Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
például:
robotnyk
ruben garcia & ruben moran pres. magic solutions - future

singleben ha van valakinek, szóljon plz, htx
JAST
01-will_holland-timeless__deepwide_remix-tsp.mp3
02-will_holland-timeless__ljunqvist_remix-tsp.mp3
03-will_holland-timeless__filo_and_peri_remix-tsp.mp3

no comment

prezi
mint pl ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

JAST
reméljük mielõtt funkyt kezd el írni, elpatkol. 😄
okt 18ig lehet még voksolni az 5 legjobb DJ-dre.
aztán meglátjuk Tesco idén is nagy király :/

desigo
Nem mondtam én meg.Õ baja lesz ha megpatkol.
Mondjuk õ még elég elfogadhatóan néz ki nem úgy mint egy-két hazai DJ...
prezi
majd pont egy dj-nek mondod meg, hogy éljen 😄DDd

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

desigo
Pedig pont vigyáznia kellene a szervezetére,hogy minnél tovább élvezhesse a nagy jólétet.
Narcotic Syntax

amennyi pénzt összekeres, nem meglepö h kolázik meg hasonlok.. énis azt tenném 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Fred Baker is erõsítette az infot mi szerint sokat kólázik és k*rvázik tesco.

amúgy idei divat: vodka + energiaital power 😄

cSuwwi
nem hinném hogy rászorulna ezekre a kannás borokra, így nem is fogja megtudni...
bár hogy a tojásrántottát tudja felhozni, kitudja, lehet hogy nagy alkesz (akármit is írnak róla), 1-2 spangli az otthoni fellépések elõtt simán... 😄

shit happens

(ismertebb nevén: lónyál)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

És akkor még nem is ismeri az almalé + fehérbor kombinációt, amivel meg a tablettás fehérborokat lehet fogyaszthatóvá tenni. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
hehehe mintha vörösboros kolát nem tudna mashol inni a vilagon 😄 ahh magyar találmány😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

robotnyk
hát nem 98assal megy?
Ez a legjobb része:

Flyerz: A magyar konyháról mit tudsz?
Tiesto: Ismerem azt a magyar italt, a vörösboros kólát, elég sokat ittam belõle, amikor nálatok jártam. És a kolbászos tojásrántotta, meg minden egyéb, amit beletesztek a rántottába, az igazán finom volt. Nagyon jó, persze nem annyira egészséges, viszont, ha esetleg iszol, akkor ezek nagyon jólesnek.

Neeem, bazze, nem valami közhelyes hungarikum a tokaji-gulyás tengely mentén, neeeeem, vörösboros kóla + kolbászos rántotta. <#idiota>

Narcotic Syntax

JAST
AMD Norbee
arra kiváncsi vagyok!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

EOX
most adja originalt

Retteketet

AMD Norbee
<#eljen>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
Ronski Speed vs Stoneface & Terminal – Incognition

JAST
jaja nov4 elvileg.

EOX
is😊 ASOT-ban is volt, nekem az original is tetszik.

Ha már Ronski: Novemberben jön egy új mix cd-je, "Monster Series Volume 1" címmel, tracklist egyelõre nem ismert.

Retteketet

JAST
de csak azért mer Ronski playlist mi? 😛

EOX
Adam Selim-Stigmata Incl Mays Remix-Promo Vinyl-2005-TSP<#eljen>

Retteketet

JAST
túloldala is jó

robotnyk
Shah And Laruso Present Global Experience - Tennessee
JAST
ték

Alien
Oksi 😄 Huhh én a Rob Mayth remixtõl kész vagyok 😊 Mondjuk ez minden remixére igaz majdnem 😄

megnéztem, nemrossz, de maradok az elsõnél :d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
Azt nem ismerem 😊 De nézd meg a Rob Mayth remixet is!!!!! 😄

JAST

jaj yoko dance mixet hallgatom belõle hát ez nagyonszar .C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
ok<#vigyor>

ismeremmegvan 😄

Alien
Szerintem nem rossz a Vinylshakerz féle sem 😊

Real Booty Babes - Ready To Go (Club Mix) ? (ez most csak úgy eszembe jutott épp ez megy a winampben 😄)

robotnyk
future elõtag felejtõs, inkább past
Alien
Jó akkor kereszteljük át Future Dance-nek 😄

ték, igen :|

bár vinylshakerz - one night in bangkok sztem szar.... master blastertõl ugyanez jobban tetszik 😮 :C

de nem trance egyik se 😄

nekemis megvan sok belõlük 😄

Alien
Nekem az, hogy pár jóóó szám azért befigyel ott <#alien>

Alien
<#vigyor>

Na jól van , nagyon helyes <#vigyor> Van még belõle Club mix, Vinylshakerz Rmx, és ami szerintem a legjobb: Rob Mayth remix <#worship><#worship><#worship> Ha kell ezek közül vmelyik, akkor írj privit és megadom az msn címem és küldöm õket 😊

helyesigen <#eljen>

robotnyk
akkor mondom: tûzre vele, az elkövetõkkel együtt 😄
azért kérdezem 😄

én nem tudom hova tenni 😄

tehát pl axel f - crazy frog mint trance..... 😄
háááááááát.... 😄

robotnyk
õszintén?
más.

mi a véleményetek errõl, meg errõl ?

alien, ma meghallgattam holy virgin tekhouse mixt, ezeddig beszteszt (Y)Y(