Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Hamvai PG
Dj Tökfõzelék
Dj Szatmári
Ezek kik? Sosem hallottam róluk. Tökfõzelék. Micsoda név 😄D
shit happens
<#csodalk>#csodalk><#shakehead>#shakehead>
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
keep it minimal
Ki a kedvenc magyar Dj-d?
Dj Newl 167 (5.8%)
Náksi vs Brunner 449 (15.6%)
Hamvai PG 98 (3.4%)
Peat Jr & Fernando 624 (21.7%)
Shane 54 74 (2.6%)
Dj Szatmári 193 (6.7%)
Spigiboy=Spy The Ghost=stb... 576 (20.1%)
Sterbinnszky 162 (5.6%)
deadcode dj-k(Hot-x, Igor Do'urden,Jay Cortez) 140 (4.9%)
Dj Tökfõzelék 125 (4.4%)
The Producer 7 (0.2%)
egyéb... 255 (8.9%)
Összesen: 2870 szavazat
Ééérdekes 😄
shit happens
rico soarez - timeless
rico soarez - tv dinner
_____<#worship>#worship>__
(aka probspot)
workafiction - reflected
shit happens
néha szarakodik a dyn, a dc-n/bithumenen is irták. ez van...
shit happens
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<16:07>16:07> *** Kapcsolódott
<16:07>16:07> <•(-•HardStyle_Bot•-)> YHub version: Snails 387
<16:07>16:07> <•(-•HardStyle_Bot•-)> Your sharesize is too small. Currect sharesize is: 1000 GB
<16:07>16:07> *** Kapcsolat megszakadt
Ezek normálisak?????
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
Amikor rákérdeztem a hubon, hogy ha nem lehet külsõsnek belépni, akkor mi a facér van kiírva, hogy regisztrálás így is így, az egyik hülye OP röhögve közölte, hogy hahaha, ez csak úgy bennemaradt. <#shakehead>#shakehead>
Valamit nagyon variálnak, mert most mintha nyilvános lenne hub, mivel televan nem
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Oliver Prime - Mind Games (Danjo & Styles Remix) lesz/van valakinek?
a 183-as ASOTban volt a Confirmation elõtt, és naggyon bejött 😊
shit happens
>> 01. 4mal - Twilight (intro mix)
>> 02. Ava Mea - In the End (original mix)
>> 03. Tiesto - Suburban Train (Marc O'Tool instrumental)
>> 04. Leon - Passionate (Supsphere rmx)
>> 05. Henry Hill - Wiseguys (original mix)
>> 06. Varian - Endless Desire (Mark Otten rmx)
>> 07. White Water - The Unknown (club mix)
>> 08. The 49th Line - Blue on Blue (Octagen dub)
>> 09. Hydra - Affinity 2005 (Menno de Jong rmx)
>> 10. Absent Minds - Stranger World (original mix)
>> 11. White Room - Someday (Enmass rmx)
>> 12. Dynamic Sense vs Mindsensation - ??? (promo mix)
>> 13. Sophie Sugar - Call off Tomorrow (John O'Callaghan rmx)
>> 14. Marc Damon - Together (Soliquid rmx)
>> 15. Nu NRG - Dreamland 2005 (Gareth Emery vs Brisky rmx)
>> 16. AM - Arise (vocal mix)
>> 17. Taxi - Distance (Will Holland rmx)
>> 18. Flare - Sunset Whisper (original mix)
köszi a hallgatóknak...
keep it minimal
keep it minimal
Ramadamammy rapidrandi
keep it minimal
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
<
eheheheh
"You Need To Be Registered To Enter This Hub... plz email me for problems [email protected]"
Tudnivalók:
1. Valamilyen egyszerû egyszálas kliens használata, upload limitereket el lehet - és kell - felejteni. (Aki akar, persze trükközhet, de az magára vessen.)
2. Nem kérdeztem meg, de olyan cirka 10-15 GB trance muzaksz kell. Anno elég volt kevesebb is, a lényeg az, hogy valaki ne videókkal meg DVD image-ekkel próbálja elérni a limitet.
3. Név:
4. regisztráció: "!regme jelszó". Anno úgy volt, hogy beírtad, aztán amikor egy OP ráért, megnézte a megosztásodat, majd regisztrált. A regisztráció megtörténtérõl elvileg kapsz magánban üzit.