13
Magyar clanbase
-
#13 Orulok neki ;) -
#12 ez jó ez tetszik:) -
#11 Koszonom az ertekes infokat.
Wolf ugyben mar van kapcsolat, es serverre is van lehetoseg. Par het, es beindul a nagyuzem.
Varia -
#10 Az oldal nem elérhető.:(
Egyébbként mi *HWF* indultunk anno CB-n, és nagyon jó versenyek voltak rengeteg klánnal.
A gond az volt, hogy Külföldieknek nagyon jó konnektjük volt és nekünk még ADSL-lel is elég suxx volt soxor.
Meg még valami ami miatt nem indult sok magyar klán ott. Például Wolf-ban az addog jó, hogy magyar serveren nyomjuk a játékokat kihívóként, de soxor kellett volna menni külföldi serverre is. És ekkor még addig OK, hogy elfelejtjük a 100 körüli pingeket és mennénk, de ritkább esetben van a nemzetközi klánoknak tört Serverük. És ugye-ugye azért nálunk nem olyan sokan pöngették ki azt a 10.990Ft-os reklámárat egy eredeti gémre :)
Én mindenestre sok sikert kivánok Nektek és remélem összejön.Simán elmegy még egy ladder mportalos liga mellett legalább több mérközés izgalmas mérkőzés lessz. Azt ne felejtsétek azonban el, hogy legalább 2 gyors server is legyen az oldal mellé, mert azért MO-on azért még nem olyan sok klán rendelkezik saját serverrel.
-
#9 Megteheted, nemsokara.
Elkeszul a vaz, a motor, es akkor lesz felhivas a clan-ok jelentkezesere.
Addig is udv,
Varia -
#8 annál is vannak versenyek nem? amugy jo lenne beneveznem az UBER klanomat csben:) -
#7 Nem, ez a CLANBASE és nem az mportal.
Ez laddert is szervez meg összefog mindent az mportal tökmás. Az max. meghírezi, hogy a clanbase csinál laddert. -
#6 hát sztem jo ötlet, de akkor sztem az mportálon belül kéne ugykodni, hogy egy központi ilyen oldal legyen, mert ugy sztem hatékonyabb. bár ti tudjatok -
#5 Alkeszkam, pialjal tovabb a sotet kis kocsaban, az jobban megy neked. -
#3 Pontosabban mint a www.clanbase.com.
Egy jatekot kedvelok clanokba gyulekeznek, a clanokat pedig a clanbase tartja ossze.
Varia -
#2 ez gamer klánokkal foglalkozik repekkel meg demokkal?mint az mportal féle? -
#1 Tobbszor is kerdeztem mar a forumon, tud-e valaki valamit a clanbase.hu-rol.
Eredmenytelenul.
Felhivas!!!
Ezennel bejelentem: www.clanbase.hu megkezdte mukodeset, bar meg az oldal nem mukodik.
(csak napok kerdese)
A www.clanbase.com-mal felvettuk a kapcsolatot, es mindenben a segitsegunkre lesznek,
a magyar clanbase mukodeseben.
Ehhez keresunk olyan embereket, akik jartasak flash animaciok, mysql es php oldalak elkesziteseben.
Ha kedvet erzel hozza, es tudasod is van, dobj egy mailt a [email protected] cimre.
(Ha valamilyen clan tagja vagy, meg jobb :) )
Koszonettel:
varia
[email protected]