Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
<#wilting><#eljen>

JAST
hát szerintem Niklas-on nem fog túltenni... még meglátom elmegyek-e...

Szia Szilárd!

Sajna Solar Stone-ék 1 kicsit késöbb lesznek mert még drágák, de meg van a kontaktunk és bármikor eltudjuk hívni!!! Most Robert Nickson jön el júl. 8-án! rem. ismered! Majd elküldöm a flyert és rem. sokan jöttök!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<#worship><#taps><#worship>

VILÁG DJ-K <#wilting>

mekelõztél!! <#eljen> 😊

Marco_V-More_than_A_Life_Away-CDS-2005-SSR

Deep_Dish-Say_Hello_(Incl_Paul_Van_Dyk_Remix)-Vinyl-2005-FMC yeeee
Tilt - In Sessions (MAXIMA_FM)-11-06-2005 elég sweet 😉)
cSuwwi
csuwwinak a monitora pukkant egy nagyot, szal piksz a rádiófelelõs, neki írjatok, ha kell/van valami...

shit happens

robotnyk
drom radio
tune in.
htx!

kukk ide:
http://forum.tiesto.hu/viewtopic.php?t=244
JAST
maga a rádió az megy, csuwwival megoldjátok mi hogy merre...

JAST
Slaternek van elég kapcsolata mivel kinn is zenél, így nem nehéz uccsó pillanatban leszerválnia vkit... szerintem Solar Stone hangzik a legjobban, de a legkevesebb esélyt látom rá h pont õk jönnének...

JAST
háthacsak benem állítanak vmit akkor nem, én ma bulizok...

robotnyk
akkor nem lesz semmi?
Ez kicsit húzós lenne,ha SS lenne <#wow1><#wow1>

Ramadamammy rapidrandi

SOLAR STONE???

JAST
helyes, én mára nem alkottam mikszt.

JAST
egyenlõre nagy a zavar, július 8 és vagy Solar Stone vagy Kris O'Neil vagy Progresia lesz Envio mellett... valahol Dunaxxxx (Dunavarsány vagy vmi ilyesmi) lesz, Pesttõl nem messze, de pl ma este TS, júli 23-án TS szabadtéren illetve 1én is van Trance buli a Liliom uccában na meg lesz mj is csak nemtóm mikó...

grat 😊

errõl az Envios buliról nincs valakinek új infoja, hogy pontosan mikor lesz?

Yeeee végre én is letudtam ezt a kula érettségit 😊))))
robotnyk
mivel a kábel egyben van, zene megvan, semmi sem akadályoz, hogy 18:00-tól zenéljek a drom rádión. 😊
PResident Evil
😄DDDDDDDDDDDDdd

már én is...ha még jól emléxem...<#nyes>
én meg már érettségizett! <#ravasz1>

Narcotic Syntax
johát ti még kis érettségizök vagytok loal

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

franco
alap

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

régen diszkos koromba....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Narcotic Syntax
uramisten régen diszkos koromba mindig erre gerjedtünk. warp brothers is feldolgozta.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Alien
Ááá asszem megtaláltam h mi lehet, de segített, hogy beírtad a club sandwich-t mert megnéztem neten a tracklistját 😄

Public Domain - operation blade 😊

Alien
Nem tudod esetleg, hogy ki az elõadója vagy a számcím mi lehet?

az még valamelyik clubsandwichen volt rajta egyszervalaha, elég régi... :o
asszem a 3on vagy a 4en

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Alien
Van a New Order - Confusion zene a Blade (Penge) OST-n. Nekem az a verzió kellene amikor valami csávó dumál, hogy Bass to the Place London! és utána jön az a rész ami a New Order számban is benne van illetve ami a filmben is. Nem tudja valaki, hogy ez mi?

EOX
robotnyk
Roel H - Designate
robotnyk
Simon and Shaker - Unknown (side A)
ez a Mr Sam - Lyteo egész kellemes 😊
franco
fapados diák akcióra befizetünk? 😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

<#wow2>

ezmiez? Shane_54-Futuristic-Vinyl-2005-BF

Narcotic Syntax
énis !

FreeHome
Uhh...kérek egy kávét.... :-(

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

a Foreplay remix is gyilkos! <#hawaii>

Én lenni vak, Obsession ottvan a Disc 3-on, remélem, nem piszkáltak bele, hanem ugyanaz a jó kis dárrenbáz jellegû cuccos.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

<#taps>

Nna, kijött egy háromlemezes vinyl rip a Probspot albumról pár új számmal.

Persze az 1997, a Swedish cowboy és az Obsession nincs rajta egyiken sem.<#rinya>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

robotnyk
Morozov - Fly Guitar
azt a kva 😄
robotnyk
annyira azért nem vagyok meglepve. na jó, a GU 24en igen.
Meghallgattam, majd töröltem. A GU-val valahogy nem vagyunk egy hullámhosszon - kivéve persze a GU 024-et.

Narcotic Syntax
acperience alap acid😄