Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Norbee
Tudom hogy már régi szám de nálam most ez a nyerö mindenképp:

David Forbes - Answers<#eljen>

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Alien
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😊

BOLDOG KARÁCSONYT, SOK AJÁNDÉKOT, JÓ BEJGLIZABÁLÁST MINDENKINEK!

JAST
Ford Fairline: "Az egész világ....."

Narcotic Syntax
HAPPY NEW YEAR!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
Boooldog Nyulat! (vagy az nem ma van???)

Gondoltam, hogy nem egy mai darab.

Mivel nem tökölök mindenféle rip változattal, így rácuppantam az "L.S.G.: The best of L.S.G. (The singles reworked)" dupla CD-re és most azzal ismerkedem.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narcotic Syntax
original az 97 körüli!

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
az is jó volt na de utánna Enmass nem teccett?

Ez az L.S.G.: Netherworld 2005 nagggyon állat volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
hallom vazzeg 😉

Narcotic Syntax
sg radioba viszont emmanuel top 😊

Bazze, ez a holland karattyolás valami borzasztó <#idiota>

JAST
George Hales - Isolation (Soliquid Remix) !!!!!!!!!!!!!! Magyar gyerek ASOT beeeeen 😊

JAST
nyomajd inkább a rádiót!

Narcotic Syntax
jolvan befogom a csöröm! de akkor is..😄

JAST
alap zene 😉

JAST
na csak lenyomta:
Ferry Corsten - Holding On (Above & Beyond rmx)

robotnyk
az de állat
JAST
Dani a régiség kereskedõ. õ árul régi trancet..... olyan mint a kínai árus a piacon: jóajóa, kimosod nyúlik nyúlik....

ez van... grúvkáverédzs <#idiota>

nemtom mit kell ezen idegeskedni?
még nem is hallottad
mondjuk nem valószínû hogy jobb lesz, mint az original, de ha nem tetszik, nem kell hallgatnod és a régi verziót sem kell egybõl törölnöd ha magjelenik az új...

úgy beszéltek ezekrõl a dolgokról, mintha ezzel elbaxnák a régieket, pedig errõl szó sincs

JAST
nálam Enmass az aki ma ismét megmutatta h tud vmi egyedit...

JAST
ha minõségi a feldolgozás/új remixek készülnek amik jók
akkor sztem azzal semmi baj nincs.

Narcotic Syntax
mamár lassan a remixeket is remixelgetik. álljanak elö a producerek eredeti saját ötletekkel.

Narcotic Syntax
<#gun> ezt a trance scene-nak!!

JAST
csak h Dani örüljön:
Mekka - Diamondback 2005 is lesz...

JAST
valahogy nem jönnek be a K & A rmx -ek Jump the Next Trainbõl se õk alkották a fasza rmx-et...

JAST
L.S.G. - Netherworld 2005
Enmass - Needle Damage --> ez volt
és most megy a Ridgewalkers - Find (Kyau vs Albert rmx)

ez mi volt? az 1. szám ami vmilyen szinten bejött 😊

oh, most ridgewalkers
de milyen mix?

-ok, kössz 😊

Narcotic Syntax
elmennek a bus francba!!! minden nagy zenét feldolgoznak😞(

JAST
hát gondoltam

JAST
ááááááá 2005ben se maradunk trance nélkül... oltári nagy zene sztem:
Enmass - Needle Damage

asszem #3584 itt van egy tracklista
próbáld meg kiokoskodni, melyik kell neked 😊

hát eddig nem nagyon jön be ez az asot 😞

AMD Norbee
Segítsetek!!

Tiesto-tól a
Tiesto_in_concert_2-live_at_gelredome_arnhem_30_10_2004-part_II-(the_concert_part_I) -ben a 58:24.-perctöl 63:35-ig!!

Ennek a számnak mi a neve?? PLS segítsetek

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
na nézzük a 2. órát no-no-no-non stop in the mix with Armin van Buuren 😊

nekem is jobban bejönnen a régebbi remixeik (beachball, wow, in my memory)

JAST
nem igazán jött be az amit idén G & D mûvelt. kivétel a No One on Earth rmxük, de azért tavaly Motorcycle, Andain....

Nicole Spomberg aka Sponberg - Resurrection (Gabriel & Dresden ASOT 177 Rip)
erre kiváncsi vagyok

JAST
December 30: ASOT Top 20 of 2004
January 06: ASOT Yearmix

fogalmam sincs
nem valami e-mailt emleget? de nem biztos

"next week is best of 2004"

JAST
mikor lehet szavazni erre a classic of the week -re?

JAST
Perasma - Swing To Harmony
tutti jobb a vokál mix... ehh Robo -nak nem ajánlom, de nekem jobban bejön mint a Nikola Gala...

Perasma - Swing To Harmony (Dub)
dejó ez a szerkesztés <#bee1>

JAST
Nu NRG - Dreamland (G&M Project Remix) atyagatya.. jó lesz ez a Dreamland 2005 EP asszem

JAST
ó minnyá jön megint Ferry Corsten sztem Above & Beyond rmx mint múlthéten...

JAST
Alphazone 2003ban tartolt nálam...

azóta már megvan
azér kössz 😊

JAST