Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
remélem az isten a faszára huzza ezért ezt a buzit
Vagy elég lenne annak a számnak a címe is, ami a 62.-ik perc körül kezdõdik. (Yahel - Voyage elõtti szám). Thx.
shit happens
hm?
én is imádok mindent, ami dune
kihagyták még charly lownoise & mental theot is, pedig szvsz õk is korszakalkotók voltak!
szal breatktrance
anthem
epic, not trance
prog trance
symphonic
ibiza
ezek azok amiket szinte mind ismerek ( mar ami be van mutatva)
es ezeket szretem.. plusz meg:
anthem break
prog break
epic house ( mmmonlajt sadov😊
latin house (ez nagyon is!!! csak a conga hianyzik.. de mar annyit voltam conga bulin hogy siman oda tudom kepzelni a zenere😊
Ken Laszlo - Hey Hey Guy
õ magyar??
Megnézegettem a leírásokat is, ezek szerint hozzám a legközelebb a Classic Trance, Progressive Trance és a Dutch Trance áll.
Biztos túl sok Tiestot meg Armint hallgattam 😊
shit happens
szamomra csodalatos volt atnyalazni a 70 es 80 as evek house zeneit es a tobbit is..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
user :
Most nézem csak, hogy rajta volt a B&J - The Mix vol.2-n is, ráadásul névvel :|
shit happens
én sajnos nem tudom, mi a szám
Lenne egy olyan kérésem, hogy valaki mondja meg pls. ennek a számnak az elõadóját, címét, ha megkérhetem.
Egy régebbi trance szám.
Vagy ha valaki tudna keríteni egy tracklistet: Blank & Jones - N-Joy in the mix 19-10-2002 (1real) -rõl, annak is örülnék, mert abból ollóztam ki a részletet.
Köszönöm! 😊
Mi ennek a számnak a címe?
shit happens
no.. szal igen...😊 ocsem is remelem nem fog a rapre raszokni... hanem ertelmesen legalabb valami dance ra kapjon ra...
Van 1 haverom, már kb. 8 éve ismerem. Állandóan pop kutyagumit meg mulatós zenéket hallgatott, amikor én elõszõr a szkúter féle "technoval" ismerkedtem 96 körül.
Szép lassan átszoktam a trancere 1-2 év alatt 😊
Amikor megjelent az elsõ Blank & Jones album, megvettem a boltban (késõbb az összes többit is). Odaadtam neki, a mai napig hallgatja. A múltkor (kb. 1 hónapja) egy videoklippes CDmrõl leszedte Tiesto - Traffic-ját.
Azóta amikorcsak a találkozom vele (váratlan helyeztekben is, pl. az utcán), mindig az hallgatja 😄D
shit happens
Mostani egyik kedvencem
igaz hard trance es hard house... ami kicsit szamomra kemeny de azert majd renezek
Kay Cee - Unsolved Mysteries (vip mix)
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
ATB: Marrakech (Alex M.O.R.P.H.'s Synthetic Empire Dub)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
szerintem ez elég jó house mix
pink floyd-ot feltenni merééész 😛