15192
-
havasar #14752 Aki szeretne jönni hétvégén Tiestora, de már lecsúszott a jegyvásárlásról, az még próbálkozhat itt:
Katt
-
OPM #14751 én anjuna 2.cdig még nem jutottam el, az elsőt már vagy 30x hallgattam... az eleje valami iszonyat! :) -
#14750 lossless-ben felkerült az asot 2007 és anjuna5 is...
egyiktől se ájultam el, tracklist alapján, anjunán talán több promó van mint asot 2007-en. -
#14749 ízlések és pofonok! :)Nekem speciel nincs vele semmi bajom én elvagyok a trance-től kezdve a goá-n át a hperspace-ig.. elektronikus zene rlz^^ bár csak annyi szoktak ilyenkor mondani rám h "diszkós" :) egyedül a hard techno-t nembirja befogadni a szervezetem 20 perc és fáj töle a fejem 2 órát :D -
Garfield #14748 Hááát, valószínűleg azért, mert nekem annyira nem jön be ez a mostani elektros kavarás, de szerintem határozottan szar...
Akkor már inkább ASOT 2007. -
#14747 torrent -
#14746 Anjunabeats?!! Eddig sosem okozott csalódást: Anjubabeats with Kyau and Albert , Super8& Dj Tab , Daniel Kandi and Kris O'Neil , Mark Pledger!
Eddig ezek vannak meg.. mind kiváló!!:)
apropó.. ehhez tudsz linket adni? -
#14745 Anjunabeats vol 5 - Mixed By Above & Beyond
320kbps, 44.1khz, 353 MB
Disc 1
1. Michael Cassette - Zeppelin
2. Chunk 'n Twist - Battery Life
3. Jaytech - Essence
4. Boom Jinx Feat Thomas J. Bergensen - Remember September
5. Joonas Hahmo - Together
6. Super8 & Tab Feat Ben Lost - Needs To Feel (Wippenberg Remix)
7. Jaytech - Spacelift
8. Junk Science - My Name Is Jacques
9. Stephen J. Kroos - Formalistick
10.Above & Beyond Pres Tranquility Base - Buzz
11.Oliver Smith - Tomahawk
12.Nitrous Oxide - Amnesia
13.Above & Beyond Feat Zoe Johnston - Good For Me (Club Mix)
Disc 2
1. Maor Levi - Shapes
2. Marc Marberg With Kyau & Albert - Megashira
3. Purple Mood - One Night In Tokyo (DJ Shah's Savannah Remix)
4. Above & Beyond Pres Tranquility Base - Razorfish (Bart Claessen 2007 Rework
5. Daniel Kandi - Make Me Believe
6. Above & Beyond - Home (Club Mix)
7. Oliver Smith - Nimbus
8. Above & Beyond Pres Tranquility Base - Oceanic
9. Super8 & Tab With Mark Pledger - Worldwide
10.Remo-Con - Cold Front (Bart Claessen Remix)
11.Adam Nickey - Never Gone (Above & Beyond Respray)
12.Evbointh - One Wish
13.Super8 & Tab - Suru
-
#14744 ez a buli már lement... -
#14743 Denga And Manus - Shadowsong -
#14742 Holden and Thompson - Nothing (93 returning mix) /régi nagy kedvenc :)/ -
ugot2know #14741 Egy korszak lezárul…
3 éven keresztül működő rendezvénysorozat búcsúzik most szombaton a nagyérdeműtől.
A rendezvénysorozat, mely a FreeE Magazin szavaival élve, „2004-be felébresztette tecchalott állapotából a trance műfajt”. A rendezvénysorozat, melyen sok barátság köttetett, ami egy korosztály meghatározó party sorozata volt, ahol az összes magyar ismert és kevésbé ismert trance DJ fellépett, ahol sokak karrierje indult, és ahol olyan világsztárok pörgették a korongokat, mint a két belga fenegyerek Svenson és Fred Baker, Svédországból Airbase vagy a német Marc Blend és D-Light. A rezidensek, Wick Silver, N-Tony és Blaus Papa és meghívott sztárvendégeik, a német Stoneface & Terminal páros és a holland Dj Peric most szombaton utolsó alkalommal csapnak egy hatalmas hepajt, hogy méltó módon búcsúzzanak a TS-től.
Nos, ha ismerted a TS érzést azért, ha nem, akkor azért, de mindenképpen számítunk megjelenésedre, ugyanis ez lesz az „UTOLSHOW”! -
#14740 én meg "majd meghallgatom" :D -
#14739 ehh, épp most akartam beírni:) -
OPM #14738 Joonas Hahmo - Together / Sound Of Sunday -
#14737 Godfather - Love Theme (Pulsedriver remix) -
fatejr #14736 Szúnyog-sziget party!!!!
Időpont: május 12.
Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 1-3.
Belépő: 1000 Ft, mely a terembérléshez szükséges.
Piát hozzatok magatokkal, de aki kaját is hoz azt külön megdícsérjük:)
Térkép: //www.evezz.hu/map.jpg
Mindenkit szeretettel várunk. Ha bármi problémátok van akkor zaklassatok bátran!!! És még arra kérek mindenkit, hogy legkésőbb péntekig mindenki jelezzen vissza aki jön, hogy tudjunk egyeztetni.
