84
Massive Multiplayer Online Role Playing Game
  • Jonny87
    Massive multiplayer online ... maximus van topic free mmorpgröl, pl. fwo ( free mmorpg )
  • Herold
    Elárulja valaki, hogy az MMORPG-ből az MMO minek a rövidítése?
  • maxius
    Mondanátok néhány free MMORPGt? (lehetőleg jókat)
  • Sanca
    Te is FW-zel Horse?
  • oXynus
    Milyen stílust szeretsz? Ha bejön a cyberpunk világ akkor Neocron
  • oXynus
    dejó hogy válaszoltam egy fél éves üzire
  • oXynus
    olvasd al az alcímet
  • DarkHorSe
    Fung Wan Online
  • yellowcab
    Sziasztok!
    Mit tanácsoltok,mivel tudnék mostanában jáccani???
    Van olyan,amit letölthetnék kipróbálás céljából,tehát mondjuk 1 hétig ingyenes...
  • Herold
    Mi az az MMO? Az RPG-t tudom mi, csak az MMO érdekel.
  • Botond #32
    gamestarhoz volt warcraft2 battlenet edition battle.net key-el :-)
  • And5
    loll :D
  • Petyus_
    WoW béta még nem indult be, és jelentkezést se fogadnak. Készülj fel rá egyébként, hogy a jelentkezéshez kelleni fog egy Battle.net-es CD-Key, és ha ki is sorsolnak bétára, akkor is valószínű fizetned kell érte valamennyit..
  • a.carkey
    +17% ÁFA :)
  • Braveheart
    Talán keresgélj a honlapján... az ilyen MMORPG-ről szinte mindnet megtudhatsz ott... van havidíj, ez változó, SWG-é pl. 14.99 dolcsi havonta asszem. Megveszed a játékot elindítod és az első alkalommal lehet regisztrálni magad, onnantól addig játszol amíg bírja a pénztárcád...
  • GregoryC
    Sziasztok!

Még új vagyok de megláttam a fórumot és én is is merek egyet de most már sajnos fizetős lett de amúgy nekem nagyon tetszett. Akit így is érdekel az keresse fel az oldalt és töltse le az installt.
    Itt keressétek www.helbreath.com

Én addig játszottam vele ameddig nem lett fizetős de nagyon szórakoztatónak találtam, olyann Diablo stílusú.
    Hali
  • Neme.
    Ugyan kissé offtopik, de ha valaki szeretne játszani régi jól bevált szöveges MUD-on, nevezetesen az Arctic-on (mud.arctic.org:2700), nem bánnám, ha megeresztene egy mailt felém. Az Arcticról annyit, hogy véleményem szerint a legjobb létező szöveges MUD, nagyon nagy élmény játszani, már ha valaki tud angolul.
  • krisz073
    Nem valami mozgalmas ez a topik
  • krisz073
    ???
  • krisz073
    Hi.

Ha meguntad és megválnál szeretett DAoC cd-töl szolj,én szivesen megvásárlom.
  • Hunnenkoenig
    Project Entropia egy nagy f***ság!!!
    Szep, meg jo, de sok penz kell hozza, mert igaz "ingyenes", de mindenert fizetni kell benne IGAZI penzzel! Peldaul ha fegyvert veszel. Aztan ha nem kötöttel ra biztositast es meghalsz, elveszik a draga cucc. Ha le PK-znak es elszedik a cuccod szinten ugrott a le! Allitolag kapsz is penzt, de a legtöbb ember sir a forumon, hogy mar 50 dollarjaba került a 3 hetes jatek es meg nem kapott semmi penzt... Szoval hagyjatok!
  • Hunnenkoenig
    Na, mivel ebben volt a legtöbb üzenet, ide irok:

Egy INGYENES jatek:

http://www.blackmoon-online.com

A betateszt kellös közepen abbahagytak a fejlesztest es azota mindenki ingyen jatszhat!
    A grafika az COMIC stilusu, a jatek maga olyan mint a Diablo vagy UO.

A letöltendö fajl 900MB(!), de ugy nez ki, hogy megeri. Kevesen vannak benne, de ingyér jo!

A masik, amit talaltam az 3D-s es eleg jol nez ki, bar meg nem telepitettem:

http://www.project-entropia.com/default.asp

Ez a leiras alapjan kicsit olyan Anarchy Online-os lehet es allitolag csontra ingyenes es az is marad, pedig fejlesztik! A grafikaja eleg jol nez ki!
  • KreeztalCODE
    MMORPG topik ... ilyenbol meg ugysincs ^.^
  • Hangianix
    #756-os bejegyzes a SW Galaxies forumon.
  • Hangianix
    Nem-nem, mindketto csapat benne van.
  • Lacc
    Nem az Ultima Online készítői csinálják hanem az Everquest készítői...
  • Hangianix
    Keretik a topic torlese. ;-)
  • Krinyo
    Pedig jó az.
  • magus
    jut eszembe a daocehez nincs ingyenes trial? mi a hivatalos honlap? én uccsó napon jutottam be a bétára aztan meg elsőre olyan kezelhetetlennek tunt hogy egy napra nem baratkoztam meg vele
  • Hangianix
    Lol. Aztan lehet, hogy az is csak egy kalap szar lesz. ;-) En is jelentkeztem mindenre ott, de hiaba jo a vilag, attol meg el lehet baszni, lasd az uj filmeket. Es nekem ne mondjak, hogy az Ultima online keszitoi es az milyen nagy szo, jo par ismerosom allandoan anyazott rajuk. A legnagyobb gond az unalom, minden jatekot megun egy ido mulva az ember, en pl. 4 honapja jatszok a DAoC-kal, nem is vagyok hardcore gamer es mar unom. Csak az a kulonbseg egy offline jatekkal osszehasonlitva, hogy azt barmikor folyathatom, ujrakezdhetem, ezeknel meg nem garantaljak azt, hogy megmarad a karakter, ha kihagysz par honapot. Vagy fizetsz a reaktivalasert a'la mobilszolgaltatok.
  • magus
    hajj azt nem értem, hogy miér nem adnak mindenhez egy probát. az emberek csak ugy probara nem pengenek ki pénzt.
  • Lacc
    Az SWG-hez képest mindegyik cukrozott hurka.
  • Hangianix
    Ja, egy ficko csinalta az egeszet, eloszor csak hobbi-bol. Ahhoz kepest nagyon jo volt. Ez a most ingyenes dolog, meg kb olyn mint az HBO hetvege - nem ersz vele semmit, ha a halozaton nem tudod meg kodolva se fogni. ;-)))
    Bar gondolom az EQ-t konnyebb elerni.
  • magus
    hat nem. kb olyan mintha vki szorakozasbol akart voln csinalni egy ilyet, komolyabb anyagi háttér nélkül, de a külcsín,re+kezelhetőségre nem rakott volna. viszont a belső gondolom jo ha ennyien játszák.

Everquest most ingyenes 30napig, csak vmiért nem tom kiprobálni. Ragnarok is ingyenes most.
  • Hangianix
    Szerintem mar ez a jelen. Kiprobalni oket ingyenesen max. a betateszt kozben lehet, utana kemenyen kell pengetni. A Runescape-nek van free resze is, de azt ha jol tudom nem szereted.
  • magus
    lehet hogy ezeké a jövő? milyen lehetőségek vannak? Melyikeket lehet kiprbóálmi ingyenesen?