Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
David West - Suffering Island a nyár nagy zenéje számomra.

JAST
summer dream 2003 Slusnik Luna rmx 😛
csak azután Whiteroom és PVD.

EOX
Shane is nyomta valamelyik verziót anno a TS-en, ütõs volt

Retteketet

Háát, nekem a Whiteroom remix kemény basszusai jobban bejönnek, lásd még a "Closer now" Whiteroom remixét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

csaka PvD verzió!! <#duma><#vigyor3>

Keresd meg a Whiteroom remixét, az talán még az eredetinél is ütõsebb.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

az Inertia - Chamber lehet hogy régi, de akkora klasszikus hogy nálam is bent van a TOP3-ban már igencsak jó ideje, egyszerûen megunhatatlan, akkora boldogság-flash 😊
cSuwwi
fú 7-es és 9-es kihagytam :| kábavok :|

shit happens

cSuwwi
ne fukarkodj a toplistákkal, már lusta vok figyelni asotot is, néhány hetente írj egy listát, és elvagyok mint a befõtt -.-
a hatos kurvarégi, a 10-es (Y)Y(Y)Y(Y), 4-es és 8-as is Y( .)
többi unknown, még .o
.áááá

shit happens

Narcotic Syntax
jolvan majd ha ráérek ^^ <#vigyor1>

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franc0
topten ideis, Dani szedegess :p

1. Relocate Feat. Menno De Jong - Spirit
2. Selu Vibra - Divine
3. Sandra Flyn - Rocking (Stoneface & Terminal Remix)
4. Bart Claessen - Playmo 1st Play
5. SO Project - Direct Dizko (Sander Van Doorn Remix)
6. Inertia - The Chamber
7. Luminary - Amsterdam (Smith & Pledger Remix)
8. Aalto - 5
9. Arctic Quest - Renaissance
10. Thomas Bronzwaer - Shadow World (Midway Remix)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Narcotic Syntax
White Water - The Unknown

ez is tetszik !

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
szoval helyesen :

kuffdam & plant

Narcotic Syntax

kuffdam & planet - summerdream

nagyon fincsiiiiiii <#vigyor2>

<#eljen><#integet2>

JAST
ma ahogy elnézem remek napot zártak a magyarok. GDJB-ban 2x ment le Francis Blaid 1ik számának remixe ASOT-ban meg az 1ik új Sunny Lax rmx szólt...

ahhh... immmádom: Gabriel & Dresden - Let Go
JAST
attól még hogy nemszeretjük a szar denszt, örülhetek annak hogy 1 ismerõsõm sikeres.

off:
városliget, mûjégpálya. a jómeccseket itt nézzük ha az idõjárás engedi...

VinylToy
Jastnak mindenki a haverja 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mármint haverja-é

VinylToy
hogy mi?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jast, õ is? <#pardon1>

VinylToy
Kaczor Ferenc vs DJ Stephen - Oly Nehéz Nélküled (For 7 Minutes) (Original Thundercrash Mix)

<#wow1><#confused><#pardon1><#ijedt><#miaz><#merges2><#banplz>

berlinboy6329
A 3. naon LOÁLL 😄DD

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VinylToy

JAST
megjelent a sunshine 2006 rajta 1ik spanom remixe!

DJ Berry vs Matth-X - Hé Várj (Starriders vs Rico-D rmx)

Aliennek biztos tecceni fog 😉

JAST
korrekt lesz a pvd buli. elõbb olvastam a látvány és hangtechnikáról, elég ütõs lesz. nagyon sajnálom h ki kell haggyam.

nah, beolvtasták a kívánságom TATW-ban, ql <#hawaii>

Elusive
sterbinszky - dingdongraphy?

sztem hamarosan halljuk a dingdong sterby átiratát!

Ramadamammy rapidrandi

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Narcotic Syntax
csonka set-eket játszik !

pici dj-zik? <#wow1>

robotnyk
Viva comet,a legjobb(?) dj kategória:Loál!

Ramadamammy rapidrandi

forever68
itt vannak jó mixek ha van kedved nézz be: MusicForever

mflex
Lehet!....<#confused>

What about the forests?

stíluszavarban szenvedsz? 😊

mflex
Itt van egy kis jó Pörgös zene Loleatta Holloway-tól na!<#mf1>

What about the forests?

JAST
ték

JAST
naja mondtam h kinõtt nekije 😛
nézegettem playlistjét pár nappal ezelõtt, játsza a nikis remixet na meg re locate remixben a nightshiftet is!

sterby a zöld ûrhajósok nikki haddi verziójával indított ma a palackban ferry után <#szeret>
ég a pofám mert fel sem ismertem a faszit ezzel az új séróval <#miaz>

JAST
ez csak 1 szám címe volt de jók voltak 😄

Jose Amnesia featuring Jennifer Rene - Louder (Original Mix) ahhhhhh mekkkorrraaaa zeneeee 😊)
AMD Norbee
Rakosgattam a zenéim és rátaláltam erre:
BT - Flaming June(Chicane remix) ezek voltak a nagy zenék<#eljen>
ClassicTrance 4ever<#idiota>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Alien
<#vigyor0> Az a kár, hogy Dred a dancemix csapathoz tartozik, így elõszeretettel játszik dancemix-es cuccokat. Ha magyar voanlat nézzük akkor én inkább Náksi vs Brunner , Mike Newman, Peat Jr & Fernando vonalat szeretem, de külföldi számokat többet hallgatok sokkal, de ha magyar vonal akkor õk mint Spigi bá és társai. Hozzáteszem a "Csak a Hold"-at szeretem 😄

LOÁL 😄

JAST
dj serviceben annak idején mikor több bakelitet vettem egyszerre és 10 rongy felett fizettem akkkor kaptam mindig ingyen ajándék maxikat, így itthon csücsül Dred - Csak a Hold maxija 😄

Múltkor kellemeset beszélgettem vele MSN-en. Kifejtettem a véleményem a magyar dance-világgal kapcsolatban és õ is megosztotta tapasztalatait. Tök értelmes ember és az eredeti zenéi még nekem is tetszenek! (szal nem a trendi mixek)

Alien
Aham. Mi van vele?😊