204
Hol lehet ingyen SMS-t küldeni?
-
#83 565 -
#54 66 -
#53 hdh -
#52 hdhdh -
#51 sdfjgh -
#50 óhbtró -
#49 rtghr -
#48 adlfkgnl -
#47 ké -
#46 kéké -
#45 jég -
#44 jé -
#43 f -
#42 piosa -
#41 kaka -
#40 kaka -
#39 ksksk -
#38 rzuklrzul -
#37 rzkuk -
#36 tui -
#35 i -
#34 i -
#33 i
-
#32 tök mind1, mert úgyse megy. kár volt regelnem oda. -
#31 Az IMEI kódot ki lehet játszani a Vazun! Én nem tanulok angolt, de ezt le tudtam fordítani. A lényeg: Az IMEI csak a telefon típusának megállapításához kell! Én az utolsó számot kivéve beírtam a telóm IMEI számát! Így felismerte a telefonom! Ha ez nálad nem jönne be próbálkozz más számot megváltoztatni. De műxni fog!
Valaki Írjon már priviben működő ingyenes korlátlan sms küldőt! -
Smileyx #30 A vazu hót xar. Csak servizelni tudják azt a gagyi lapot sose lehet sms-t küldeni!
-
#29 htx :/ -
#28 más oldal vagy 3 hete használta a vazut, csak azóta hozták ezt a regisztrálós genyóságot..
én se vagyok oda érte. -
#27 Vazu
Most ajánlották nekem ezt az oldalt. A telefonod IMEI számát kéri, és állítólag az összes magyar szolgáltatóra lehet küldeni sms-t.
Még nem próbáltam, mert kicsit idegenkedem az IMEI számom megadásától. Vagy butasz@r vagyok?
Ötlet, hogy miért kérik? Esetleg tapasztalat valakinek? -
#26 Valaki használta már a https://www.vazu.com-ot?Azt mondták nekem, hogy regisztrálni kell és korlátlan sms-t lehet küldeni amiket el is tárol és jelentést is kapsz. -
#25 miert nem muxik az ICQ sms? -
#24 nekem megy a 777sms és az ICQ -t is használta előttem a haver és neki ment (én irtózok az ICQtól) -
#23 LOOOL-- amugy meg... 777 nekem mindíg szar ahogy az icq is állandoan szar.. ingyensms ugyanugy szar mint volt 2 évvel ezelöt... -
#22 hat ezt meg honnan sz**tad??? -
xabre #21 Tudja valaki hogy lehet divx filmet TV-re tenni? -
#20 Hat en vegig neztem jopar szolgaltatot, de szarik menni... mindegyik tul van terhelve...:] -
#19 nah..icq nem megy.. 777sms re azt írja ki hogy nem sikerűlt elküldeni.hol van olyan hely ahonnan egyszerűen lehet sms-t küldeni..de vagy 20 at... -
#18 van ám olyan is ahol nem kell regisztrálni..... -
br0me #17 www.1rstwap.com
heti 50 regisztrálás után ingyen -
#15 az unimobil 10 szer job volt!!
pl egy progi volt majdnem icq.. amilyen néven regisztráltál azt a nevfet irta ki a telcsi..tehát ha pannon gsm néven regelted magad akkor ha megkapod az sms-t azt irja ki hogy a pannon gsm től jött:9 heeh jo kis paráztatásokat csináltam.. ékezeteket mindegyiket tudta... volt visszajelzés lehettt viszaírni stb.. a legzoralab progi volt!!!