15192
-
#8350 igen megemlítettelek téged is. majd kapsz autogramot, ha nem jutnál be a bulira :D -
#8349 jól tetted -
#8348 hát igen, jobb később mint soha :) -
cyrus #8347 valakinek érettségiznie is kell :D
majd 24-én :D -
OPM #8346 EOX extázisban lesz ha ezt olvassa majd :DDDDd -
#8345 amúgy engem kérdezgettek és vagy Robert Gitelman vagy Ronski Speed lesz meghívva majd TS-re és Ronski-t javasoltam nekik ;)
dehát úgyis az lesz meghívva aki olcsóbb... -
Garfield #8344 Én se, pont azért érdekel. Bár tegyük hozzá, hogy az eddigi számok nem annyira trance-esek, de nem rosszak (pl. én itt találkoztam először az überbrutál Corvin Dalek-féle Young people egy, hasonlóan jól sikerült remixével.)
Egyébként nekem is először RS neve tűnt fel, azért gondoltam, hogy érdemes lenne ránézni.
-
#8343 loveparade és a trance? na ilyen lemezt se láttam még... -
Garfield #8342 OFF:
Nincs meg valakinek a Loveparade Mexico 2005 3 CD-s cucc? Mert DC-n az első két CD cirka 2/3-a lejött és azóta meg sem moccan. Ami viszont lejött, az elég jónak tűnik, valamint kiváncsi lennék a 3. CD-n levő Ronski Speed mixre. -
#8341 Te meg a sokat tanulós de buliba nem jövős vagy :D -
OPM #8340 http://vinylserver.tk/ -
#8339 Jast. Mi is az smswebes címed? -
#8338 Zotyó, majd csörögj! :) -
#8337 paraaaaaaaaszt :D_DS__AS:D:A
igen -
zotyo #8336 látom a ketrecen kívül sikerült az emlékeitekbe is zárnom magam...
látjátok? már ezért is érdemes eljönni...
-
#8335 Clubbervision - Paz (Madokas Pasin Sutil mix)
Kosmas Epsilon and Viton - They Can Be Only One (Amnesia dub)
Girl Nobody - Why Am I Alone (Delikate Imposters Mix) -
cyrus #8334 ő a ketrectáncos maki ? :D -
#8333 Te mikor nem? :D -
zotyo #8332 ja-ja valszeg a parádé napjára utal, és ha így lesz, akkor gondolom lesz saját helyszínük (remélem nem egy kamion, az elég kiábrándító lenne...sztem)
majd meglátjuk...mindenesetre - ha teheted - nézz le a júliusi mulatságra, Jast-tal elég jól szórakoztunk -
#8331 nem a múltkor cserélték? -
#8330 a szerver menni fog, már sikerült megcsinálni, csak le volt állítva
a csellóddal nem tudok mit csinálni, ha nagyon szaggat majd szól vki -
#8329 sztem fosadék a modem, persze csak hétfőn tudnak kijönni. az előbb csatlakozott. megnyitottam a firefoxot, meghalt. 2 perc kínlódás után megint online, beírom a címet, már nem találja. szal broáf -
#8328 Ez elég gyomorforgató. -
#8327 amindenségitneki :D -
#8326 elvileg este 18tól zene a dromon. azért elvileg, mert úgy látom nem jó a szerver, másrészt viszont 10 óra óta úgy 10 percenként megszakad a chello. -
#8325 írjon nekem legyenszíves vki pár yoo hubcímet prviben. THX -
OPM #8324 az mit takar hogy a bp parádén, szerinted? remélem csak annyit, hogy a parádé napján... -
zotyo #8323 köszi az infot...sztem a meglepi Progresia lesz, de nekem végül is majdnem mind1, a múltkori buliból kiindulva biztosan jó lesz
-
#8322 mi van a trancemp3 hubbal? új címe van? -
OPM #8321 Szia!
Örülök hogy írtál nekünk! Igen lesz nálunk Özgur de csak a bp parádén! a köv. buli júli elején lesz de majd még értesítünk a fellépökröl, de Envio aki nem jött el, most tuti h itt lesz + még 1 meglepetés! rem. együtt bulizunk a köv. partynkon!!!!!!!!!! üdv. a mystery team -
#8320 hát a múltheti jobb volt :) -
#8319 link -
#8318 link link! -
#8317 ígyvan -
#8316 ASOT 201 most -
#8315 rájuk se szabad szokni... csak a baj van velük minden formájukban! -
#8314 se újság se cigi... nőkről is leszoksz? -
#8313 csak a pléboj :D -
#8312 söt havi ujságokat se veszek ! -
#8311 tartós tejet ne vegyél! :D