Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
nem is értem miért teccik annyira, de nem kutatom az okokat, inkább hallgatom:
Electric Tease - Tear It Up (Richard K Mix) <#pias>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

JAST
ill santiago helyett az a jose amnestia presents zene

JAST
find (schulz intró) ava mea meg santiago nino (coldharbour selection 5)

az 1esen mik voltak?

JAST
jó ez a miami 2es sampler is. mind3 szám egyformán jó. igaz egyikse 1 ava mea 😊

oh, én kérek elnézést <#whatever> akkor örülök, hogy nem csak nekem tetszik!

JAST
mai mixemben is benne van foyle...

Juliet - Avalon (Jacques Lu Cont Mix) -g&d gyakran játsza
Mike Foyle vs. Signalrunners - Love Theme Dusk (Mikes broken record mix) -az új ASOT-en "találtam" 😊

franco
miköszönjük.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

JAST
Exertion = John O'Callaghan az endre cuccnál és miami 2es sampler is megvan már 😛

JAST
ma esti mixben volt:

>> 01. Myth - Sunlight at Night (Subsphere rmx)
>> 02. Perasma - Swing 2 Harmony (Gabriel & Dresden rmx)
>> 03. Arenok - Free Yourself (original mix)
>> 04. Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dusk (Miky Foyle rmx)
>> 05. Pulser - Square One (original mix)
>> 06. Aava - Karma (original mix)
>> 07. Kyamoto - Stealth (Miika & Jussi rmx)
>> 08. Taxi - Distance (Magellan Project rmx)
>> 09. Kyau vs Albert - Made of Sun (Armin van Buuren edit)
>> 10. Motorcycle - As the Rush Comes (State of Matter rmx)
>> 11. Clokx - Feelings (extended mix)
>> 12. Exo - Above the Clouds (Mark Norman rmx)
>> 13. Misja Helshoot - Blue Monkey (original mix)
>> 14. Collins & Behnam - U Make the Rules (Flare rmx)

Thx 2 the listeners 😉

Narcotic Syntax
hát igen ezek komoly kis zenécskék...

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
maxin nekem 99tõl vannak zenék cygnus x scooter summer madness meteor seven starfighter mario lopez aquagen meg ilyesmik...

Nekem megvan kazin,még a maxi is!
De lehet még az album is!
Usura szintén kazin...
Culture beat tozse...kivéve a best of,az CD.

Ramadamammy rapidrandi

Anno volt nekem Dance 2 Trance-kazettám is, csak valahova elhánytam, és abban a brutális élményben van részem, hogy a fájlcserélõkön abszolúte nincs fent, akárhányat néztem.

Pedig anno a "Power of american natives" elég ütõs volt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nekem valami brutális hamisított kazettán volt meg pár egyéb változatával, aztán jött az MP3. 😊

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

JAST
Usura: Open your mind - megvan linóleumon 😛

Awex: back on plastic
Legend B: Lost in love
Usura: Open your mind
Westbam: Celebration generation (meg a Members of Mayday-számok)
X-Cabs: Neuro
Emmanuel Top: Acid phase
Sunbeam: Outside world
Robert Miles: Children
C.B. Milton: Loving Thing
Corona: The rhythm of the night
Crystal Waters: Gypsy Woman (She's Homeless) (Strip to the bones mix)
Culture beat: Anything, Inside out
Dr. Alban: It's my life
Jam & Spoon: Right in the night, Find me
Mc Sar & The Real McCoy: Another Night
Playahitty: The summer is magic
The Shamen: Ebeneezer Goode, Move any mountain
az összes Dune...

meg még egy csomó állat szám...

<#nyes>Emergency House: Dübörög a lábunktól a föld<#nyes>
<#idiota>Mo-Do: Eins, Zwei, Polizei<#idiota>

u.i.: Akinek kimaradt volna a Leftfield & Lydon: Open up-ja 1993(!!!)-ból, az sürgõsen pótolja, mert nem tudja, mirõl maradt le. A szám simán elmenne ma is.

Hát azok se tiszteletbõl kenték bele...Aztán a Stars kijött és ennyi volt a nóta!Pedig milyen jól indult...úgy mint Alice Deejay 😛

Ramadamammy rapidrandi

Megvan. <#vigyor2>

Aztán meg csináltak belõle egy szinte teljes koppintást SM-Trax: ...Is Calling! címmel. Rém kreatív volt valaki.

