Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp ezt hallgattam:
01_paul_van_dyk_-_politics_of_dancing_2_tour__u60311_frankfurt-sat-14-05-2005
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
<#hehe>#hehe>
csak szar volt a vaku a gépen, ezért sokan, akik nem bírják az erõs fényt még sötét napszemüveget is kénytelenek voltak felvenni...<#hehe>#hehe>
hát épp ezaz 😊)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
shit happens
elsem hittem volna, hogy a látogató vagyok <#idiota>#idiota>
(lemaradt a számláló tudom, szar poén volt)
shit happens
Náksi vs Brunner - Mindenki (Parádé 2005)
- Náksi vs Brunner Official Parade Club mix
- Peat Jr & Fernando Trancecore mix
- Hamvai P.G. & Vekonyz TGMT remix edit
- DJ Newl & Jay Cortez remix
"no verbunk <#ejnye1>#ejnye1>"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
döfi trance!!!
( hardstyle hub mukodik még?) 😊 cimet!!!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Adott a térkép merre megyünk. Kezdetnek beugrunk a Milli tejbárba, jól berúgunk. Aztán ha sokat ittunk akkor behányunk a Jóbanrosszban házasságkötõ sátorba. Amúgy nagyon szimpi a térkép, barna foltal jelölték a pocsolyák helyeit ahol a rockerek dagonyázhatnak. Arra gondoltam PVD alatt megnézem a Nyóckert a tv2 moziverzumnál. 😄
Nah jó böngészést a térképen 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
mikor gyerek bemegy a kocsmába és iszik 3 unikumot, mire a csapos kérdi hogy mi van ?
-Hááát, ma megvolt az elsõ orális élményem !
-Nahát, gratulálok ! akkor a negyedikre a vendégem vagy !
-Hagyja, ha 3 nem viszi el az ízét akkor a negyedik se fogja....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Két tag a kocsmában:
- Te, legyünk barátok!
- Te hülye vagy bazeg, hogy néznénk ki kopaszon, csuhában!?
Elton John, Robbie Williams és Kylie Minogue jönnek ki egy fergeteges koncertrol. Jó részegek, s ahogy dülöngélnek a kertek alatt Kylienak beszorul a feje egy helyen a kerítésbe. Robbie azonnal kihasználja az alkalmat felhajtja Kylie szoknyáját és rendesen odadörrent neki hátulról.
- Most Te következel! - szól oda Eltonnak.
Elton sírva fakad.
- Mi van Elton? - kérdezi Robbie.
- Nem fér be a fejem a kerítésbe!!!