Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
Úristen

Dani20
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHEHEHHHEIHIHIIHUUuuuuu GECCCIII

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
Jééééézusom! 😄DD

shit happens

robotnyk
Az albumra tizenhárom felvétel került fel, de Zámbó Árpád elmondása szerint "a dalok kimondottan nem Jimmysek". "Ezek Árpis dalok, persze van köztük néhány lírai szám is, a tizenharmadik szám pedig igazi meglepetés, mert feltaláltam egy új mûfajt, és a dal abban íródott" - keltette fel a Velvet újságírójának érdeklõdését Árpád, és azon nyomban ki is elégítette kíváncsiságát. "A lényeg az, hogy ötvöztem a trance-t és a mulatós zenét, és ilyet még senki sem csinált" - büszkélkedett Zámbó.

remélem az isten a faszára huzza ezért ezt a buzit
Én is a napokban hallgattam ezt a mixet, és nekem is kéne a tracklista mert nem tudom mi annak a számnak a címe ami a 38:54 mp-nél kezdõdik és kb a 42:30 mp-nél ér véget.

jah, és csak az ének részeket hallgatod végig? 😊

CSOCSO
mit nem ertesz.. mar nem jon be annyira a happy hardcore vagy rave.. kitudja mar mi ez...
cSuwwi
Armin van Buuren, Paul Oakenfold & Dj. Tiësto - Sebas Arcabascio Mix (25-01-2001)-hez tudna valaki egy tracklistet szerezni, annak nagyon örlülnék.

Vagy elég lenne annak a számnak a címe is, ami a 62.-ik perc körül kezdõdik. (Yahel - Voyage elõtti szám). Thx.

shit happens

"csak a zenet nemtom vegighallgatni"
hm?

én is imádok mindent, ami dune

kihagyták még charly lownoise & mental theot is, pedig szvsz õk is korszakalkotók voltak!

CSOCSO
es meg sokan masok... nah mindegy
CSOCSO
elszallt amit irtam😞((
szal breatktrance
anthem
epic, not trance
prog trance
symphonic
ibiza

ezek azok amiket szinte mind ismerek ( mar ami be van mutatva)
es ezeket szretem.. plusz meg:
anthem break
prog break

epic house ( mmmonlajt sadov😊
latin house (ez nagyon is!!! csak a conga hianyzik.. de mar annyit voltam conga bulin hogy siman oda tudom kepzelni a zenere😊
CSOCSO
a terror a legkemenyebb... ezt elobb ismertem mint a trance-t... kemeny mi? viszont szomoru voltam hogy a happy hc bol vagy a ravebol kihagytak a dune-t😊 pedig mekkore mar... lets go hand in hand in the lovely land.....😊)))))))))0 imadom meg most is..csak a zenet nemtom vegighallgatni
hallgassátok meg a hardcore-nál a speedbasst 😄D

House - Italiano - 9

Ken Laszlo - Hey Hey Guy

õ magyar??

robotnyk
linkeltem már párszor 😊 télleg jó
ScoobyDoo
Nagyon jó oldal!

cSuwwi
Én ismertem régebbrõl, remek oldal 😊

Megnézegettem a leírásokat is, ezek szerint hozzám a legközelebb a Classic Trance, Progressive Trance és a Dutch Trance áll.

Biztos túl sok Tiestot meg Armint hallgattam 😊

shit happens

CSOCSO
egy kis tortenelem!
szamomra csodalatos volt atnyalazni a 70 es 80 as evek house zeneit es a tobbit is..
jaja, kifagytam és nem engedett fel ugyanazon a néven (opm) 😊

cSuwwi
Kademela

shit happens

cSuwwi
OPM -> opiem? 😊

shit happens

Dani20
milyen néven vagy?

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
neem hiszem.
Leszedtem, de nem veled beszélgetek, az biztos.

shit happens

Dani20
leszedted listamat?? veled dumalok most?

cSuwwi
te meg rendet rakhatnál az mp3 könytáradban. 😊

shit happens

cSuwwi
Van egy pár zenéd... 😊

shit happens

látom reklámozod a jó zenéket (adios ayer) 😄D

Dani20
igy találtok meg engem, vagy nem 😊

Dani20
trancemp3.no-ip.com

user :

Sdani20

cSuwwi
Köszöntem 😊

Most nézem csak, hogy rajta volt a B&J - The Mix vol.2-n is, ráadásul névvel :|

shit happens

Empirical Labs - Turtle Beach
attól még le lesz az töltve 😊

én sajnos nem tudom, mi a szám

cSuwwi
Nem kell letölteni, be vele egybõl a winampba... 😊

shit happens

cSuwwi
Mûértõk! 😊

Lenne egy olyan kérésem, hogy valaki mondja meg pls. ennek a számnak az elõadóját, címét, ha megkérhetem.
Egy régebbi trance szám.
Vagy ha valaki tudna keríteni egy tracklistet: Blank & Jones - N-Joy in the mix 19-10-2002 (1real) -rõl, annak is örülnék, mert abból ollóztam ki a részletet.
Köszönöm! 😊

Mi ennek a számnak a címe?

shit happens

CSOCSO
trance 6alma...
no.. szal igen...😊 ocsem is remelem nem fog a rapre raszokni... hanem ertelmesen legalabb valami dance ra kapjon ra...
cSuwwi
1800

shit happens

cSuwwi
Kis történet a trace 6almáról 😄

Van 1 haverom, már kb. 8 éve ismerem. Állandóan pop kutyagumit meg mulatós zenéket hallgatott, amikor én elõszõr a szkúter féle "technoval" ismerkedtem 96 körül.
Szép lassan átszoktam a trancere 1-2 év alatt 😊
Amikor megjelent az elsõ Blank & Jones album, megvettem a boltban (késõbb az összes többit is). Odaadtam neki, a mai napig hallgatja. A múltkor (kb. 1 hónapja) egy videoklippes CDmrõl leszedte Tiesto - Traffic-ját.
Azóta amikorcsak a találkozom vele (váratlan helyeztekben is, pl. az utcán), mindig az hallgatja 😄D

shit happens

CSOCSO
Pink floyd vs lost vegas - the wall rebuilt

eleg jo lett!!
Instict
Royal Gigolos - California Dreamin' ?

Deepsky Feat. Jes Brieden - Talk Like A Stranger (Original mix)

Mostani egyik kedvencem
CSOCSO
MA SENSATION BLACK LESZ A DI.FM EN!!!!
igaz hard trance es hard house... ami kicsit szamomra kemeny de azert majd renezek
most megy a di.fm-en és szvsz nagyon jó:
Kay Cee - Unsolved Mysteries (vip mix)

Snowdance-t akarok !!!!
Stann
Nem tudjátok mi annak a számnak a címe, ami egy gyorsított Beach Boys feldolgozás?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

CSOCSO
meresz de kibaszott jo volt!
Teljes mértékben eretnek ajánlat:

ATB: Marrakech (Alex M.O.R.P.H.'s Synthetic Empire Dub)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Vicious-Mixed By Paul Glazby And Andy Farley
szerintem ez elég jó house mix

Dani20
kleinenberg set-et tuti levadászom majd, sajnálom h nem hallgattam live-ba 😞
pink floyd-ot feltenni merééész 😛

CSOCSO
most meg run dmc😊) loal.. nagyon kemeny volt ez a sensation white😊