15192
-
#1586 a CDR meg cdre kiírt promó cuccos. sok ilyet nyomnak mostanság. Armin főleg a rádiósmixeiben. -
#1585 amúgy nekem összesen egy darab vinylem van, egy 500 dbos promo. Orcana - Hellpass (High Pleasure Rmx) -
#1584 whitelabel - kis példányszámban nyomott promocionális darabok, nem kereskedelmi formában terjesztve. mivel nem kereskedelmi, nincs a vinyl közepén a cimkén semmi, csak egy fehér cimke, innen a név. korrekt meghatározás? :P
:D -
#1583 én se vágom nagyon elvileg fehér cimkés cuccok
gyiik adta az oldal nevének cimét..de nemrossz -
#1582 én nem tudom, azért kérdezem... -
#1581 white label -ek azok a zenék amik még nem dőltek el hogy melyik kiadónál jelennek meg. nem? -
#1580 honnan jött ez a white label az oldal címének?
ismerős volt valahonnan. Megnéztem a gyűjteményem "javát", és egy ilyet találtam:
Flow vs. Zammek - White Label (1999) Trace (Limited Pressing Vinyl)
Beraktam.... és jóóó. Régebben sokat hallgattam, de már elfelejtettem, hogy megvan :) -
#1579 nehogy lightos remixre gondolj :)
nem egy airwave stílus :) -
#1578 Már rájöttem, kíváncsi lettem volna rá, ha tényleg annyira bálványozod. Na, majd megkeresem az slsk-n... -
#1577 magán a maxin nincs rajta a Rank 1 rmx. Az a legjobb változat :) -
#1576 Kolin? -
#1575 Angel City - Touch Me - (talán maxi?)-ra emléxem -
#1574 jo majd figyeljétek meg 1-2 honap és ilyenek lesznek hogy
xxxx. whitelabel
ehehe -
#1573 én most is láttam, de azok a free szekcióból származó zenék -
#1572 neeem, vegyesen. A Kolin is láttam pár emberkénél, a Mátrixon is, igaz hogy csak DSL-ek voltak, és éjszaka... -
#1571 melyik hub? a punk-hardcore mi? -
#1570 hehe... a végén márcsak JAST-ot kell beütni aztán listáz mint barom :) -
#1569 Már egyre több ilyen zenét látok a magyar DC hubokon, ha keresek valami "normálisabb" zenét:
01-xxxxxx-JAST.mp3
Terjeszkedsz, mint a multik? -
#1568 (gyk: plastikman=richie hawtin)
:D -
#1567 plastikman meg hát igen....
ö egy teljesen más világ.
egyik legnagyobb forma az elektronikus zenékben, persze aphex twin mellett :)
de még sokan vannak szerencsére.. -
#1566 na igen azér ne felejtsuk el h a techno nem csak a 140 bpm-es darálásokbol áll.. mer azok között télleg sok az egyforma ez tény..
nade léteznek ám minimal,deep,experimental technok amik azér eléggé különböznek egymástol hangzásilag..
-
#1565 én nemtom...azé most is vannak szenzációs dalok....csak régen vhogy más volt a trend... -
#1564 igaz, ebbe tényleg ne menjünk bele, mert Monolake és Plastikman hallgatásra ítéllek :) -
#1563 hát nem akarok vitázni de a techno zenék sokkal inkább hasonlítanak egymásra nem de? azé a trance számoknak más a dallamuk :) -
#1562 nekem az a gondom h a mai trance zenék többsége egy sémára épül..
lehet ez kicsit tulzás,de akkor is olyan szinten hasonlitanak egymásra..
ott van pl néhány régi darab:
bt-mercury&solace
age of love-age of love
vagy akár emlithetném sasha-xpandert,meg bedrock heaven scentjét..
mindegyiknek van egy jellegzetes,gyönyörü szép dallamvilága..
én kicsit ezt hiányolom a maiakbol.
de le töltöm azt a rank1 remixet,hátha meggyöz az ellenkezöjéröl :)
üdv
-
#1561 én nem trancere gondoltam, hanem globálisan -
#1560 hát azért az Angel City - Touch Me (Rank 1 rmx) elég jó sztem, igaz teljesen más hangzása van mint a 1998-99es trance zenéknek, de nálam már 1 hónapja no 1 és rohadtul lehet rá tombolni. Aztán az Agnelli & Nelson - Holding onto Nothing a másik nagy zene ami kicsit a Delerium - Silence (Tiesto rmx) logikájára épült zene, de szintén nagyon jó :) -
#1559 áruld el hogy mik azok..
mert én azon az állásponton vagyok hogy régen jobb zenék voltak..
itt most föleg trance vonalra gondolok. -
#1558 ezzel a "hú régen de jó zenék voltak, most meg..." szöveggel nagyon nem értek egyet. én az utóbbi egy-két hónapban is nagyon durva zenékkel találkoztam. :) -
#1557 szvsz most is van, csak már nem olyan jó a felhozatal.
jóval többet kell meghallgatnom, hogy valóban "ütős" zenét találjak... -
#1556 hát igen 98/99 táján volt mikböl válogatni..
-
#1555 azt én is iszonyat sokszor meghallgattam. nekem is az egyik kedvencem (volt), nem hallgattam meg legalább 1 éve...
Volt még egy válogatás is: VA - The year of the dragon. Az is hasnlóan válogatott ütős szett volt. Úgy 1999 körüliek ezek. :) -
#1554 hja hát a pc mixekhez hozzá tartozik a fos effekt is :) -
#1553 Gyerekek valaki segitsen márrr
Dj networx kellene nekem -
#1552 engem idegesített, hogy minden számot szét-effektezett. -
#1551 naja....az óriási volt!!!! ami talán nagyobb, és szerintem a legzseniálisabb mixlemez, amit életemben hallottam az Slam Jr Strictly Trance-je..Az összes dal egytől-egyig szenzációs,úgy következnek egymás után,ahogy kell,és ezáltal nagyon komoly egészet alkotnak.... -
neménvoltam #1550 a kidobós csávó se semmi: "exfeleség a kurva anyád" :DD -
#1549 hiába azért az akkori trance zenék sokkal jobbak voltak. Komolyan mondom hogy Sterbinszky - Megint egy nyár a flörtben hihetetlen nagy. Az persze már más kérdés hogy számítógéppel öszerakott mix. de a tracklist egyszerűen zseniális. -
#1548 naja...az el nino-s résznél mi is beflesseltünk a moziban...pffff...... -
#1547 jajaaa mennek be discoba közbe el ninoooo aztán mikor belépnek felhangosul a zene ...
ááááá nekem is kedvenc részem
a háttérbe denszelö tag is nagyon LOL :D