Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a hatos kurvarégi, a 10-es (Y)Y(Y)Y(Y), 4-es és 8-as is Y( .)
többi unknown, még .o
shit happens
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
1. Relocate Feat. Menno De Jong - Spirit
2. Selu Vibra - Divine
3. Sandra Flyn - Rocking (Stoneface & Terminal Remix)
4. Bart Claessen - Playmo 1st Play
5. SO Project - Direct Dizko (Sander Van Doorn Remix)
6. Inertia - The Chamber
7. Luminary - Amsterdam (Smith & Pledger Remix)
8. Aalto - 5
9. Arctic Quest - Renaissance
10. Thomas Bronzwaer - Shadow World (Midway Remix)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
ez is tetszik !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
kuffdam & plant
kuffdam & planet - summerdream
nagyon fincsiiiiiii <#vigyor2>#vigyor2>
off:
városliget, mûjégpálya. a jómeccseket itt nézzük ha az idõjárás engedi...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
<#wow1>#wow1><#confused>#confused><#pardon1>#pardon1><#ijedt>#ijedt><#miaz>#miaz><#merges2>#merges2><#banplz>#banplz>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
DJ Berry vs Matth-X - Hé Várj (Starriders vs Rico-D rmx)
Aliennek biztos tecceni fog 😉
Ramadamammy rapidrandi
What about the forests?
nézegettem playlistjét pár nappal ezelõtt, játsza a nikis remixet na meg re locate remixben a nightshiftet is!
ég a pofám mert fel sem ismertem a faszit ezzel az új séróval <#miaz>#miaz>
BT - Flaming June(Chicane remix) ezek voltak a nagy zenék<#eljen>#eljen>
ClassicTrance 4ever<#idiota>#idiota>
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB