Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
képet nyomhatnál be a pólóról!😊
megkéne vennem jegyet hétfõn.
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Above_and_beyond_with_andy_moor-air_for_life__original_mix
szééép
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Scatman John - Scatman (The Arena Di Verona mix)
Scoop - Drop It (Fiocco rmx)
Mario Lopez - Sound of Nature 1 (Plug'n'Play rmx)
Music Instructor - Super Sonic (DJ Sören rmx)
Space Frog - Lost in Space (Kai Tracid rmx)
Mike Koglin vs Jono Grant - Sequential(Pig and Dan remix)
Sztem jo...
Ha vki ismeri, vélemény?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Alien lejöttek a számok vannak köztünk igazán jók most ia hallgatom õket.
Thx!
Aren
D-D-D Deejay! D-d-drop that beat! Are u ready?? Come On Yo!
😄
1 kellemes dallamú nóta amit persze sikerült elcseszni a feldolgozással. igazából az a legzavaróbb hogy 5 verzióból 5 bank stílusú dance. :/
őőő
"Szegény" TIESTO-t ezekhez az emberekhez sorolni és kisbetüvel irni...siralmas<#sir>#sir>
Még ilyen fajta zenék is jöhetnek ill. elõadók ha valaki tud tõlük új zenét:
Benassi Bros,dj tiesto,future trnace united,danceland dj team (õk királyok coloradoba nyomták),klubbingman,flashrider,lacuna,astrada,cascada,base attack,Cell shouter feat. bad habit boys,global playboys (deejays),rob mayth,Real Booty Babes.
Szóval õk azok akiket igazán hallgatok he valakit nem ismernétek töltsetek le tõlük zenéket igazán buli zenék ajánlom mindenkinek!Jó töltögetést.
Na byez all!
Aren
Na ilyenekre gondoltam vannak köztük jók köszike szépen ha ilyen elõadok új számáról hírt kapsz vagy tudsz akkor légyszi írd be nekem ide a forumba.
Még1x köszike!
By!
Aren
http://www.arminvanbuuren.net/
Ramadamammy rapidrandi