Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
amúgy lehet hogy Karányi csinálta vagy valaki ismeretlen, nem tudom. Tuti nem original mer abban ugye van szinti is, amúgy Shane 54 verzió pörgött volna csak az nekem recseg, túl van vezérelve.
05 agnelli & nelson - Everyday 2002 (Lange Remix).mp3
:_S😄_S😄
egyébként jóak ha valaki nem vágná
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Karányi - Álomszép (Shane 54 italio-boot extended version)
Jast, a pénteki empire-ben ki csinálta azt a remixet?(ABDC)
Retteketet
(from isos1, ha már szóba hoztuk)
BT - Mercury & Solace
shit happens
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
this is the sound of trance :p
armin_van_buuren_-_in_sessions__07-24-2005-part2.mp3
ezek azok 😉
Csuwwi majd megmondja a jáccós cucc linkjét belehallgatok azt írok tracklistet 😉
btw drom rádió mint név mexûnt, van helyette TranceDrom :o (jast ötlete volt...)
a lap.hu-s család megfelelõ oldalain felbukkanhat a neve a kis rádiónknak 😊
shit happens
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Armin_Van_Buuren-In_Sessions_(MAXIMA_FM) 07-24-2005
ennek a 2részböl álló mixnek kéne a tracklistje! nem találom sehol!
nagyon kéne!
elöre is THX ha vki segíít!
elsõ kedvenc trance mixalbumom <#eljen>#eljen>
mondjuk nekem akkor friss élmény volt a zene, lehet azér esett le egybõl
1: sok csúnya beszéd
2: Jan Johnston - Calling Your Name
egy klasszikus, talán legjobb trance feldolgozása: evolution - ayla (phil york remix)
kár hogy szarrá jáccák pedig nagy kedvencem
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
1. Lifelike & Kris Menace - Discopolis
2. Gabriel & Dresden - Serendipity
3. Gabriel & Dresden - Drums Of Arcadia
4. Coldplay - White Shadows
5. Gabriel & Dresden - Arcadia
6. Ozgur Can - Changed (Gabriel & Dresden Mix)
7. Deep Dish - Say Hello (Angello & Ingrosso)
8. Rachael Starr - Till There Was You (Gabriel & Dresden Drums)
9. Sucker DJ's - Eyes Closed
10. Paul Van Dyk - The Other Side (Deep Dish Mix)
11. Booka Shade - Mandarine Girl
elvileg már kapható, mégsincs még meg.
őőő
a queen szerinted hogy szokott ott szerepelni? feljön freddy a sírból? 😄
shit happens