44
Missing On Lost Island
-
M.A.D. #44 A design nem mai gyerek :((, de a poénok :))) -
#43 ja ott van ahol megerkeztel erre a szigetre egy krater szerusegben -
#41 feragtatni kell egyet a kofaragoval es a szobrot bekell martani a lisztbe (egy hordo az agyu kornyeken) vagy mi a szarba a hajon (kikotonel) -
#40 Hol van a befestett bábu? -
#39 tehat ha a celozgatosm nem volt vilagos :)) akkor megkerdeznem mi a jatek hivatalos oldala??? mert ami itt van link az nekem nem jon be -
M.A.D. #38 Patch??????? Hol??? Merre???? -
#37 ha csak tudnam hl van a jatek site :)) -
#36 Amikor nem tudtok mit csinalni miert nem olvasatok el a leirast amihez direrct link van a jatek site-rol? -
#35 kosz de mar tovabb jutottam most ott vagyok a lava workshopban megcsinaltam mar a formaval a kis fogaskereket de most meg nem tudom mit kell csinalni csak bolyongok -
fucko #34 Hasznald egymason a kötelet meg a kampót,es aztan a vizesesen. -
fucko #33 Szeleteld fel a gyertyat a karddal amit aztan kapsz ha beviszel egy agyugolyot a kovacshoz aztan menj fel a kalozhoz es beszelj vele majd add oda az agyugolyoslegye:),es utana csereld a gyertyat,(de ezeket csak aztan ha odaadtad a reszegnek a befestettbabut) -
#32 Megvannak megvannak de MIT KELL CSINÁLNI VELÜK ??? :))) Nem vagyok egy nagy kalandjátékos de ez idegesít már :D -
#31 :)) na tehat az agyogolyod megvan a leggyel? gyertak vannak? ha nincsenek akkor asszem valahonnan hajobol kell felvenni azokat szetvagod a karddal (nem akarok mindent elmondani gondolkodj :)) en tegnap este szedtem le es mar a lava workshopban is megcsinaltam a feladatokat tehat nem olyan nehez :) mindent probalj hasznalni mindennel minden lehetoseget aknazz ki! -
#30 Ok, leütöttem, a fogat odaadtam a részegnek, vettem neki piát, kifeküdt, felélesztettem és most minden ugyanúgy van. HELP -
#29 de nekem is segitsen valaki -
#28 hata moge mesz es leutod a fadarabbal amit a krater tetejen talalsz -
#27 Hahó -
#26 Ha már ott tartasz segíts plz! Még az elején vagyok a faluban, a kikötőben lőttem kétszer az ágyúval, a golyót ami eltalálta a kocsmát kivertem kalapáccsal és most meg kéne szereznem a kikötőben a kalóz aranyfogát. Na azt hogy kell? -
#25 jajó semmi -
#21 elakadtam! tud valaki segiteni? ott vagyok ahol partra vedodtem egy szigeten gondolom ez az elveszett sziget. Sikerult mar bejutnom a titkos fegyver raktarba a vizeses tuloldalan meg ki logtem a hordot, kinyitottam a ladat, megszereztem a nadragtartot es a kaloz felszereleseket. Mit kell most csinalni? ja es a kereg a farol is megvan -
#20 www.mkwarez.tk -
#19 tud vki helyetr ahonnan letölthetném? -
#15 Hihe:) -
#13 opflash ftp? :)) -
#11 bazz ne irigykedjetek adjatok letoltesi helyet egyebkent tiszta monkey island csak a grafikaja nem valami szep (persze a kezzel rajzolt ketegoriaban) -
#10 Ez nem a honlapja hanem egy kis leírás róla. -
#8 itt egy kis leírás
linket pliz -
#6 Agyatok mar meg a cimet baz ne legyetek man ilyenek... :(((( -
#5 honnan bazz!? senkit sem erdekel az hogy szeditek lefele engem csak a link! :)))) -
#4 Wow, ki vagyok éhezve egy jó kalandjátékre, töltöm én is lefele! -
#3 Ohh ird mar meg honna kerlek!!!! -
M.A.D. #2 Én már töltöm lefelé! :)) -
#1 Ha! Egy ujjab Monkey Island-Iniana Jones keverek ami iegeretesnek tunik!
Agyon valaki linket honnan tudom letolteni plsss!!!