15192
-
#1146 4 orakor irta.. ebbe sincs semmi különös.. -
#1145 A zidőt nézd teee.... -
#1144 klikeltem bazeee, es?
enyem az uccso hsz
na es?
eheh
nem ertem -
#1143 ennyi töketlen barmot! úristen most veszem észre minnyá dél!!!! rohanok.... -
#1142 Klikk the link!!!!!!!!!!444 -
#1141 mijaz? -
#1140 Ahaaaa :) -
#1139 naja, de azokat nem talaltam volna meg egyik ftp-n sem, es slskn (meg az akkor meg mukodo audiogalaxyn) is csak 1-2 embernek volt meg, akiktol 0,5-tel tudtam tolteni
-
#1138 hja azért potyognak nagy nevek ide kis hazánkba! 2004.04.16. Paul Oakenfold live @ Complex -
#1137 viszont eddig az E.B.E - Hubble-t eddig meg senki sem talalta meg:) es en se talalom sehol:( -
#1136 a fene se várna napokig! csak 1-2 szám jelenik meg hamarabb slsk mint ftp-n. én maradok a nagy sávszélességű garantált hosszúságú (nem liveset rip) zenéknél :) egyébként slsk és shareaza a legjobb p2p progik elektronikus zenék keresésére! -
#1135 ezt csak megerösithetem..nagyobb fless mint egy kiállás trance zenébe
:DDD -
#1134 pedig tudod, mekkora fless, amikor napokat varsz valamilyen zenere, amit sehol mashol nem talalsz, es eccercsak megindul a letoltes?? :DD -
#1133 az a baj slsk-val hogy van amikor nem indul el semmi letöltés és az baromira idegesít :) -
#1132 ja, ftp jo dolog, de a magamfajta ecceri csorofittyfasznak boven eleg a soulseek:PP -
Wayer #1131 Waterplanet - Introspection (John Askew Remix) -
#1130 Lehet hogy már írtam, de most itt a remixes vinyl és nagyon jó:
Andy Jay Powell - Always In My Heart (Goldenscan final contact és AJP VS Goldenscan rmx) -
#1129 Nick K-Wear This Sound (VINYL) -
#1128 én ftp-re szavazok, vírus mentes és garantáltan letöltesz mindent! -
#1127 csak elvétve. Én pl. tök véletlenül megtaláltam egy publikus webszerveren AvB - State of Trance 2004-ét tegnap. Előtte 8k-val húztam le 10 óra alatt, onnan meg 60k-val simán jött volna... :| -
Mentol #1126 Weben ilyesmi már nincs is? -
neménvoltam #1125 Én DC++ -
Garfield #1124 eDonkey, Soulseek, privát FTP szerver. -
Mentol #1123 Hello!
Tök jó zenéket írtok ide, de honnan az @nyámból szeditek le? -
Garfield #1122 Tippek:
Kraftwerk: Aerodynamik (maxi)
Blank & Jones: Monument (album - szerezzétek meg a Limited Edition második CD-jét is, mert elég fasza mixek vannak rajta) -
#1121 nem mai de kurvara bejon:
Antiloop - In my mind (hiver and hammer) -
#1120 főleg ha nem 48kbit-es minőségen menne. Az ets 160kbit-jével sem mindig vagyok kibéülve, de ott a fasza műsor kárpótol. A di.fm-et meg pont a 96kbit-re való átállás pillanatában hagytam ott... -
#1119 beszélgettem DJ Reb-el, és lehet hogy nekem is lesz műsorom a radioflashen! Érdemes ráhallgatni néha! -
Wayer #1118 Hallgassátok minden vasárnap 18:00 és 20:00 között! : http://www.radioflash.hu
fasza kis trance műsor Tranceformations néven -
Wayer #1117 burned with desire-rel fejeztbe be Armin :] -
#1116 armin_van_buuren-burned_with_desire__rising_star_vocal_mix
dejooo zene kár h nem is emléxem rá h ment volna.. -
#1115 loops @things mekkora flesss volt.. -
#1114 te jegyzeteltél a buli közbe??? én kb 1 számot vágtam az egészböl. eheh -
#1113 hát én is ismertem már ezeket a zenéket amiket Armin nyomott. Ezért tartom jobb DJ-nek PVD-t. Mert ő a rádióban nyomja a lightos zenéket, bulikon meg zúz mint barom! És éppen itt jön vissza megint az a mondatom hogy Tiesto nem érdemli meg a legjobb DJ-jelzőt mert Nyana után majd most jön új albuma, de ilyen Traffic-féléken kívül nem igazán alkotott mást az elmúlt 1 évben. Azért nézzük csak meg PVD vagy Armin működéseit! Nagyon kiváncsi leszek az évvégi DJ Top 100-ra! -
#1112 fejből nyomom a jó zenék címét :)))) PVD szigeti alkotását is vágtam annó pontosan, most már csak homályosan emlékszem :) -
#1111 Nekem most ez tesz oda nagyon (kicsit már régi) :P
Firewall - Sincere (Pulser Remix) -
#1110 pfuj, te ARULO
:DDD -
#1109 jegyzeteltél, fejből nyomtad, vagy már megvan mp3ban? :) -
#1108 Azért ez sem gyenge :P
Armin van Buuren - 005 - A State of Trance 2004
disc 01
01 Mark Otten - Tranquility
02 Solid Globe - Sahara
03 Whirpool - Under The Sun (Solar Stone Remix)
04 Three Drives - Signs From The Universe
05 Airwave - Lady Blue (Original Beat Mix)
06 Kyau vs. Albert - Velvet Morning (Aalto Remix)
07 Fictivision vs. Phynn - Espace (Phynn Mix)
08 Perpetuous Dreamer - Future Funland (Astura Remix)
09 Active Sight - The Search For Freedom
10 Super 8 - Alba
11 Oceanlab - Satellite (Original Above And Beyond Remix)
12 Robert Nickson - Spiral
13 Armin van Buuren - Burned With Desire (Rising Star Remix)
disc02
01 Perry O'Neil - Kubik
02 Valentino - Flying [Sultan and The Greek Remix]
03 Michael Burns - The Ambience
04 Peter Martin presents Anthanasia - Perfect Wave
05 St. John vs. Locust - Mind Circles [Perry O'Neil Remix]
06 Remy and Roland Klinkenberg - Fearless
07 Solar Stone vs. Scott Bond - Naked Angel
08 M.I.K.E. presents Fascinated - Totally Fascinated
09 Mono - Rise
10 Envio - Time to Say Goodbye [Passova Mix]
11 True Form - Forbidden Colours
12 Arctic Quest - Offbeat
13 Terry Bones vs. Fred Baker present Water Planet - Introspection [John Askew Mix]
-
neménvoltam #1107 Nem tudom volt-e már: Schiller mit Heppner: Leben... I feel you