Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hálám örökre üldözne...na, ez persze túlzás volt, de tény, h nagyon megköszönném
épp Szatmárival meg Spigivel spanolgatunk én meg haver DJ-k. DJ Roni is újra nyomul DJ Sequencer néven. a végén még partizenét írok én is. lesz partytime 2005 remixverseny is 😊
keep it minimal

Hm azért ez már valami.
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Ez egész jó! Szeretitek?
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Markus Schulz - Miami '05 CD1
01. Hydroid – Blue Tubes
02. Interstate – I Found You (Harry Lemon Mix)
03. Kalafut & Fygle – 3579 km
04. Hammer & Bennett – Baltic Sea
05. Fluid in Motion – Soul Dimension
06. Keo – Close Enough (Noel Sanger Mix)
07. Jose Amnesia presents Tiffany – Heaven Drops
08. Lens – Let The Light In
09. Arenok – Free Yourself
10. Ave Mea – In The End
11. Jagermaestro - Quarter Century
12. Max Graham feat. Jessica Jacobs – I Know you're Gone
Markus Schulz - Miami '05 CD2
01. Bakke & Ljungqvist – Fanatic
02. Steve May – Sublimate
03. Sundawner – Sorrow
04. Yilmaz Altanhan – Eighties (Original Mix)
05. Nikola Gala – A Dream Came Through
06. Attention Deficit – What
07. Markus Schulz – Electro Hairspray
08. Jellisimo – Yael
09. Özgür Can – Connected (Santiago Nino Remix)
10. Mike Foyle presents Statica – Space Guitar
11. Progresia presents Sokaya – A Little Hazy Morning
12. Hammer & Bennett – Language
nemtom mióta lehet tudni kik jönnek erre a rendezvényre,de az tuti h szétspóroltam volna az agyam h a lehetõ legtöbb helyre menni tuggyak...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Hely:Space
DJ: Subliminal Sessions featuring Erick Morillo with Harry "Choo Choo" Romero, Jose Nunez, Seb Fontaine
ide megyunk mindja😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ramadamammy rapidrandi
sztem az ének meg a gitár feldobja 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
De azért köszi 😊
szedd le !
Mondjuk nem ez a legjobb verzió a Hiányzol remixek közül, de azt hiszem, megkiméllek titeket attól, hogy felsoroljam nekem melyik verziók jönnek be 😄
Ramadamammy rapidrandi
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Peat Junior & Fernando - Hiányzol (Cyrus Trance Mix)
<#wilting>#wilting>
Ramadamammy rapidrandi
szombatra megvan a jegyunk.. sasha ,zabiela meg tobbiekre...
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
U.i.: Mikó' gyün má' a Miami 05 (= Coldharbour Sessions 2005)? Nem az volt, hogy március 22? Mert másutt láttam 29-et is.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Véletlenül nincs meg valakinek elfekvõben a "Heaven: Deep trance essentials" elsõ része? Mert kijött most a Vol. 3 és kedvet kaptam, hogy meghallgassam az elõzõket is. Az 1. anno átment a kezemen, tetszett is, amolyan Markus Schulz-feelingû zene volt, de valamiért töröltem. <#sir>#sir><#rinya>#rinya>
(A Vol. 2 letöltésére látok némi csekélyke esélyt az eDonkey-n, de természetesen ha valakinek megvan és megosztaná, nem sértõdnék meg <#vigyor3>#vigyor3>)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."