Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trancemaster 4004-rõl:

Signum: The timelord (original mix) mix)mix)mix)
Subota: Cast away (Infuntheria mix)mix)mix)mix)mix)mix)

U.i.: Érdekes, a Trancemasterekrõl 2, max. 3 számnál több sosem tetszik. <#nyes>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
Blank & Jones - Flowtation (Soliquid rmx) egész jó volt.

JAST
csak azé mert benne van Ronski Speed keze mi? 😊
Not With You dub remixe sokkal jobb!

24: The longest day of my life (a "vokálos" verzió egye kukac, kap még egy fél csillagot)

John 00 Fleming Vs M.I.K.E.: Dame blanche (John 00 Fleming Mix) és fél

Soliquid: Meerkat fields (Original mix) és fél
(Soliquid: Rock it /original mix/-e valahogy nagyon hasonlít Tiesto: Traffic-jére)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
szvsz a believe in me-nek az elödke rmxe égiszekkel jobb mint ez a rmx. de kinek a pap kinek a paplan.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
most is csak 6 percig hallgattam 😊
nálam a 10/10-es zenék azok amiket mondjuk 2010-be meghallgatok és u.akkorát üt mintha ma hallgatnám.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

EOX
nekem max 10/5

az aktuális 10 pontosom: Phoenixstar - The Example 60

Retteketet

Ahhoz képest, hogy a #3795-ben még végig sem bírtad hallgatni, jelentõs elõrelépésnek lehetünk szemtanúi. <#crazya><#nyes><#vigyor3>

Narcotic Syntax
paul_oakenfold-time_of_your_life-shane_54_rolling_on_ultra_mix

max adnék rá 10/7-t de nagy joindulattal.

Narcotic Syntax
soroljam a 10-es katekgoriás zenéket?

energy 52-cafe del mar
bt-mercury&solace
paul van dyk-for an angel
age of love-age of live
bedrock-heaven scent

most hallgatom ezt szoban forgo elöd rmx-et dehát hol van ez a 10 ponttol???

Narcotic Syntax
renaissance mix collection cd3 mixed by sasha & digweed <1994>

ezek a zenék vazeg! majdnem sirvafakados opuszok.

JAST
minnyá nyomok én is egy 10est. Ma vagy 10szer meghallgattam, én nemtom a többieknek mi kell de ennyire jól eltalált zene ritkán van, és egyedi megoldások vannak benne nem sablon.

bõdületesen nagy a Time of Your Life Elõdke verzióban.

Úgy látszik, ketten maradtunk. <#nyes>
Egyébként az MP3Tunes-on is 3.17-et kapott 6 embertõl. Mi lenne a minõsítés, ha én nem nyomtam volna rá egy tízest?<#hehe>

cSuwwi
JAST
bõdületesen nagy a Time of Your Life Elõdke verzióban. És amitõl mégjobb kedvem lett: Várólistán: Shane 54 - Vampire (Nu-NRG rmx)

JAST
Kedves szolgáltatóm közölte h upload speed duplázás-t felejtsem el 😞
most ha minden igaz akkor 1024/128am van. röhej.

UKNY Connection - Amsterdam (Phynn rmx) ---> itten-e

JAST
Carti ugye csak eccer szavaztál az oldalon?

robotnyk
Leama And Moor - Shades Of Blue
Leama And Moor - Shades Of Red
Most megyen fel 45-el!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

JAST
az szép net teljesítmény 😊

Bazz, egész éjszaka nem ment 1 kb sem fel...ideg vagyok!!!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

JAST
meglássuk mondta a vak is.
http://vinylserver.tk

amúgy az utóbbi idõben napi 50-60 látogató volt, sztem volt adatforgalom erõsen...

EOX
lehet az szúrt nekik szemet, hogy a sávszélemelés óta több szám volt fenn egyszerre. és ha újrapróbálnád ismét kevesebb számmal?

Retteketet

cSuwwi
szerintem elég egyoldalú szavazás ./

az ingyenes szervereken mindig törölni fognak, elõbb utóbb.
a mostani acc elég sokáig bírta.

regisztrálj egy tk-s domaint, így ha törlik, meg találnak a júzerek
a törlés szerintem nem akkora pofon, elvégre nem csak halmoztad a zenét, hanem folyamatosan cserélted. most nem mind1, hogy az atw-re, vagy az uw-re töltöd fel?

shit happens

JAST
Nem baj ha utáljátok smswebet, minél több ember véleményére kíváncsi vagyok, 1 a lényeg:
Mindenki szavazzon

JAST
egyetértek. amúgy jó dc 😊

Narcotic Syntax
énis dc-zek mégis eccerübb volt az oldalon ráklikkelni és lehuzni mint h rákeresni, megnézni kinek van slotja stb...

JAST
hm és egyet se szedtél le? 😞 azthittem van amelyik bejön...

Nh Shevits
Im addicted to DC. szóval én meg ezért.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

cSuwwi
én egyet sem. ami érdekelt meghallgattam onlány

shit happens

Nh Shevits
pfff... R.I.P. bár talán 2-3 számot töltöttem le róla.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

EOX
<#rinya><#rinya><#rinya>

Retteketet

JAST
köszi a 2 hónap alatt 2000 oldalletöltést 😉

JAST
nem tévedtem, hát ennyi volt.

JAST
jaja láttam már h atw szórakázik, ha törlik akkor szétrúgom a... 😊

EOX
én is pont most akartam szólni<#szomoru1>

Retteketet

perpill sajna a Te oldalad is "érdekesen" viselkedik...
mintha törölték volna...<#szomoru1>
remélem a hiba az én készülékemben van...
JAST
ja látom de azt nem írja h w-klub volt az ftp neve 😉

JAST
igen? nem láttam 😄

cSuwwi
kinn van a fõoldalon a hír, kiemelve

shit happens

JAST
Értesüléseim szerint a hétvégei zenehiány részben annak is tudható be h 3 magyar szerver is lebukott több mint 15 terrányi adattal.
Két internetszolgáltató fõvárosi telephelyén és egy miskolci oktatási intézményben összesen nyolc szerveren rekordmennyiségû illegális, szerzõi jogot sértõ tartalmat foglaltak le a miskolci rendõrök
Ha jól informálódtam Dakota, Insane meg még vmi FTP rõl van szó...
Oda kell figyelni!

cSuwwi
Red_Carpet-Alright__Den_Hetrix_and_Raffia

shit happens

cSuwwi
ozgur_can-reclaim__deepfish_regained_edit

shit happens

ozgur_can-reclaim__deepfish_regained_edit

keep it minimal

ozgur can-the love below

keep it minimal

JAST
Jaja, létszike tedd fel mert Özgür mániás lettem! 😊

Elusive
felrakod serverre? meghallgatnám 😊

JAST
van 4 új Özgür Can-om de egyik se jön be igazán :/

koszi, nem lattam 😊