Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king13
mp3tuneson az egyik aláírásában láttam pár jó számot:
DJ Tiesto - Forever Today (Mike Shiver's Vocal Remix)
Mike Shiver - Immortality (Original Mix)
BT - Force Of Gravity (Nick Thompsons River Water Vocal Remix)
Ava Mea - In The End (Ronski Speed Remix)
DJ Tiesto - UR (Junkie XL Air Guitar Remix)
Nem is tudtam hogy a Forever Todaynek van remixe, viszont DC-n nem találtam, a Force Of Gravitybõl sem lenne rossz egy jobb minõség mert ami lejött nagyon szutyok :S In The End Ronski-ra szintén nem talált az UR meg gondolom még nem jelent meg?
Nem tudom valaki kisegíteni? 😊

őőő

VinylToy
de ez konkrétan mikori?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ha megmondanád hogy ki csinálta mibõl van, akkor talán keresni is tudnánk, szerintem valamelyik korai technoguru követhette el.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

3Error
judge jules, atb is jáccotta mixben, aztán bejött... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

franco
szeretem amikor valaki cutot linkel, mert az általában jó. de ez nem az én stílusom 😞

nem tudom mi ez sry

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

3Error
Srácok, inkább azok akik "régen" (98-00)is elektronikus zenét hallgattak, segítsetek please. Egy szutyok minõségû live-ból vágtam ki egy darabot és örülnék, ha vki meg tudná adni az elõadót és címet :
Ez az, 47mp...

Elõre is köszi !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

franco
jajjdefaszvagyok, pedig mondták is

de azt nem hogy KISKUNHALASON 😞

franco
legalábbis nehezen hiszem

franco
ez most kamu, nem?

franco
34. Dance Tuning - X-it Truck
aug. 27.
Egész nap

House, Progressive house. Nyerges Kamion. Dj pult.

1 kisebb medence az eltolt szintes platón. 20-25 dekorativ modell-táncos pancsolása a legtrendibb elektronikus zenékre. www.dtd.hu
A kamionon fellépõk: NICK WARREN, PAUL ROGERS, BENNY, G-SMART

DANCE TUNING - PARÁDÉ AFTER:
Dance Tuning Disco, Kiskunhalas
Fellépõk: NICK WARREN, PAUL ROGERS, CHRISS, CLARK, BENNY
Jegyár: 3000-3500 HUF.

avagy ne sétafikálj ittasan mer' az veszélyes <#nyes>

franco
nem, lehet, ahova Jast/mivel én ajánlottam neki/

cSuwwi
senki, nem keltem a feszültséget, ha olvassa (nem valószínû), talán magára ismer.
újregként a kommentjei után nekem se nagyon lenne kedvem idejárni...

shit happens

KIAZKIAZKIAZ 😄😄😄😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
pff, nem élek vissza vele, mint egyesek...
van olyan tag, aki elõszeretettel szólogat be minden friss topikba a sokcsillagjával. na mindegy.

shit happens

Alien
<#alien><#vigyor>

itt jön az hogyha valaki régebbi reg nálunk akkor lehet ezzel vagdalkozni 😄 <#eljen>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

cSuwwi
több az üzim 😛

shit happens

Alien
Mentek Budapest Parádéra? És afterre? Ha igen hova? 😊

Alien
off
"én vagyok itt a rangidõs 😛"

Nem is, az én vagyok 😛
on

Még mindig várom az új Cascada-t (ami elvileg a How Do You Do feldolgozása lesz, de Manian egyelõre tagadja, na majd meglátjuk 😄)

cSuwwi
robotnak is kettõ van, mint neked
én vagyok itt a rangidõs 😛
semmi értelme amúgy a csillagoknak, csak arcoskodni lehet vele, az új logóval kapcsoltam be, mert jobban néz ki vele

mázli, hogy a powered-bõl pont kijön a weed :Ð

shit happens

JAST
denekem nincs 5 :**
aggyá kölcsön párat 😊
msn legyél, ma lesz másolni való, thx.

cSuwwi
neked is van kapcsold be
ki kell tenni, hogy lássák, ki a zúr a háznál 😄D

shit happens

JAST
engem csak a sok csillag zavar :**

cSuwwi
htx

shit happens

franco
széplokó

cSuwwi
ehh

shit happens

3Error
<#nevetes1> ez jó...

JAST

king13
elég kiábrándító volt az Amnesias koncertje után :S

őőő

franco
loál

franco
<#smile>

JAST
nyam 😛

Narcotic Syntax

enyémbe mindjar almas pite lesz 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Narcotic Syntax
kukorica, jancsi? 😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

JAST
abban kukorica van épp 😄

Elusive
szádban?

JAST
ez úgynéz ki mint vmi zebra csak számban...

sry ezaték ! 😄

JAST
TÉK

JAST
tesco gazdaságos.

king13
ehh ez a Tiesto koncert enyhén szólva érdekes, a Say Hello mixelését õ sem gondolhatta komolyan, oké hogy egyezik az ütem, de a középhangok elmennek egymáson és az egész egy nagy nyenyergés...hát nem tudom ha élõben lettem volna ott azért csalódás lett volna ez...

őőő

akyyy
sorrry😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

JAST
jó az a hely, nem drága igaz Narkós meg OPM? 3 feles futja. elõtte meg már úgyis kész leszek a melegben ha iszom.

JAST
sensation megamix 1 órásak

2 rongy a beugró ami 100% lefogyasztható

Annyiért kapsz két üveg palackozott csapvizet. <#hehe><#nyes><#eplus2><#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

elég kacifántosan fogalmazod meg a kérdéseidet! 😊

JAST
eléggé úgynézki a dolog h parádé afterozok mystery afteron - 2 rongy a beugró ami 100% lefogyasztható, 2 külföldi DJ 😉

king13
TL alapján jónak tûnik, Deep Dish - Say Hello májusban? 😊

az elején viszont szar, nem tudom ott mit mûvelt mert igen elütik egymást a dobok.

őőő

king13
fákk jó nagy remélem lesz még ennyi szabad hely 😄

őőő