Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DJ Tiesto - Forever Today (Mike Shiver's Vocal Remix)
Mike Shiver - Immortality (Original Mix)
BT - Force Of Gravity (Nick Thompsons River Water Vocal Remix)
Ava Mea - In The End (Ronski Speed Remix)
DJ Tiesto - UR (Junkie XL Air Guitar Remix)
Nem is tudtam hogy a Forever Todaynek van remixe, viszont DC-n nem találtam, a Force Of Gravitybõl sem lenne rossz egy jobb minõség mert ami lejött nagyon szutyok :S In The End Ronski-ra szintén nem talált az UR meg gondolom még nem jelent meg?
Nem tudom valaki kisegíteni? 😊
őőő
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
nem tudom mi ez sry
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ez az, 47mp...
Elõre is köszi !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
de azt nem hogy KISKUNHALASON 😞
aug. 27.
Egész nap
House, Progressive house. Nyerges Kamion. Dj pult.
1 kisebb medence az eltolt szintes platón. 20-25 dekorativ modell-táncos pancsolása a legtrendibb elektronikus zenékre. www.dtd.hu
A kamionon fellépõk: NICK WARREN, PAUL ROGERS, BENNY, G-SMART
DANCE TUNING - PARÁDÉ AFTER:
Dance Tuning Disco, Kiskunhalas
Fellépõk: NICK WARREN, PAUL ROGERS, CHRISS, CLARK, BENNY
Jegyár: 3000-3500 HUF.
újregként a kommentjei után nekem se nagyon lenne kedvem idejárni...
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
van olyan tag, aki elõszeretettel szólogat be minden friss topikba a sokcsillagjával. na mindegy.
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
"én vagyok itt a rangidõs 😛"
Nem is, az én vagyok 😛
on
Még mindig várom az új Cascada-t (ami elvileg a How Do You Do feldolgozása lesz, de Manian egyelõre tagadja, na majd meglátjuk 😄)
én vagyok itt a rangidõs 😛
semmi értelme amúgy a csillagoknak, csak arcoskodni lehet vele, az új logóval kapcsoltam be, mert jobban néz ki vele
mázli, hogy a powered-bõl pont kijön a weed :Ð
shit happens
enyémbe mindjar almas pite lesz 😄
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
őőő
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Annyiért kapsz két üveg palackozott csapvizet. <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az elején viszont szar, nem tudom ott mit mûvelt mert igen elütik egymást a dobok.
őőő