15192
-
#1506 hehe mindjá utánna járok én ennek a zenének :) -
#1505 Simon - Free at Lastet nem ismered? micsoda egy dízsé vagy te? :D -
#1504 bocsika, nem ismerem Simon - Free at Last-ját.
Ja nyomok techno-t is néha, attól függ mit kérnek.
Pénz beszél. Egyébként legszívesebben hardtrance-t és schranz-ot játszok. Majd most derül ki hogy júniusban a magyar sensation-ön beleférek-e a line-upba, na ott zúzok egyet, persze a trance határán maradva :)
Ott biztos elhangzik a Cave egy általam vágott változatban :) -
#1503 "úristen milyen marhaságokat találnak ki."
A Simon - Free at Last-ja is hasonló ötletre épült...világszinten ütött..
-
#1502 onhibamon kivul, az edzesen:(( -
#1501 "a buli végén haverral benyomtam Cave - Street Carnival-t (Max Walder rmx)"
nocsak te techno zenékben is utazol??
street carneval ráttessz :D
-
#1500 JAST, ha már Subsky, nincs ezek közül valami meg neked tőle?
- Polim
- Tiny Tenia
- Strawberry Fields (Techsky mix)
- Mighty Mountain -
#1499 egyáltalán hogy volt időd ilyet hallgatni? -
#1498 mégis mit vártál a rokszitól? -
#1497 ma egeszen veletlenul belehallgattam a rokszi nagynevu magyar radio remekbeszabott delutani klubszendvics adasaba... Namost, volt egy zene, valami sehonnai vitez mihaly volt az eloado, speedy j pull over feldolgozasa, gagyi alap, raadasul valami 93-as4-es nagy zenebol kilopott meg valamit (nem emlekszem mar, miylen zene volt). Osszerakta a ket zenet, elkurta az alapot, es lejarat ket akkori nagy zenet...ez a kereskedelmi radio -
#1496 flashover mix bejon!!! mirol beszelsz hogy szar??? -
#1495 nekem megvaan:) -
#1494 Tip: Yunus vs Subsky - Step One EP
- Airfuzz
- Erotic Sumo -
#1493 úristen milyen marhaságokat találnak ki.
hehe ma bérbeadtuk felszerelésünket. hehe általános iskolában volt buli 17-20 óráig. hehe master blaster stb... volt e-klub zene, nyomták a DJ spanok. hehe odaálltunk a buli végén haverral benyomtam Cave - Street Carnival-t (Max Walder rmx) a kb 13 éves pöcsöknek és mindenki zúzott mint barom :) nagy volt. -
#1492 József Attila - Születésnapomra(andrewboy remix)
szerintem besz*rás jó lett...szenzációs az alapja.
-
#1491 Tiesto: Just Be Taiwan album 2CD
nagyon szeretem a lassú részeket... -
#1490 na ez az, itt osszvissz heti 2 kell, bar az a forgalmunk is eleg gyatra.
Csuwwi, mysql a hirekhez kell, meg a nyuz-hoz, ahhoz viszont najon, szoval amiket eddig is irkaltunk, azokat is le kene dumpolni, es atimportalni oda. Sok melo lenne ezzel, meg amennyire en mostanaban raerek... de majd korbeszaglaszom a dolgokat
Ja, fasza a log, okos gyerek az a danika (ugye dani20?:DD) -
#1489 nehéz az mp3 oldalak sorsa... :) -
#1488 atw-n is van mysql és 10 naposra lehet beállítani az elérést. de heti 5 sms a limit. amíg ez nekem nincs meg addig nem rakhatom át 10 napos elérésre mert megszüntetik az oldalt :( toplistákon meg nem reklámozom mert 1 utálom a pop-upokat 2 a mahasz állandóan pofázik. bezzeg mikor még spigiboy meg ilyenek voltak fenn akkor volt forgalom mint atom. most hogy magyart nem rakok fel azóta meg heti 3 sms ha befut. -
#1487 nemérek rá ilyesmire... :) -
#1486 miért olyan fontos, hogy legyen mysql?
saját fórum van, vagy ilyesmi? -
#1485 Mint tudjuk, Danika a büdös picsagyökér kb. 2-3 hete egy röpke pillanatig visszatért a fórumra, és a cseten "méltóan" üdvözöltem. Bár előtte is nagyon komáltuk egymást... :)
Itt van egy log:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054902454
A #186-os... :) -
#1484 amugy konzultalok majd a tobbiekkel, miccolnanak hozza...bar a lenyeg nekem a php-mysql-en van. majd tesztelgetem, ha lesz idom -
#1483 hat akkoris huzos atpakolaszni ennyi dolgot, perpill kb 100 album van fent, abbol legalabb 10 duplacd-s :/ ...es azok csak az albumok..
amugymeg cSuwwi: te geci felakasztalak és ledoblak a tet?n értessz te fax?"
:DDD
ezt mire kaptad?:) -
#1482 átpakoltok az atw-re, ott van hely, és pl. 160+Fa / 1 hét, vagy hasonló megoldás esetén garatált a forgalom :) -
#1481 faca:D amikor elkezdtem helyet keresni, meg csak 3 volt:( -
#1480 DJ's @ Work - Past Was Yesterday -
#1479 van 1 rossz hírem mester. atw-n már 30 giga a kezdő tárhely :) -
#1478 egyenlőre heti 5 smst kell produkálni. ha megy a dolog akkor később 10 napos elérés lesz :) -
#1477 soulseeken rákerestem a subsky-bármi-re de nincs találat
:DD -
#1476 Subsky - bármi, igen BÁRMI! -
#1475 cjb? -
#1474 igen talán nem is az ár a sok hanem a 4 nap az lehetne mondjuk egy teljes hét pl, mer én is küttem sms-t és amikor otthon voltam akkor szinte végig toltottem de még igy is kb fele ottmaradt. -
#1473 jah, atw lett volna a masik, de ott valami 2 v 3 giga volt a kezdo tar, annal azert tobbet pakolasztunk:)
nekem az uw lett volna a legszimpatikusabb, akkor is a leheto legkedvezobb tarifaval ment volna... -
#1472 380+FA 4 napért egy kicsit soknak tűnik nekem.
a másik meg az, hogy az fw-nek elvből (meg is van az okom rá), nem fizetek (én nem is fogok soha)...
Láttam a free résznél az indokot, hogy a konkurencia sms oldalán nincs php. Nos van egy pár smsweb szolgáltató, valamelyiknél csak van php is. -
#1471 csuwwi a mi oldaunkat is szánjad meg pár forintocskával :DDD -
#1470 mindig full igényes oldalakat tudsz csinálni, csak hogy meglegyen a leugatás ;)
3 nap helyett lehetne jóval több is...
Láttam néhány jó zenét ellenben, ami sürgősen kéne, szóval lehet hogy megtöröm az átkot, és megtámogatom az oldaladat pár forinttal ;) -
#1469 luke chable odabasz:) -
#1468 Luke Chable Pres The Quest - The Shepherd (Original Mix)
MEKKKKKORA ZENEEEEE -
#1467 ftp uberalles :)