És ki az aki emlékszik a Felix-re?(Don't you want me,Itt will make me crazy,Stars)

Ramadamammy rapidrandi

JAST
az valóban jó

The Course-Ready or not...akkoriban az egyik legjobb feldolgozás 😊

Ramadamammy rapidrandi

JAST
egyet értek nekem van whs en space frog live és amit a rapper le kent zene alá az baromi nagy flash volt akkor sztem

Narcotic Syntax
az a combos nigga sztem ma siman kiröhöghetné az egész pop szakmát. ö egy arc volt...

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Valahogy úgy. Õk is az akkoriban éppen felfutó rave-hullámba estek bele.

Take off! volt az elsõ ismert számuk,meg talán utána jött a somebody's scratchin' vagy valami hasonló,de erre nem esküszöm!

Ramadamammy rapidrandi

Mindjárt szétnézek. <#nyes>

Húúú, a Raver's nature-bõl rémlik valami, csak azt nem tudom, hogy miért nincs tõlük semmi MP3-ban, amikor Scooter, Dune meg minden más van.

Nikolai-Ready to flow 😊
Raver's nature?

Ramadamammy rapidrandi

JAST
meet her at the sose jött át igazán, café meg volt na meg spring is 😊

RMB: Spring?

cSuwwi
az elsõ kazim amit 8kilóért vettem a kispesti centrumban a 2 unlimited - real things albuma volt, hatodikos koromban (93-94 körül).
Egy köcsög osztálytársamnak kölcsönadtam, de lenyúlta a szemétje <#rinya>

shit happens

Én is terrorizáltam a népet néha az ízlésemmel, bár én nem mixeltem, csak szállítottam a zenéket.<#nyes>

Jah a feka bácsi Grim Reaper néven nyomult,de a klipp is franyesz volt az akkori szinten!
Jens :Loops & things?
Vagy akkor a nagy kedvenc DaHool-Meet her at the loveparade?Eselteg Energy 52-Cafe del mar?

Ramadamammy rapidrandi

JAST
közben nagy kedvencem megy rádióban 😊

JAST
nálunk a közép suliban 2,5 fél évig nyomtam a mixet (senki más nem mixelt). full jó volt dance/trance. volt akinek teccett 😊

I am the light...follow me!

Ramadamammy rapidrandi

JAST
follow me az angol chartokon top 10 es volt és a németeknél az évvégi listán is top10es lett. Feel Ur Pain kb csak nekem teccett, 2cer jácotta clubrotation. Lost in Space is nagyon jó zene volt, utoljára 2003ban vagy 2004ben hallottam a terminator-t a Space Frog-tól a megszokott elektrotechno stílusban. Kár hogy a Rapperrel nem dolgoztak együtt több szám erejéig...

Amíg anno át nem tértem a CD-kre, addig nekem is olyan !!!originál!! csodakazettáim voltak, mint az elsõ DJ Bobo-album, meg 2 Unlimited- és U96-kazik.
Aztán jöttek a CD-k: az elsõ CD-im Marusha Raveland-je, Westbam Bam Bam Bam-je (házibuliban lenyúlták <#rinya> ) meg Sven Vath The harlequin, the robot and the ballet-dancer-e.

Az internet arra jó volt, hogy ezeket a rohadt régi számokat megtaláltam jobb minõségben, mint egy vacak magnós felvétel. Így aztán a "pop" vegyes könyvtáram negyede-harmada ilyen számokkal van tele.
(Haddaway, Urban Cookie Collective, Snap, stb.). Tiszta középsulis sulirádió-feeling. <#vigyor3>

cSuwwi
6600

shit happens

cSuwwi
ûrbéka lál :9 a combos nigga rappelt valami ütemesebb zenére nekem ez jött le a follow me klippjérõl.

bsb fan nem voltam, a pop-ot nem szeretem, csak 1-2 jobb számom van.
pl. spice girls - viva forever nagyon teccett

de pl. a szkútert, a brooklyn bouncet, régebbrõl a dune-t és a 2unlimited-et nagyon csipáztam 😊

shit happens

Narcotic Syntax
csak fura mod egyáltalán nem futottak be. pedig follow me-t vagy a feel ur paint szerintem anno minden kis viva-s emberke ismerte és szerette. kiadtak egy albumot és talán bukta lett belöle és azota nem igazan tolják..

JAST
az nekem is elsõ számú meg is van az album kazi :p

JAST
hja azt is felvágtam drom adatbázisba, majd leadjuk vmikó...

Narcotic Syntax
jolvan gyerekek cseteljetek csak.. nekem meg space frog volt a kedvencem eheh

cue fájl az aktuális 190-es számú ASOT-hoz!

JAST
MR Májk in dö háúz! (csak semmi zúzás)

JAST
fúj de rühellem a német rappet...

<#taps> remélem legalább olyan jó lesz, mint az elõzõ!