

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
ez meg tükrözött ték, nehogy cyrus elvigye

JAST
ték power

JAST
emotional void power

king13
pff csak a traclist volt rossz 😄

őőő

king13
hát ha nincsen rajta a By Your Side akkor az teljesen más 😛

őőő

EOX
elvileg hétfõn jelenik majd meg, a tl nem teljesen más, de azért eléggé eltér, úgyhogy valószínüleg fake.

Retteketet

king13
mp3tuneson már fakenek mondják, mondjuk a tracklist az tényleg teljesen más mint kéne legyen

őőő

king13
én erre a lemezre mondtam hogy igen gyenge, szvsz a Markus Schulz sokkal jobb...

őőő

JAST
szerintem meg sensation-ön üt egy cseppet.

JAST
101-the_thrillseekers_present_nightmusic_volume_1-disc_1_the_dj-tsp.mp3
201-the_thrillseekers_present_nightmusic_volume_1-disc_2_the_producer-tsp.mp3

king13
mondjuk nem külön fileokba kellett volna rippelniük mert így akad a váltásoknál...

őőő

king13
ez meg igen jó 😊

őőő