U.i.:Mindenki hozzon magával még 1 embert,mert sokan vagyunk de nem elegen.:P
elérhetőség:[email protected] -
#14735 köszönöm előre még 1X -
ugot2know #14734 Ha lesz időm és meglelem,felteszem!Már így is van egy kérés,legalább egy füst alatt letudom a keresést...ha még vkinek van óhaja,most jelezze!:D -
#14733 Nekem úgyis tökéletes lenne mert azóta sem találom sehol.
Van lehetőséged hogy felrakd valahova?Előre is köszönöm. -
ugot2know #14732 megvolt origiban,de sajna lenyúlták!mp3-ban van meg,egyben :( -
matt4 #14731 http://www.musicoftrance.extra.hu
regeljetek ide trancerek, zeneletöltés, fórum, minden ami kell!
kezdeti oldal, de ha segítetek, akkor sokat fejlődhetünk!
légyszi! -
#14730 Köszi desigo
ez a bajom nekem is hogy valahol még talán meg van kazin borzasztó állapotba,fent meg nem találom sehol,dc-zni meg sajna nem dc-zek vagy 2 éve keves az upload :). -
#14729 Megvan valahol origi kazettán:))
Keress rá dc-n.Ott tuti megtalálod... -
#14728 Sziasztok!
A következő albumokat keresem,de sehol nem találom :
Kühl - Liquid
Kühl - Liquid Trance
Ha valakinek meg van és feltenné nekem valahova nagyon megköszönném. -
kadlott666 #14727 KÉRLEK REGELJETEK A HONLAPOMRA:)
VAN SOK LETÖLTHETŐ ZENE + MINDEN AMI KELL
WWW.CFCFOREVER.EXTRA.HU
FULL 2007-ES MAGYAR ÉS KÜLFÖLDI HOUSE ÉS TRANCE ZENÉK!!!!!!!!!! -
OPM #14726 Swedish House Mafia topicban már írtam felőle, én fix ott leszek!! Kültéren közvetlen a part mellett egy Adios Ayer... áhh... felülmúlhatatlan lenne -
#14725 07.29. ATB @ Flört Club, Siófok -
krondorl #14724 www.tranceportal.hu - Új trance magazin -
#14723 Ha lesz rá időd, tedd meg. Kösz. -
ugot2know #14722 ha jól emlékszem,van egy koala-indian spirit maxim,de az hetekbe kerül előhalászni... -
Garfield #14721 Injektálva a naptárba.
OFF: OPM!!! Balaton Sound Festivalon José Padilla! Asszem, le kellene nézni... -
#14720 Május 12 - STONEFACE & TERMINAL - Olof Palme Ház - 2500 HUF
Május 26 - Tiesto - Elements of Life Tour - Syma Csarnok - Nagyon sok huf, meg Jes live meg egyéb marhaságok
Május 27 - Tiesto - Siófok Palace - Verj el mégtöbb lóvét buli :D
Június 23 - Synergy with Mark Norman @ Merlin - jegyár még nem ismeretes
Június 30 - BTC 6 - Kyau & Albert, Ronski Speed live act + Sonorous, Stoneface & Terminal and Marc Marberg @ Siófok Palace - 4000 HUF (Tiestos eol jeggyel ingyenes!!!)
Július 12-15 - Balaton Sound Festival, Zamárdi - Fellépök közt: Július 13án: Ferry Corsten, Client és Roger Sanchez - 6500 HUF/nap
csak csiripelik, még nem fix:
Aug 14-20 közt kb - Markus Schulz @ Siófok Palace
Szept 15 környéke - Paul van Dyk - In Between Album Tour @ Syma Csarnok
-
#14719 Készítettem egy várható bulinaptárt:
Május 12 - STONEFACE & TERMINAL - Olof Palme Ház - 2500 HUF
Június 23 - Synergy with Mark Norman @ Merlin - jegyár még nem ismeretes
Június 30 - BTC 6 - Kyau & Albert, Ronski Speed live act + Sonorous, Stoneface & Terminal and Marc Marberg @ Siófok Palace - 4000 HUF (Tiestos eol jeggyel ingyenes!!!)
Július 12-15 - Balaton Sound Festival, Zamárdi - Fellépök közt: Július 13án: Ferry Corsten, Client és Roger Sanchez - 6500 HUF/nap
csak csiripelik, még nem fix:
Aug 14-20 közt kb - Markus Schulz & Siófok Palace
Szept 15 - Paul van Dyk - In Between Album Tour @ Syma Csarnok
-
#14718 Na akkor ok, még1x köszi.
A mai számok többsége fantáziátlan, valami régebbinek a remixe, vagy csak egyszerűen silány, ezért régebbi számokat keresgélek -
#14717 Club Rotation 15 cd-jén volt rajta, egyébként nekem nem kell magyarázni milyen nehéz beszerezni régi zenéket (2000 előttiek) :D -
#14716 Háát... már azt a verziót sem találtam meg amit te feltettél, szóval elég kevés esélyem lenne rá
Amit én hallottam az vagy egy extended vagy vmi vocal/tribal mix volt... -
#14715 hát az már rád van bízva, ha találsz akkor örülj neki. :D -
#14714 Őőő...valami letölthető kéne. -
#14713 Keresgélj