Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Groove Master Johnson-ról vagy Dj Roog-ról hallott valaki? Nagyon jó zenét csinálnak. Egy Innercity videón láttam õket és nem tudom honnan kellene szerezni tõlük valami jó kis mixet?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A várakozások kapcsán az A&B figyelmeztetése:
Expect the unexpected! We've really gone back to the roots of the music we love, regardless of music genres and what people may be expecting from the album.
<...>
There are songs ranging from chilled, movie-soundtrack things to dark, clubby moments and uplifting tracks. “Tri-State” won't sound like a DJ mix compilation, though; we're aiming to do something more unique.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<#whatever>#whatever>
01. Above & Beyond feat Andy Moor - Air For Life
02. Armin Van Buuren - Shivers
03. Armin Van Buuren feat Gabriel & Dresden - Zocalo
04. Markus Schulz feat Departure - Without You Near (Gabriel & Dresden Remix)
05. Airbase - Escape
06. Way Out West - Killa (Orkidea Remix)
07. Gabriel & Dresden feat Molly - Tracking Treasure Down
08. Above & Beyond - Alone Tonight
09. Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Mike's Broken Record Mix)
10. Armin Van Buuren feat Jan Vayne - Serenity
11. Dogzilla - Without You (Dub Mix)
12. Andy Moor - Halcyon
13. Jonas Steur - Castamara
14. Paul Van Dyk feat Wayne Jackson - The Other Side (Deep Dish Other Than This Side Remix)
15. The Police - SOS (Sander Van Doorn Remix)
16. Marco V - False Light
17. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Paul Van Dyk Remix)
18. Deep Dish - Say Hello (Club Mix)
19. Mark Otten - So Serene (Menno De Jong's Heading South Dub)
20. Hammer & Bennett - Language (Santiago Nino Dub Tech Mix)
Retteketet
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Retteketet