15192
-
#7710 najah
leszarom ki mit hallgat, a lényeg hogy én jót:D
egyébként akinek a szemében ez szálka azokat nem csipem. trance-ben már rég nincs meg az underground-feeling -
#7709 énis
bár még sose csináltam:D:D:D:D -
#7708 derühellek éjjel format c-zni meg rendszert tenni... -
Garfield #7707 armin és paul van dyk rálépett az útra szvsz...
de vizsgáljuk csak meg....mitől is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik őket, ergó nő a trance népszerűsége.
Csakhogy ugyanez van Tiesto-val is: csinált jó cuccokat, populáris lett és egyszer csak ott tartunk, hogy divattiestozunk.
Ha növekszik a népszerűség, akkor divat lesz és akkor értéktelenedni kezd. Vagy legalábbis szálkának tűnik sokak szemében az, hogy a kedvenc műfaját egyre szélesebb rétegek hallgatják. -
#7706 :D
armin és paul van dyk rálépett az útra szvsz...
de vizsgáljuk csak meg....mitől is van ez?
mert jó zenét jáccanak. egyre többen ismerik őket, ergó nő a trance népszerűsége.
és ennek én módfelett örülök a linkin parkos meg avrilos időkben -
Garfield #7705 Nem kellett volna szétdarabolni...
Az MP3-at átnyomod WAV-ba, mondjuk a Winamppal, majd módosítod a CUE fájlban az audio fájl nevét. -
Garfield #7704 És ha észreveszik?
Akkor két év múlva divatarminosok meg divatschulzosok lennének... -
#7703 Szerintem nagyon jó kis DJ a Tiesto...
Speciál nekem nem azzér tetszik, mert sokan szeretik, hanem mert imádom a szállós zenéit!
Talán egy napnyi zeném van tőle!:D
Alapból most egy 7 órás mixet kellet darabokra szednem.. most már csak kikell jól írnom, mint lentebb írtam! -
#7702 Na sikerült!
Kérdésem már csak az, h hogy csináljam meg, h ha isoba írom ki az mp3-makat akkor mikor vált a fejegységem ne legyen szünetköztük?! -
involver #7701 engem még ez csábított el;)
Tiësto-Innercity 1998_Rai Amsterdam
Meg az első kettő Magik... -
Plebs #7700 Végülis beírta magát a zenetörténelembe de mostmár azért a nagy divattrancesek is észrevehetnék hogy nem csak tiesto létezik a világon :) -
#7699 engem is ő csábított át a sötét oldalra:) -
Plebs #7698 Mondjuk én nemrég óta vagyok nagy trance-es (kb 2 éve) de egy tiesto mix hatására lettem az :)) Mégpedig ez a mix az: DJ_Tiesto-Live_@_Innercity_Rai_Amsterdam_20-12-2003. Mondjuk nekem azota is bejön amiket csinál -
Garfield #7697 Tudok jobbat: bélyegezzük meg és legyen ő a holland Tiesto! -
Phat Smoker #7696 magyar sterbyből egy is elég! (még sok is) :D -
#7695 na akarom mondani holland sterby :D -
#7694 lassan megkaphatja a magyar sterbinszy cimet :) -
#7693 már 2 éve ott tart...
kereskedelmi szar zenét ír, néha kidob 1 mix cd-t... -
#7692 ja ezekkel tisztába vaok, na de a media hatása meg 1-2 tiesto fellépés ilyen hatással van emberekre?? képzeljétek mi lenne ha nem lehetne netrol töltögetni:)
tiesto sztem lassan ott tart h ha nem adna ki egy darab lemezt is akkor is hülyére keresné magát a sok fellépéséböl. mivel h már verseny van érte 1-2 hétvége alkalmával olyan összeget kérhet szinte amennyit kedve tartja. -
#7691 "Az immár több alkalommal is a világ legjobb Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto "
Szerintem ez nagyn relatív. Sokan azért hallgatnak Tiesztót, mert azt a Norbi mondta :-) Magyarul nem azért mert az annyira jó, hanem mert ahhoz férnek hozzá, valamit Tiesztó manapság egy trendi név. -
Phat Smoker #7690 az eladási statisztikák nagyban köszönhetőek a sok divatmajomnak! -
#7689 tijesztó mostanában tömegcikk lett, mint a BK (nem büdös kurva, hanem barmok közt), vagy a füstös show -
cyrus #7688 persze, hiszen a "tévében is reklámozzák" ...
ezek után...bármi... -
#7687 "Az immár több alkalommal is a világ legjobb Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto vadonatúj mixlemeze, az „In Search of Sunrise 4” elso darabjai alig kerültek be a hazai lemezboltok polcaira, máris a legeladottabb albumok közé számít. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének (MAHASZ) 20. heti top 40-es listáján az „In Search of Sunrise 4” mint új belépo rögtön a 14. helyet szerezte meg magának, a nemzetközi listán pedig azonnal a 3.helyen debütált. Ez különösen jó eredmények számít, hiszen nagyon ritkán fordul elo, hogy külföldi DJ lemeze ilyen pozíciót szerezzen meg a hazai listákon.
"
-
#7686 mhhh... és azt, h kell, h daraboljak?!:D -
#7685 Készítesz hozzá egy CUE fájlt, és szétdaraboltatod a musiCutter proggival. I.N. 1xű -
#7684 mp3 direct cut -
#7683 OFF!!
Emberek vki pls segítsen már: milyen progival tudok egy 6 órás mixet mondjuk darabokra szedni?!
Mit tom én.. 12 felé szedni, h ha elnyomják a fejegységemet akkor ne kelljen újra 3 órán áthallgatnom, h az egyik kedvenc részem jöjjön? -
#7682 Leírtam lépésről lépésre a Livesets oldalon a Letöltések menüpont alatt. Sok szerencsét! -
#7681 hát ja, nem véletlenül voltak egymás után:) -
OPM #7680 nemmondtam erre sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy zaj... az eredeti se jön be
előtte szólt a Rank 1 - Top Gear, az is elég érdekes, először azt hittem ez a beígért g&d remix -
#7679 hátha neked igen akkor nagy fanatikus lehecc... -
OPM #7678 nem tetszik??? -
#7677 Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden remix)
szinten aluli teljesítmény, eddig se sok zenéjét kedveltem G & D-nek, na de ez... -
#7676 2x mondtam h régi, mind2 esetben több mint 2 hónapos zenéről beszéltem:
Most meddig jöttök még ezzel?
Én kérek elnézést hogy nekem már megvolt korábban. :)
Amúgy meg nem csak a legújabb zenéket játszom, mert igenis mindig nyomok akár fél évesnél régebbi zenéket, bulikban pedig klasszikusnak számítókat is.... -
#7675 ezzel tőccs fel, látod hol tart, nem úgy mint yousenditnél.... -
Phat Smoker #7674 na megvan a következő nagy kedvenc:
espen and stian - dominating male -
Phat Smoker #7673 sensorica vs jin key - only one ( rave mix )
ql -
Garfield #7672 Az is volt az a szünet. -
#7671 suliradioba ilyen zenét?? háát azé az meredek :D