Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narcotic Syntax
dejavu 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
6 tól jáccok kis techno t rádióban 😊

cSuwwi
A hardstyle-ra be lehet jutni, az is fxp-s, csak kevesebb a trance...

shit happens

Narcotic Syntax
Nemö

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Elusive
énsem

EOX
nem...

Retteketet

ti be tudtok jutni az FxP-re? <#conf>

EOX
The Quest - C Sharp (Mackers ''Piano's At Dawn'' Remix)

Ez Macker csak egy tag az FxP hubról, de hihetetlen milyen jó számot rakott össze

Retteketet

Narcotic Syntax
Ridgewalkers andy moor remixben lesulyt!!! az trance zene.

robotnyk
robotnyk
fasza, akkor mégis az andy moor remix tetszik 😄
JAST
amiket én adtam annó neked azok megvannak cserélve. az original az andy moor rmx...

robotnyk
robotnyk
én, de nekem az eredeti jobban tetszik
nem új, de:
4 Strings - Turn It Around

Narcotic Syntax
elég korrekt változat 😄

EOX
hát legalább😄

Retteketet

JAST
hát most mit vártok? h újra remixeli? 😊

EOX
nemtom, szinte tök ugyanaz, mint az eredeti

Retteketet

JAST
van olyan.... próbáld pár percel késõbb

JAST
tõcsd le! 😊
sztem jobb mint a régi változat....

christmas remix? <#confused> miben más, mint a normális remixe?

nem jön be a lapod valamiér <#rinya>

JAST
Above & Beyond - Far From In Love (Mackers Ambient mix)
Ferry Corsten - Holding On (Above & Beyond rmx)

JAST
Whitelabel - No Education (Pink Floyd The Wall -ja techno verzióban)

JAST
Endre - Kallocain (Robert Nickson christmas remix) klikk ide

Narcotic Syntax
igazad van! küldök magamnak egy smileyt:

<#action>

JAST
a 4407es és a 4410es hozzászólás között erõs ellentét feszül.
"ezt a zenét ismeritek???
leszarom hogy ki ismeri"

nah mind1....

Narcotic Syntax
leszarom hogy ki ismeri és ki játszotta. én pl nem voltam azon a tiesto bulin. és nem is akarok a jövöben se.

Nh Shevits
ez már ezerszer volt és nagyon sokan ismerik már. többek közt Tiesto is jáccotta 9.11-én.<#nezze>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
nem Te írtad annó mikor jáccottam h ebbõl a zenébõl is mekkora "sláger" lett? vagy Robo volt? :/

Narcotic Syntax
Ridgewalkers feat El - Find (Andy Moor Mix)

ezt a zenét ismeritek??? valami eszméletlen vocal van benne !!!!

hát igen, markus shultz munkái mindig is figyelemre méltóak voltak / lesznek, kötelezõ darab mindegyik <#worship>
az én várólistámon még mindig phynn - lucid, valamint riley & durrant - feels like home c. számai szerepelnek
JAST
de szvsz jó rmx eléggé. kérdéses mikor adják ki. amúgy nagyon várom már ava mea - in the end (incl. markus schulz rmx) for an angel (marc van linden rmx) coldharbour selection vol 4 (vajon rajta lesz a burned with desire markus bácsi remixében?)

jaaahhhh, akkor egyelõre tárgytalan...
azért köszi <#lookaround>
JAST
Nyana Mark Norman rmx csak rip ben van meg, hisz vadi új promó. 25én jáccotta elõszõr Tiesto...

JAST
utólagos elnézést kérek h nekem teccik 😊

Már lassan a sláger rádióba fogják játszani....😊

keep it minimal

Nh Shevits
Jast, nem is tudtam hogy te itt megtalálható vagy: http://www.djservice.hu/toplistak/jatszasilista.html

1. Empire State - Niagara (John Askew rmx)
2. Tony Ullman - Chilliecon
3. Johan Gielen - Dreamchild
4. Özgür Can - Not Even Winds
5. Subsonic - Stop
6. Avanto - The Flute (Orkidea rmx)
7. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Slusnik Luna rmx)
8. Energy 52 - Café del Mar (Jast edit)
9. Adam White - Ballerina (Duberina mix)
10. Ridgewalkers - Find (Jast edit)

Cafe del Mar lejárhatna már...<#unalmas>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Nh Shevits
ez jó volt <#nyes>

<#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hogy milyen lenne az életem?

Olyan, mint most: ki nem <látja el bélsárral> azt a hülye <nõi nemiszervet>?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

cSuwwi
igen, a britney.hu-ra, odaírtam honnan van az idézet

shit happens

Nh Shevits
"Most õszintén, gondoljatok bele milyen lett volna egészen idáig Britney nélkül létezni" <#idiota><#confused><#nevetes2>
KIRÁLY LETT VOLNA KICSINY BARÁTOM!!
"britney.húúúúúúúúúúúú" -ez most a britney magyar weboldalára céloz?? mert ha másra akkor már baj van...<#nyes>

Rere emberek, I love netszolg hogy 23-án este 11-töl most este 5-ig nem volt netem!

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

😄DD

cSuwwi
kb. annyira ontopic, mint a DC-s logok, sazl'

shit happens

Narcotic Syntax
ez hogy jött ebbe a topikba???

cSuwwi
"1981.12.02. szerda. Kinek mit mond ez a dátum? Remélem mindenkinek ugyanazt. Igen, ekkor született meg Britney Spears! Mához képest 23 évvel ezelõtt. Akkor még ki hitte volna, hogy ennyien ismerni fogják õt, és egyúttal ennyien szeretni fogják. Sokan közülünk akkor még nem is éltünk. Ma pedig már el sem tudjuk képzelni az életünket Britney nélkül. Most õszintén, gondoljatok bele milyen lett volna egészen idáig Britney nélkül létezni. Na jó, inkább ne is gondoljunk bele. Hála a jó égnek itt van velünk, szeretjük õt, õ is minket és ez a lényeg...."
britney.húúúúúúúúúúúú

Bele sem merek gondolni <#idiota>

shit happens

Meguntam, hogy állandóan már a foglalt a nickem, úgyhogy jöttem ezzel: nincs is vele probléma. <#vigyor2>

Narcotic Syntax
te vagy az oriza triznyak?? láttam ezta nevet kolin.