Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signum: The timelord (original mix)
mix)
mix)
mix)
Subota: Cast away (Infuntheria mix)mix)
mix)
mix)
mix)
mix)
U.i.: Érdekes, a Trancemasterekrõl 2, max. 3 számnál több sosem tetszik. <#nyes>#nyes>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

(a "vokálos" verzió egye kukac, kap még egy fél csillagot)
John 00 Fleming Vs M.I.K.E.: Dame blanche (John 00 Fleming Mix)

és fél
Soliquid: Meerkat fields (Original mix)

és fél
(Soliquid: Rock it /original mix/-e valahogy nagyon hasonlít Tiesto: Traffic-jére)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
nálam a 10/10-es zenék azok amiket mondjuk 2010-be meghallgatok és u.akkorát üt mintha ma hallgatnám.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
max adnék rá 10/7-t de nagy joindulattal.
energy 52-cafe del mar
bt-mercury&solace
paul van dyk-for an angel
age of love-age of live
bedrock-heaven scent
most hallgatom ezt szoban forgo elöd rmx-et dehát hol van ez a 10 ponttol???
ezek a zenék vazeg! majdnem sirvafakados opuszok.
Úgy látszik, ketten maradtunk. <#nyes>#nyes>
Egyébként az MP3Tunes-on is 3.17-et kapott 6 embertõl. Mi lenne a minõsítés, ha én nem nyomtam volna rá egy tízest?<#hehe>#hehe>
shit happens
most ha minden igaz akkor 1024/128am van. röhej.
UKNY Connection - Amsterdam (Phynn rmx) ---> itten-e
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
http://vinylserver.tk
amúgy az utóbbi idõben napi 50-60 látogató volt, sztem volt adatforgalom erõsen...
Retteketet
az ingyenes szervereken mindig törölni fognak, elõbb utóbb.
a mostani acc elég sokáig bírta.
regisztrálj egy tk-s domaint, így ha törlik, meg találnak a júzerek
a törlés szerintem nem akkora pofon, elvégre nem csak halmoztad a zenét, hanem folyamatosan cserélted. most nem mind1, hogy az atw-re, vagy az uw-re töltöd fel?
shit happens
Mindenki szavazzon
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
mintha törölték volna...<#szomoru1>#szomoru1>
remélem a hiba az én készülékemben van...
Két internetszolgáltató fõvárosi telephelyén és egy miskolci oktatási intézményben összesen nyolc szerveren rekordmennyiségû illegális, szerzõi jogot sértõ tartalmat foglaltak le a miskolci rendõrök
Ha jól informálódtam Dakota, Insane meg még vmi FTP rõl van szó...
Oda kell figyelni!

keep it minimal

keep it minimal