Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és jó lenne ha a jövõben nem hirdetnéd a trágya oldaladat, mert szerintem nincsa az a hülye aki képes egy sms-t küldeni azért a "tartalomért" ami nálad fenn van. Dalszövegért fizetni? Na menjél már 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
ﺷﺹﺿﻅﮗﭻﮇﮝﭨﭖﻬﻨﻪ
EMINEM
Britney Spears
50Cent
Linkin Park
Limp Bizkit
<#wilting>#wilting><#banplz>#banplz><#wilting>#wilting>
Michael Jast - The Station is Budapest
01 Antares - Rose Garden (original mix)
02 Eye Wall vs Apogee - Bad Sound (Michael Jast edit)
03 Leon Bolier pres. Surpresa - Back in the Days (original mix)
04 Niklas Harding - Butterfly Effect (Lucas & Beltram rmx)
05 Wirefly - The Verdict (Gareth Emery & Marc Dedross rmx)
06 Soliquid vs Greg Cumberdale pres. Bëlmondo - Sunshine Dust (original mix)
07 Joop - The World (original mix)
08 Icone pres. Blue Manta - I Feel Lost (original mix)
09 Jose Amnesia vs Serp - Second Day (Martin Roth rmx)
10 JPL - A Place Called Home (Passiva rmx)
11 Hammer & Bennett - Language (Elevation rmx) - Markus Schulz Edit
12 Lolo - Elemental (original mix)
download now
Ja és idén jön még Magyarországra Dj Novous (aka. Axel "Groove Coverage" Konrad 😄DD) , igaz nem Budapestre, de sebaj, az egyiken ott a helyem <#vigyor>#vigyor>
eheh 😄 nem éppen trance zene...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Bár a másik oldalon meg ott a First time...
Nehéz az élet, na. <#nyes>#nyes>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Alt+F4 - Alt+F4 (Mastertraxx rmx)
Tiesto - Lethal Industry (Hospital DJs rmx)
Second Spring - Irresistible
shit happens
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Ezt várom még, 6 hét múlva jön, a www.manian.de -n ez az elsõ szám ami a lejátszóban szól.
szerk.: hja, látom már 😛
Positron - Pathfinder
Hypertrophy - Just Come Back 2 Me 2005
Klubbingman - Revolution
Clubbticket - Feel Like Jammin
Na és milyen? A zenékre amiket válogattam remélem nincs panasz <#vigyor>#vigyor> A mixelésnél meg igyekeztem odafigyelni, persze egy-két hiba biztos akad :S
Manian azt írta, hogy a legjobb remixerek készitenek hozzá remixeket, remélem Rob Mayth is köztük lesz, elvégre, a Can I get a witnesshez volt Cascada vs Tune Up remix, és Rob is írta, hogy dolgozik vmi remixen, de egyelõre nem árulhatja el min. Na majd meglátjuk 😄
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ha valami konkrét zene kell belõle, akkor vágd ki szerintem, és linkeld be ide, hátha tudunk segíteni 😊