15192
-
Dani19.. #558 kösz! én töltögetek ezererrel,csak épp nem ezeket
:DD -
#555 Az igazat megvallva amikor megírtam a hozzászólást, már én is gondoltam rá, hogy ez nem egy házibuli akar lenni, hanem valami nagyobbacska. Így már korrekt. De legközelebb azért ÍRD ODA, hogy nem házibuli lesz a szülinapodon, vagy mikor, hanem egy klubban valami kis party! ;) -
#551 Nem szól le senki, mert egy pár topicot végignézve jók a hozzászólásaid, én csak azt mondtam, hogy talán mégsem innen kéne a bulidba embereket toborozni. Hívd meg a barátaidat és kész. (Gondolom azért akarsz innen fogni egy pár mókust, mert különben deficites lenne a pia, és kell egy kis kompenzáció (a 400Ft-os sms-el)) ;)) -
Dani19.. #550 :DDDD -
Garfield #549 Airscape: Sosei, 5 perc 26/27 másodperc, legalábbis az eDonkey szerint.
Ez lenne az, amit nem fogunk megtalálni? -
#548 dj_gumbee_-_hear_you_calling_(orginal_mix) -
OPM #547 "Persze ha a belépő egy 400 Ft-os sms oda is, akkor..."
:DDD -
#545 Nem vagyok benne biztos hogy unreg userként (vagyis itt ismeretlen vagy) kéne a szülinapi bulira innen embereket toborozni... És sem hívom meg azt, akit nem ismerek (többnyire). Persze ha a belépő egy 400 Ft-os sms oda is, akkor... ;))) -
#543 aki keres, az talal... -
Dani19.. #542 ebben egyetértunk.. mixekbol kivagott zenek telleg ratyik.
dehát esetek 90%-ban azér le lehet a full változatot szedni.
-
Dani19.. #539 jast megsugom neked hogy soulseeken több ezer giga vár ránk teljesen ingyen.. és brooklyn bounce albuma ha nekem fizetnének se kéne.. erröl ennyit. -
OPM #538 ne is győzd... -
#536 bt - shame (way out west remix) :D -
#535 bt_-_simply_being_loved_(somnambulist)_(burufunk_remix) -
OPM #534 2 szám, no comment :)
duncan sheik - on a high (gabriel and dresden's love from humboldt vocal remix)
jewel - intuition (gabriel and dresden rhythm club mix) -
#532 HELP !! mi a számnak a címe ennek a reklámnak a végén ?? http://jo.zan.hu/poen/video/Videos2/Mercedes%20-jo.zan.hu.mpg -
#531 az igazat megvallva matt darey-é sem tarozik az újak közé...A Motorcycle - As the Rush Comes meg már magában is óriási,mondjuk nekem Sweeping Strings remixben teccett a legjobban... -
Dani19.. #528 :PPP -
#527 ja hogy az...hat ize, fejtsd ma' ki helyettem lecci, en nemtom jelenleg osszeszedni a gondolataimat:( -
#526 de van egy olyan ami megközelíti...Matt Darey remixe... -
Dani19.. #525 nehany hibaér elnézést kérek de ma kaptam egy uj klaviaturat és máég szoknopm kell a betuket..:DDd -
Dani19.. #524 bazmeg,én nem ilyen hozzászolást vártam.
hanem h te állitolag leszedtél vmi steve lawler remixet ami szinten u.az mina sehane féle.
vhogy erre gondoltam -
#523 pfeheh...jo zene, bar kravitz eredetiben is komolyakat kreal -
Dani19.. #522 lenny kravitz - believe in me(shane 54 remix)
na ehhez meg várom h kedves gyiiik hozzászoljon..
:DDD -
Dani19.. #521 gamemasternek hallottad már a signum remixét??
bár nem ismerema shane féle ujraértelmezését a számnak,de szinte biztos vagyok h közelébe se ér az általam emlitettnek.. -
#520 sztem meg ezek:
shane 54 - souvenir of ultra
madonna - music(shane 54 remix)
lenny kravitz - believe in me(shane 54 remix)
paul oakenfold - time of your life(shane 54 remix)...ez sikerült a legjobbra... -
#518 hat ha o csinalja...csak ne probalna osszeolvasztani az under szcenat, es a progressive-t az over-ral, meg sterbinckivel... -
Dani19.. #515 tpr ez nem okoskodás hanem ez a nagy budos igazság..
ahaha -
Dani19.. #514 ehehhehe -
#510 igyigaz -
Dani19.. #509 elerhetoseg: soulseek.
ennyi. -
pinehead #508 Elérhetőség esetleg???
Prog+electro-kedvemre való lenne!
-
Dani19.. #507 nem baj, mindenhol 3 az igazság..
-
Dani19.. #506 háááááááááááááh tellleg.. ezt jobeszoptam -
#505 nem vagyok magyar -
Dani19.. #504 3 a magyar igazsag :Ö -
#503 mar lattad keccer az utobbi evekben:D -
Dani19.. #502 gyiik eccer latnam h vmi sajat oldaladat ajanlanád
:DD -
#501 ja, es akkor beajanlom mar ide is, james holden - balance005 2CD-s, es nagyon huzos prog, es elektro az egesz -
#500 epsilon 9 - Lifeformation (Infernal Machine Mix)
ez valami hihetetlenul eltalalt trance darab