Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
singleben ha van valakinek, szóljon plz, htx
02-will_holland-timeless__ljunqvist_remix-tsp.mp3
03-will_holland-timeless__filo_and_peri_remix-tsp.mp3
no comment
okt 18ig lehet még voksolni az 5 legjobb DJ-dre.
aztán meglátjuk Tesco idén is nagy király :/
Mondjuk õ még elég elfogadhatóan néz ki nem úgy mint egy-két hazai DJ...
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
amennyi pénzt összekeres, nem meglepö h kolázik meg hasonlok.. énis azt tenném 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
amúgy idei divat: vodka + energiaital power 😄
bár hogy a tojásrántottát tudja felhozni, kitudja, lehet hogy nagy alkesz (akármit is írnak róla), 1-2 spangli az otthoni fellépések elõtt simán... 😄
shit happens
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Flyerz: A magyar konyháról mit tudsz?
Tiesto: Ismerem azt a magyar italt, a vörösboros kólát, elég sokat ittam belõle, amikor nálatok jártam. És a kolbászos tojásrántotta, meg minden egyéb, amit beletesztek a rántottába, az igazán finom volt. Nagyon jó, persze nem annyira egészséges, viszont, ha esetleg iszol, akkor ezek nagyon jólesnek.
Neeem, bazze, nem valami közhelyes hungarikum a tokaji-gulyás tengely mentén, neeeeem, vörösboros kóla + kolbászos rántotta. <#idiota>#idiota>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Ha már Ronski: Novemberben jön egy új mix cd-je, "Monster Series Volume 1" címmel, tracklist egyelõre nem ismert.

Retteketet
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Real Booty Babes - Ready To Go (Club Mix) ? (ez most csak úgy eszembe jutott épp ez megy a winampben 😄)
nekemis megvan sok belõlük 😄
Na jól van , nagyon helyes <#vigyor>#vigyor> Van még belõle Club mix, Vinylshakerz Rmx, és ami szerintem a legjobb: Rob Mayth remix <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> Ha kell ezek közül vmelyik, akkor írj privit és megadom az msn címem és küldöm õket 😊
én nem tudom hova tenni 😄
tehát pl axel f - crazy frog mint trance..... 😄
háááááááát.... 😄