Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
aki csinál vmilyen zajt (és publikálja is), pl. Alien, Freehome, stb.
kaphat lehetõséget kis promócióra a dromrédióban 😊 (nem kell feltölteni semmit, csak arra a tárhelyre ahonnan más is letöltheti. Pl. atw, freeparty, mittudomén)
shit happens
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
ISOS 4 - a drom rádióban? (bár Te nem vagy igazán Tiesto fun...)
szal remélem nem <#gun>#gun>le...
csak nem a munka ünnepe? <#lookaround>#lookaround>
már el is küldtem...
Ramadamammy rapidrandi
Kellene nekem egy kis segítség! Sajnos az ATW a napokban törölte az oldalaim tartalmát. Mivel a Promotional Mix Summer 2005 nekem már csak egyben van meg, és a kettédarabolt verziónak a CUE fájlját lustaságból nem akarom újra elkészíteni, kérdezem, hogy van-e valaki, aki elküldené nekem mondjuk mailen. Ha igen, akkor legyen olyan kedves és küldje el nekem a [email protected] címre. Hálás köszönetem érte azok nevében is, akik le szeretnék tölteni innen az oldalról.
Köszi még 1x a segítséget!
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
túl sok mp3at osztott meg az oldalán 😊
és még magyarázkodsz is? Ð:
Na mind1, HBD, of kórsz.

shit happens
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
mi volt a bûne?
Nem gondoltam volna, de egyik verzió se jön be igazán annyira.
ellenben Age Pee - When The Rain Begins To Fall (Axel Konrad Remix) <#eljen>#eljen>
01. Solarstone ft Jes - Like A Waterfall (In Search of Sunrise Edit)
02. Tonedepth & Soultan - Moments
03. Amhet Ertenu - Why (In Search Of Sunrise Edit)
04. Jase From Outta Space - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Remix)
05. Wighnomy Bros. - Wurz + Blosse
06. Coca + Villa - La Noche
az elsõ számra nagyon kivi vagyok!! 😊

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
keep it minimal
keep it minimal
ez hányadik benassi-klón?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Inkfish Vs Martin H - Eye Am
mindkét vinyl erõsen ajánlott (Eye Am David West remixben, és az Altar originalban különösen)
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -