Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narcotic Syntax
jah! drummer meg amok ilyen idegbeteg techno zenéket gyártanak.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Alien
Global_Deejays-What_A_Feeling_Flashdance-Promo-CDM-2005-SND

club és progressive mix van rajta

Bár lehet, hogy ezt a house-hoz kéne, hogy menjen, sõt biztos. Na mindegy 😊

aztán:

Djs_United_for_Asia-Broken_Dreams-Promo-Vinyl-2005-SND

Alien
Na meghallgattam õket, a legjobb a Tune Up Remix <#vigyor>

Alien
Úgy értem a lightos szót, hogy nekem Tiesto számaiban semmi nem fog meg. Nincs olyan ütem amire azt mondom, hogy ejj ez igen. Lehet h zeneileg pedig az jobb mint amiket én hallgatok, de nekem akkor sem jön be. Dave the drummert, nem igazán ismerem, de az nem techno? Mert ha az akkor a technot nem igazán szeretem, legalábbis amiket eddig hallottam. Nekem túl monoton a techno. Amok? Azt se nagyon ismerem 😊

Jók nekem azok amiket én hallgatok 😊 Nagy ritkán van, hogy hardcore-t hallgatok, az tényleg ritka, amúgy azokat szoktam hallgatni amiket ide írok általában. Jast tudja, hogy miket szeretek 😊 Nos, hogy milyen stílus is ez egész pontosan, nem tudom, de szerintem ezek is a trance-be tartoznak, valamelyik ágába.

Különben elvileg van olyan, hogy Hard dance 😄 Meg Hard Trance is.

FreeHome
Rio Addicts - Crossroads
Pete Lazonby - Sacred Cycles(Probspot Remix) nekem is átjön.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

FreeHome
Cultivate - Broken Pieces (Max Graham's Third Street Remix)
Midtone - Pearl (Original Remix)
Noel Sanger and Dauby - My Prayer (Probspot vocal remix)

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Vad Katalin 69-ese nem jott be?!

Ramadamammy rapidrandi

Te joeg,hamarosan a goove coverage-rol tarsalgunk!
Groove Coverage-Poison 3 es fel csillag <#ijedt>

Ramadamammy rapidrandi

PResident Evil
épp azért ! 😄DD új mûfajt teremtünk !

Narcotic Syntax feat prezi da smokah'

Narcotic Syntax
annak meg sztem nincs is semmi értelme. 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

PResident Evil
no meg a harddance !!!

Narcotic Syntax
te is csak ezt tudod leszürni az egész regényembol??? 😮

PResident Evil
"filmes rocco" <#banplz>

Narcotic Syntax
na most kár h nincs vip-es szerkeszgetéses jogom😞

szoval "ha neked tiesto lightos".

Narcotic Syntax
na irtam vagy 10 sort de inkább kitöröltem mer elvileg a trance mint müfajnak a számomra fontos elemeit irtam le de közbe rájöttem h amiket te hallgatsz azok közel sem ehhez a stilushoz tartoznak. hanem mittomen dance/harddance? viszont furcsallom hogy ha nem tiesto lightos akkor miért nem hallgatsz dave the drummert vagy mittomen amokot. mer azok aztán nem lightosak. egy rocco mitöl kemény? hacsak nem a filmes rocco-rol beszélünk 😄D

Narcotic Syntax
hát sürgösen potold ezta hiányosságot mert csak a legnagyobbakkal lehet együtt emliteni azt a zenét.

cSuwwi
szegény trance hábot hogy elb@szták :C
a regisztráció tök felesleges szvsz
de hogy csak sima dc klienssel lehet felmenni, az egy kicsit már sok

shit happens

cSuwwi
jogos. nem hiszem hogy a probspot lenne olyan jó, mint a quivver 😊

shit happens

Alien
Idén mi? 😄

Különben tessék😊 #2081 #2224 #2231 #2247

fogalmam sincs, azt a verziót nem ismerem belõle
lehet hogy nem is tetszene, engem probspot stílusa fogott meg az utóbbi idõkben

Narcotic Syntax
mi mindannyian idén kezdtünk el forummozni szoval leirhatnád az indokot 😛

Narcotic Syntax
nem vagom ezta probspot remixet de ha erre 5 csillagot adsz akkor mennyi a hiresen nagy quivver remix?? 10 csillag?

Alien
Tiesto nekem nem jön be, régebben már elmondtam, hogy miért 😊

Alien
Ijj a Bass-T remix nincs rajta ezen, biztos jó pedig 😞

Oh, én ilyen zenéket hallgatok 😊

ki nem kommersz trance -eli le tiestot mostanában?? 😄 áz is lett, ezt mindenki tudja, aki ért a trance-hez vmilyen szinten...

g&d-t is egyre kevesebbet. kezd eltávolodni tõlem az, amit mostanában mûvelnek. inkább a régebbi remixeik jönnek be

mellesleg, hogy ontopic is legyek:
pete lazonby - sacred cycles (probspot remix)

Narcotic Syntax
mostmár csak ilyen gabriel& dresden szintüeket,mi?

én is 4-5 éve még ilye rocco szintü zenéket hallgattam ma meg már ott tartok h tiesto-t is le 'kommersz trance'-zem. LoL

rocco - generation of love (bass-t remix)
nálam ez vitte a pálmát anno, mostanában már nem nagyon hallgatok ilyen zenéket 😊

Alien
Rocco-Generation_Of_Love__Incl_Special_D_Remix-Vinyl-2005-UTE

Generation Of Love (Club Mix)
Generation Of Love (Tune Up Mix)
Generation Of Love (Special D Remix)
Generation Of Love (Lee S Remix)

Hmmm, igéretesnek tûnik <#vigyor>

Alien
Bár Belucci zenéje tényleg nem nekem való annyira, na mindegy, majd még meglátom 😊

Alien
Majd meglátjuk 😊

Alien
<#rolleyes><#vigyor>

PResident Evil
aha 😄

furulya-karrier 😄

zenei munkássága ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

PResident Evil
Belucci megvan itthon is 😄

PResident Evil
:o

etyépként belucsi szarok, de lesznek jóak, pl Thomka 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

rossz topikba, te ...

PResident Evil
sok rejszolós 😄

fasztnem 😄DDD

franco
pfff...beluccin mi tömeg lesz ecsém....sztem ne menj

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Narcotic Syntax

<#nyes>

- Csak gondolom, jobban járnál egy korodbelivel.
- De hát õ korombeli.
- Jó, de én a tapasztalatokra gondoltam.

na mibõl idéztem? 😊

PResident Evil
<#idiota>

JAST
az álom parti.... DJ Novus.... 😄
Niki Belucci nem neked való.

Alien
Nem <#rinya>

Helyette ezzel vigasztalódtam: Motorola_Mix_Mission-Pulsedriver_Live 😊

Meg a Motorola_Mix_Mission_Rocco és a Motorola_Mix_Mission_Ziggy X-el. (Bár utóbbit még nem hallgattam végig)

Viszont most bepótolom a bulizásokat, pénteken szalagavató, ahogy vége irány bulizni az egész évfolyammal. Aztán februárban lehet, hogy megyek Niki Beluccira (már a látvány miatt megérné 😄)
Illetve most hirtelen nem tudom pontosan, hogy februárban vagy márciusban jön-e, de kiszeretnék menni Dj Novusra (Groove Coverage DJ-je)

JAST
te meg voltál tegnap Pulsedriver-en?

JAST
ok, privi ment 😊

Alien
Oké köszi, értem 😊

Alien
<#vigyor>

Alien!
jast!!! én valszeg tudok segíteni!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)