Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enigma cutot szedtem le jóaz nekem
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hihetetlen hogy ez a pulsedriver még mindíg full uazokat a hangszereket használja, mint 3 éve, amikor ilyen zenéket hallgattam
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
ez a top...
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
DJ Yano(janó)ÁÁÁÁÁ.Meg orange project POPPY ÁÁÁÁÁÁ.Meg olyan címet h Hé várj én kimaradtam a szerelembõl normális ember nem ad,meg tudom mie vágysz.Szvsz a magyar zene (a legtöbb)mind fostalicska szar.Anynira el vannak maradva a külföldi színvonaltól.Töb üres a számuk még a trance is technos beütésekkel van tele.Áhh,nem érdemelnek meg több betût asszem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Talizmán - Bennem Még Él... (Album Version)
Talizmán - Bennem Még Él... (Erõs Vs. Spigiboy Mix)
Talizmán - Bennem Még Él... (Náksi Vs. Brunner Mix)
Talizmán - Bennem Még Él... (Radio Edit By Shell)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (A5S FCuk3rS H4rd Rework)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (Dancefloor Remix)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (DJ Yano Remix)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (Original)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (Prince Deejays Trance Mix)
Fun Groove - Tudom Mire Vágysz (Thunder vs ZSool@ Club Mix)
DJ Harmath - Hé Várj Én Kimaradtam A Szerelembõl (Extended Mix)
DJ Harmath - Hé Várj Én Kimaradtam A Szerelembõl (Orange Project Poppy Trance Mix)
DJ Harmath - Hé Várj Én Kimaradtam A Szerelembõl (Peat Jr. & Fernando Party Traxx Mix)
DJ Harmath - Hé Várj Én Kimaradtam A Szerelembõl (Radio Edit)
DJ Scaty - Régi Álmok (Bones & N-Dee Remix)
DJ Scaty - Régi Álmok (Dj Spot Remix)
DJ Scaty - Régi Álmok (Extended Mix)
DJ Scaty - Régi Álmok (MetoBass Club Mix)
DJ Scaty - Régi Álmok (PlasticBoys Remix)
DJ Scaty - Régi Álmok (Radio Mix)
DJ Scaty - Régi Álmok (Sequence-R Trance Remix)
DJ Scaty - Régi Álmok (Thomas Brother Remix)
SORRY MODERATOR & FORUMS I'M HUNGARY 😞 😞 😞 😞
MY MSN - [email protected]
<#kuss>#kuss>
JUNE 3-4, GRAND OPENING
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
17én ha jó idõ lesz akkor millenáris parknál szurkoljuk át a BL-döntõt! akinek van kedve és ideje jöjjön!
Valaki megtudná mondani hogy ENNEK a számnak ki az elõadója és mi a számcíme?
Thanks elõre is!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Hinoi Team with Korikki - Night of Fire
Elõzõ szám, csak más(?) változatban, érdemes figyelni a koreográfiát. Jah, és idõlassításra is jó ez a szám: ahogy nézed, nem fogod elhinni, hogy még csak annyi idõ telt el, amennyit a lejátszó kiír. <#nyes>#nyes>
Formáció dettó, de ezt a számot a refrénjéért szeressük.
Formáció itt is maradt, de itt többek közt megtapasztalhatjuk, milyen az, amikor egy moldáv dalt elõadó román együttes számát japán popcsapat ad elõ.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."