Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narcotic Syntax
bazmeg pvd de fullon van! azok a szemek😮 amugy én nem értem a poent. mer igy hirtelen nem vagom azt a sammy zenét, biztos ilyen naksi trance lehet. pvd meg nem játszik olyat tudtommal...

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
hja, jáccott márciusban eric sneo elõtt technot... miért nem csak olyan zenét jáccik amit szeret? vagy ennyi stílust kedvel egyformán?

robotnyk
benyal az mindenkinek, aki vevõ rá
amúgy meg univerzális dj, elég pénzért játszana dnbt is
JAST
most láttam buli flyert, stockholmban lép fel Tiesto és aki elõtte és utánna zenél Özgür Can, Sterbinszky meg még nemtóm kik. kérdésem: mit keres ott a hörbi? ez mindenhol ott van apám...

robotnyk
ehe, megelõztél 😄D
JAST
náksi bakelitet kellett volna odakopírozni 😊

JAST
igaz, én is szerettem, de akkoris, Dyk mikor jáccaná? hehe 😄

"gondolom a poén érthetõ"

háát nem egészen...
kedvenc zeném volt anno, de tényleg nem ilyen nagy partyba való....

JAST
hehe ezt muszáj betennem, ismerõs dobta össze:

gondolom a poén érthetõ 😊

JAST
pff

Narcotic Syntax
Yunus Guvenen - Live at Debut, Aquapark (2004-06-04)

tele van trance&dance cimekkel!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
igen énis kezdem észrevenni :o

JAST
kezdesz leépülni

Narcotic Syntax
nekem = neked. irni sajna kezdek elfelejteni..

Narcotic Syntax
sorry ez a #7320-nek ment!

Narcotic Syntax
"Ami a zenét illeti az elsö egy-két ora nem volt vmi jo mert ugye lemezbemutató volt ezéert jóformán onnan nyomatott progressiv zenéket"

ha jol értelmeztelek akkor tulajdonképpen ugy mentél el erre a lemezbemutatos- bulira hogy nem is jött be nekem az album! érdekes.....

State Of Matter - Starlight Requiem (Icone Remix)

pörgõs-pergõs-partis:
x-cabs - neuro 2005 (riddler and headcrusher club mix)<#eljen>

Újabb kellemes varrógép-trance:

Clokx: Feelings (dub mix)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Van Gelder - Between Us <#eljen>

AMD Norbee
Nah háát sztem iszonyat volt.... bár most voltam elöször Tiesto bulin!
Hangulat nagyon kemény volt, 1 orakkor kezdett és 01:05-kor még a Sterbi nyomta, akkor mindenki elkezte ordítani TI-ES-TO TI-ES-TO, szinte leordítottuk a pult mögül<#eplus2>, kénytelen volt lemenni.
Na aztán jött a nagy pillanat mindenki elkezdet síkítena ordítani mint az állat persze én is kezek a levegöben mindenki a MAGIC jelét (asszem egy madár) mutatta a kezével,komoly volt!
Ami a zenét illeti az elsö egy-két ora nem volt vmi jo mert ugye lemezbemutató volt ezéert jóformán onnan nyomatott progressiv zenéket,de voltak régiek is!
A vége volt a leegjobb sztem utolsó 2-óra.
Jah és amikor eljött a hajnal 4 és lekeverte a zenét, akkor mindenki megint üvölteni kezdett hogy TI-ES-TO........ Közönség hatására rátett méóg egy lapáttal és nyomta 5-ig, nah akkor voltak az igazi kedvenceim igazi Trancek de volt pl a Andain - Beautiful Things-is (<--erre mindenki tombolt)
Utolsó számnak meg asszem a push - universal nation-ot játszotta.
Röviden ennyi de NAGYON KOMOLY VOLT!! Majd a Deep Dish-re is kéne menni az asszem június 24-25. lesz!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
elfelejtetted ezt:
Armin van Buuren - Shivers (Alex Morph dub)

Egy másik ajánlat varrógép-trance kategóriában M.O.R.P.H. bácsi egy alteregójától:

Ohm Boys: Down under (Ohm Boys 2005 remake)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aki szereti az Alex M.O.R.P.H.-os zakatoló varrógép-trance-t, annak ajánlom ezt:

Modena: Resonator (Original mix)

JAST
én épp elõbb néztem meg 380 képet a buliról... 😊

ja, valami élménybeszámolót tolhatnál 😊

franco
és eddig milyen csendbe volál😄

partyphoto vanik?😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

AMD Norbee
Amióta voltam a hétvégén a Palaceba Tieston azóta ez a kedvencem

Perasma - Swing 2 Harmony (Original Mix)<#eljen>

Nagyon nagyot szólt!!!!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

JAST
heheeee ne is mondd, pénteken promó záport nyomunk Soliquid-el asszem huhúúú 😊

nem 😞((:% (( (😞(😞:

de ez most nagy löketet adott 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
mostmár trance és dance címekért is😛

bár meg kell hagyni inkább privátban forognak a jó releasek általában

csak ezér jársz amúgy ide a topicba? :S

na most megint nagyon elhallgatott 😄

mindig megigérem hogy nem oltom szarrá de sose tudom megállni 😄😄A:SD:AD:ASD:

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

JAST
<#eplus2>

tudom, htx 😄

<#miaz>

JAST
nemagyarázz bérgyilkos arcú maffiával az aláírásodban!
thx...

franco
annyira beírtam volna de meghagytam neked😄

neked az még messze lesz 😄

egyébként meg... megtehetem.... kijártam az iskolákat....

😄😄:AD:ASDAS😄😄😄AS😄AS

mivan cici, most anyád mondta mir írj ? 😄

JAST
hja 😊

FreeHome
Szeretnék, de az még a jövõ zenéje.......egyelõre másra kell a lóvé.

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Cicero
bocs de én nem rohadok egész nap a gép elõtt :\\\

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

franco
jól láttam hogy Reb volt az ETN.FM-en??

franco

franco
😄DDDDd
csakhogy otthon érezd magad😄

franco
áthívta a szomszédod konzultációra hogy "mostmilesz?mostmitmondjak?"

mostnézem mint a villám ugy reagálsz D:

te vagy a nagy ! 😄