Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
Schiller - Leben (album)

robotnyk
én jó leszek? 😊
Nh Shevits
tudnál nekem egy abszolút progressive top10-et ideírni?, tehát nem kötelezõen csak a legfrissebbeket, de azért nem árt ha 2003-2004es a szám. remélem hallgatsz ilyeneket is.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

EOX
ok😊

Retteketet

JAST
egyébként ilyen oldalt csinált volna cSuwwi ha lett volna több jelentkezõ rá...

JAST
itt 😊

EOX
hol lehet nyomon követni, hogy melyek a legfrissebb számok/remixek?

Retteketet

JAST
nemvagyok oda a TV-Rádió zenéknek de ez a Kelis - Trick Me remixes egész hallgatható. (Adam Freeland és Tornedo MTS remixek)

robotnyk
Micah feat. J Veda - Come From
JAST
Altitude - Sunray (incl. Airwave rmx)
Parti zene: Bass-T - P.O.W.E.R. (89ers rmx)

robotnyk
Mic Burns - See Me Fall
JAST
Endre - I Kill for You (Rouzbeh Delavari rmx)

JAST
Videó ajánlat: live now: Sander Kleinenberg live @ Events Hall és holnap este 8tól ismét a Tiesto -s videó!

JAST
Infernal - From Paris to Berlin (DJ Aligator meet MR President club mix)

JAST
ajánljak még? hehe
Danzel - Pump it Up (Deep Influence mix)

Alien

Nem annyira rossz, nekem talán nincs is Club Sandwich albumom 😊 Meg mindek nekem C.S. hisz te ajánlod itt a jobbnál jobb számokat

Alien
Köszi, majd leszedem 😊 Dj Dean-t birom, pl a Play it Hard és a Protect Your Ears c. számát csípem😊

JAST
dedurvaaaaaa... vészhelyzetben adagio for strings!

JAST
Midor & Six4Eight presents: Global Interference - Orion / Genesis

JAST
Idén nem lesz Club Sandwich mix cd. Bár sztem ez csak Alien-nek (parti zenés) rossz hír 😊

Nh Shevits
most esik le mi van... 😊 ez igen!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
James Holden - A Break in the Clouds (Özgür Can rmx)

robotnyk
Pinkbox Special - Simple
JAST
Kuffdam & Plant - Summer Dream (incl. Slusnik Luna rmx)

JAST
hát a világhírben nem hiszek, de hogy fogok igényes trance bulin zenélni az biztos! 😊

Nekem nagyon bejön VA-Jast-Promo_Cuts_and_Edits_Promo-CDR-2004!!!
Irígykedjetek rá nyugodtan, majd mikor világhírû lesz engem fog meghívni nagy partyra + VIP jegyet ad! 😊))))

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

JAST
nem csak Tiesto van benne 😊

cSuwwi
ha a jast után zárójelben odaírod, hogy tijestó akkor mégjobban fog menni 😄

shit happens

JAST
há muszáj úgy írni különben soha se megy szét neten 😊

cSuwwi
ki ót?
csak csodálkozom ezen a "profizmuson". Úgy terjeszted, mint ha valami "nagy csapat" rippelte volna valahonnan (a fájlnév erre utal) 😄

shit happens

Nh Shevits
03 Alt+F4 - Alt+F4 (original mix)
annyira nem teccik

JAST
óccsá csak 😞

cSuwwi
Böööööö 😄DDD

Megvan a saját "sztárdídzsénk"

shit happens

JAST
hát persze hogy átvágom ha tudok belõle jobbat csinálni (mármint ami nekem jobb). Egyébként megy a neten elvileg: VA-Jast-Promo_Cuts_and_Edits_Promo-CDR-2004

Nh Shevits
semmi baj nincs vele, csak látom vagdosod magadnak igényed szerint 😊 ismerõs a dolog

JAST
parti zene: DJ Dean - Ballanation 2004 (incl. Alex Megane rmx)

JAST
mi a baj vele? 😊

Nh Shevits
02 Tiesto - Just Be (Jast's vocal cut edit)
LOL

JAST
hja 1 bénát láttam aki legelsõ sorban állt de nem táncolt...

Lehet látni valakinek a csúnya fejét?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
Tiesto lájv et ínyenc hal képekben 😊 wiiiháááá

JAST
JAST
Willl Holland - Magicka (incl. Gareth Emery rmx)

JAST
a legjobb a white room-al egyberakott Scott Bond Bootleg 😊

robotnyk
aero_soul_feat._terry_goldberg-isla_blanca_(dark_suite_rmx)
Alien!
mondjuk a jump to the next train kyau remixe totál halovány probspotéhoz képest...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mi lehet annak a zenének a címe amelyikben a csávó azt énekli hogy: 'So lonely,so lonely, so lonely...'
Hector_Romero_&_Satoshi_Tomiie-Live_@_Liz_(Ex-Echoes)-vinylserver-ben 32. percnél van...

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

CSOCSO
a mutato, ha mutat is fel hatot
ketyeg azert a biovekker
hat ki ne dobd
meg lehet egy szep napod
te vagy a kulcs, hat gyere huzz fel
a lusta szereto...😊

junior rmx... nagyon regi zene😊
JAST
hmmm mekkora szemétség hogy as the rush comes Tiesto remix-et nem adták ki... monjuk nem nagy szám, de akkor is!

Thanks Jast! 😉