Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
régi, de jo! 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
release: Feb-03-2005
lehet hogy most valamilyen hirtelen felkapott jött ment senki (vagy Schulz maga) játszotta már valahol fél évvel ezelõtt is, de ezt speciel - amint már mondtam is - leszarom.
Ramadamammy rapidrandi
Ém vagyok menyus ! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
msn:
Dani üzenete:
mivel kb 20 ezer dallam van a fejembe
M üzenete:
LÖLLL
M üzenete:
adatbank
M üzenete:
spermabank
M üzenete:
dallambank
😄DD
:-D
Likwit - Opaque Angle 009 26-01-2005
Track list:
01. Intro: Sean Callery - 24 Soundtrack
02. Dark Globe feat. Amanda Ghost - Break My World (Main Mix)
03. Nikos Diamantopoulos - Ping Pong (Original Mix)
04. T.A.G. - Fire (Philp Emanuel Remix)
05. B.I.G. - A Promise (Original Mix)
06. Shmuel Flash - For A Long Time (Blake Jarrell & Jeff Devas' This Ones For Adam Mix)
07. Delikate Imposters - Sleepless City
08. Chris Nemmo - Manoeures
09. Ahmet Ertenu - Why (Reilly & Rowland Dub)
10. Chris Nemmo - Infinity
11. Micah feat. Zoe - Like Me (Vocal Mix)
12. Outro: Trafik - Surrender
Egyébként letölthetõ a Djmixes2k torrents részlegérõl, meg napokon belül felrakom a livesets oldalra is.
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Ramadamammy rapidrandi
msn mumzik má te is flémmel kötöd le magad ? 😄
<#violent>#violent>OFF
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ha már ennyire nem értesz hozzá legalább a topicot követnéd...szal pszt!
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A kiadott tervezet szerint...:
MAINSTAGE
22:00-23:00 Ronald van Gelderen
23:00-01:00 Judge Jules & Eddie Halliwell
01:00-01:30 Rank 1 (live)
01:30-02:55 Armin van Buuren
02:55-04:20 Ferry Corsten
04:20-05:45 Johan Gielen
05:45-07:00 Yoji Biomehanika
IN CHARGE STAGE
- Hosted by MARCO V
22:00-00:00 M.I.K.E
00:00-00:30 Filterheadz (live)
00:30-04:00 Marco V
04:00-05:30 John OO Flemming
05:30-07:00 Igor S
MADHOUSE STAGE
- Hosted by DJ JEAN
22:00-23:30 Jurgen
23:30-01:00 E-Craig
01:00-03:15 Jean
03:15-04:30 G-Spott
04:30-05:45 Randy Katana
05:45-07:00 Jochen Miller
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
01-fight_(radio_mix)
02-fight_(club_mix)
03-fight_(rob_mayth_radio_edit)
04-fight_(rob_mayth_remix)
05-fight_(tune_up_radio_edit)
06-fight_(tune_up_remix)
07-fight_(beatboostie_remix)
08-fight_(cs_remix)
Még nem hallgattam meg õket, de pl a Tune Up név elég igéretesen hangzik 😄
Különben itt 4 Grooves-nak írják csak simán.