Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
buli, zene és mixel kapcsolatban megtaláltok irc-n: quakenet #sg.hu

JAST
sztem ratyi 😊

JAST
számomra túl densz beütésû :/

esetleg vmelyik hubon keresztül bele tudnék hallgatni? <#kacsint>
hálám örökre üldözne...na, ez persze túlzás volt, de tény, h nagyon megköszönném
JAST
tudtunk róla 😊
épp Szatmárival meg Spigivel spanolgatunk én meg haver DJ-k. DJ Roni is újra nyomul DJ Sequencer néven. a végén még partizenét írok én is. lesz partytime 2005 remixverseny is 😊

Erre van egy olyan topic, hogy MixCD-k és szerzõi albumok...!!😊

keep it minimal

megjelent 😊

ez csak a tracklist vagy már meg is jelent?
alter ego - rocker (the unknown beatbox version) <#vigyor2> -nem sok köze van a trancehez, de azér lál 😄

Jast: milyen ez az újrakiadott Peran zene? a régi verzió nagy kedvenc <#eljen>

Alien
Márciusban jelenik meg Magyarországon és ezzel egyidõben Európában Náksi és Brunner legújabb kislemeze, a RODINA! A maxin 4 változat lesz hallható: Náksi és Brunner saját új clubmixe, D.O.N. Deejay's átirata, valamint két szenzációs remix - PULSEDRIVER és MEGARA vs DJ LEE mûhelyébõl! A kislemezt elõször a SUNSHINE LIVE leghallgatottabb mûsorában a Welcome to the Club-ban mutatta be KLUBBINGMAN március 1-én kedden este 21-óra után!

Hm azért ez már valami.

Én szeretem! 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

FreeHome
Interstate - I Found You (Perry O'Neil Remix)
Ez egész jó! Szeretitek?

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Narcotic Syntax
burns-nek a balance 006-oson van egy hatalmas zenéje. arra párszor ráflaasheltem.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

remélem ez nem pillanatnyi fellángolás, de úgy néz ki hogy michael burns személyében bõvült a kedvenc elõadóim nem túl hosszú sora 😊

Alien
Na már nem a Pulsedriver van 😞 De jókat nyomott 😄

Alien
Most nézem már 28 perce az e-klub közvetitést az oldalról,az van amikor a Pulsedriver volt... Basszus most sajnálom, DE nagyon, hogy nem mentem el, csupa-csupa olyan számot nyom amit imádok...

JAST
este 8tól miksz!

valaki meg tudná mondani, hogy mi a http://trancesensation.com/ háttérzenéjének a címe?

FreeHome
Nyihhahaaa!
Épp most vettem észre én is :-))

Markus Schulz - Miami '05

Markus Schulz - Miami '05 CD1

01. Hydroid – Blue Tubes
02. Interstate – I Found You (Harry Lemon Mix)
03. Kalafut & Fygle – 3579 km
04. Hammer & Bennett – Baltic Sea
05. Fluid in Motion – Soul Dimension
06. Keo – Close Enough (Noel Sanger Mix)
07. Jose Amnesia presents Tiffany – Heaven Drops
08. Lens – Let The Light In
09. Arenok – Free Yourself
10. Ave Mea – In The End
11. Jagermaestro - Quarter Century
12. Max Graham feat. Jessica Jacobs – I Know you're Gone

Markus Schulz - Miami '05 CD2

01. Bakke & Ljungqvist – Fanatic
02. Steve May – Sublimate
03. Sundawner – Sorrow
04. Yilmaz Altanhan – Eighties (Original Mix)
05. Nikola Gala – A Dream Came Through
06. Attention Deficit – What
07. Markus Schulz – Electro Hairspray
08. Jellisimo – Yael
09. Özgür Can – Connected (Santiago Nino Remix)
10. Mike Foyle presents Statica – Space Guitar
11. Progresia presents Sokaya – A Little Hazy Morning
12. Hammer & Bennett – Language

CSOCSO
hamost tele lennek munkaval nem tudnak szinte sehova menni...
franco
yó szórakozást!

nemtom mióta lehet tudni kik jönnek erre a rendezvényre,de az tuti h szétspóroltam volna az agyam h a lehetõ legtöbb helyre menni tuggyak...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

CSOCSO
marcius 23:
Hely:Space
DJ: Subliminal Sessions featuring Erick Morillo with Harry "Choo Choo" Romero, Jose Nunez, Seb Fontaine

ide megyunk mindja😊
nemtom.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Ebben nem David Bowie "énekel"?

Ramadamammy rapidrandi

ez neked monoton ? 😄
sztem az ének meg a gitár feldobja 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
Hmm van egy kis techno-s beütése a számnak nem? Nem nagyon szeretem a technot :S Nekem túl monoton :S

De azért köszi 😊

Alien
aha, légyszi 😊 Köszi 😊

erre flesselek napok óta... adjak linket ? fennvan ftp-n!

Alien
Oké, köszi 😄

alien neked meg : Tube-tech - the end
szedd le !

az jo mix egyébként....😄

Alien
Hát ööö 😄
Mondjuk nem ez a legjobb verzió a Hiányzol remixek közül, de azt hiszem, megkiméllek titeket attól, hogy felsoroljam nekem melyik verziók jönnek be 😄

cSuwwi
neked ez természetes? <#wilting><#hehe>

shit happens

Alien
Természetesen itt csücsül a vinyómon már egy jó ideje 😄

Ha igaz,akkor ezentúl már én sem!

Ramadamammy rapidrandi

VinylToy
én már nem lepõdöm meg semmin 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ezt ma olvastam:
Peat Junior & Fernando - Hiányzol (Cyrus Trance Mix)
<#wilting>

Ramadamammy rapidrandi

JAST
ték

robotnyk
<öl>
😊
CSOCSO
kezdodik a Winter Music Conference!!!😊) holnap lehet lenezunk miamiba...
szombatra megvan a jegyunk.. sasha ,zabiela meg tobbiekre...
FreeHome
Sajnos ahogy néztem a track listáját, nincs tele tömve annyi újdonsággal, mint a 2004-es. :-(

Amennyire rémlik még, a Vol. 1 ugyanaz (vagy legalábbis hasonló) a sötét, letisztult hangzás, mint a Coldharbour Sessions-nél.

U.i.: Mikó' gyün má' a Miami 05 (= Coldharbour Sessions 2005)? Nem az volt, hogy március 22? Mert másutt láttam 29-et is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

"Markus Schulz-feelingû" ?? <#szeret><#finom>

Elusive
asszem nekem megvan valahol, ha hazaértem megnézem

OFF:

Véletlenül nincs meg valakinek elfekvõben a "Heaven: Deep trance essentials" elsõ része? Mert kijött most a Vol. 3 és kedvet kaptam, hogy meghallgassam az elõzõket is. Az 1. anno átment a kezemen, tetszett is, amolyan Markus Schulz-feelingû zene volt, de valamiért töröltem. <#sir><#rinya>
(A Vol. 2 letöltésére látok némi csekélyke esélyt az eDonkey-n, de természetesen ha valakinek megvan és megosztaná, nem sértõdnék meg <#vigyor3>)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
nekem is csak ez a TL van, gondoltam hátha azóta már kijött
VinylToy
5434 már akkor se tudták 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."