1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
#899 egy nem oszt nem szoroz bár téged furcsálnálak azért nekünk értelmes megismerkedésünk volt, ha jol emléxem..nemtom neked mé szar az inf... nekem nagyon bejön lehet hogy neked nem tetszik hogy nagyon real bár akinek az AA bejön annak ez is be fog jönni.és attol mert nekem tul reális és jobban szereted az SF, CS-t stb-t azé nem kell leszarozni.. a CS sem szar csak olyan mint az autosban az arcade gamez az inf meg a sim... innentől kezdve nem kell ezen mit veszekedni.. -
#898 Ne akard, hogy mégvalaki csatlakozzon az ellenségeid népes táborához. -
#897 A belga Fabrique Nationale rendhagyó megjelenésű, 5.7mm-es páncéltörő lőszerrel működő
géppisztolya. Nagyon kompakt, könnyű katonai önvédelmi fegyvernek fejlesztették ki, első-
sorban jármuvek személyzetének és a műszaki alakulatok részére, de kísérleti jelleggel
megtalálható az amerikai SWAT osztagoknál, és a belga rendőrségnél is. A visszarúgása
minimális, szükség esetén fél kézzel működtethető, a speciális 2 grammos lövedék pedig
rövid lőtávon (max. 100-200m) képes a ma használatos kevlármellények, golyóálló szerkók
többségét átütni. Hangtompítóval is felszerelhető, a célzást beépített optikai irányzék
segíti. Az 50db lőszer egy átlátszó műanyag nyeregtárban található a fegyver tetején, a
kilőtt hüvelyek pedig (szokatlan módon) alul potyognak ki. A cucc másik érdekessége, hogy
sorozatlövésnél a tűzgyorsaság annak függvényében növekszik, hogy a lövész mennyi ideig
tartja hátrahúzva az elsütőbillentyűt. Szükség esetén a teljes tár egy szempillantás
alatt kiüríthető. A fegyver hátránya, hogyha leejtik, a lőszerek összeakadhatnak a tárban
-
#896 AAAARGH! -
#895 az eszed tokja, az!!(probáltam nem anyázva:)
te is játszottál 2 percet vele rájöttél hogy fingod nincs a gammához és törölted mi? és persze a jo kis 285 ötös régi verzót nézted meg ami tényleg bugos -
Evilmann #894 Esetleg itt találsz: N&D 1053 Bp. Vámház krt. 4. 266-9147 -
Evilmann #893 Minden 7,5J alatti csőtorkolati energiával rendelkező "lőfegyver" tartható engedély nélkül(mivel nem minősül fegyvernek) , de ez nem jelenti azt, hogy közterületen viselhető is. Olyan, hogy "különosebb engedély" nincsen, az éles lőfegyver, a gáz-riasztó pisztoly engedélyköteles, a többi nem és másra nem is lehet engedélyt szerezni. -
#892 milit akartam írni, igazad van :) -
TheZsenyka #891 Igen, igen! És ha valaki tudni ejteni pár szót arról, hogy mik azok a cuccok, amiket különösebb engedély nélkül is lehet tartani. -
Evilmann #889 Hmmm az érdekes lenne... esetleg 1,3 centiseket a legnagyobb 0.50-es desert eagle, ha meg a lőszer hosszára értetted azt nem tudom milyen hosszú, de a 13cm akkor is soknak tűnik. -
#888 Mert gey bugos ronda játék. -
#887 mé nem érdekel? -
#886 akkor a desert 13 centis golyókat lő? :) -
#885 ahhha, thx -
Evilmann #884 Annyi összefüggés van köztük, hogy a mm -et Európában az inch-et pedig Amerikában használják, tehát ezek a .38 meg .45 inchben vannak megadva. Egy inch kb. 2,54 cm, ezt beszorzod az adott számmal pl. 2,54 x 0,38 ami durván 0,9, tehát .38-as megjelölés az európai 9mm-nek felel meg. Ezeket az amcsi jelöléseket nem kell mindíg századmiliméterre pontosan venni, mert pl. a .357-es lőszer is 9mm átmérőjű. -
#883 ha már kaliberről van szó elárulná nekem valaki a .x és a x mm közti váltószámot, esetleg összefüggést? -
TomBond #882 Ahhoz is!
Azaz a kereskedő elkérheti (sajnos nem mindenhol teszik meg, de ez nagyon kevés helyen van így) a tartási engedélyt, amiben fel van tüntetve a fegyver kalibere, és csak ahhoz vehetsz lőszert!
-
harcu #881 A CounterStrike-ban is átlőhetsz a falon. Tegnap rámoltam ki egy emberkét a cs_militian a hazban falon keresztül egy géppuskával. Ha átnézel a másik oldalra, akkor láthatod a lyukakat. De érdemes megnézegetni a Global Operationst is. -
#880 SF - Strike force
NEM COCSO nem INF nem érdekel :) -
#879 lőszer vásárlásra is kell engedéj? -
#878 csé -
#877 van vmelyik játékban olyan igazi mesterlövészes puska ami átlő a falon is? -
#876 az inf ben aza jo hogy néha tényleg nem lehet megtartani pár fegyvert nemcsak fel hanem jobbra vagy balra is elmászik a fegyvere rendesen, és 2 golyó már öl és fejbe elég egy is persze. nem olyan mint a csa ahol 1 tár kel az emberbe -
harcu #875 Nos, a CS adatai legfeljebb is csak részadatok, pl pontosan megadja a lövedék energiáját? Na jó, de melyik lövedékét az adott fegyverhez? Amúgy meg az AK nem szór eléggé, nem rúg vissza, a Minimi ellenben kaszál, mint az őrült. A távcsöves puska a katona kezében csakis távcsővel való tüzelésre alkalmas, mintha egy scouttal csak távcsővel lehetne célozni. Mellesleg ki az az izombajnok, aki az AWP-t felállva megtartja rezzenéstelenül, kilő vele egy 7000 J energiájú lövedéket, és nem vágódik hátra. Ezért nem nagyon szoktak ekkora kaliberrel állva tüzelni, csak fekve.
Mellesleg a Glock tényleg jó kis fegyver a CS-ben, mert tud sorozatot lőni. Igaz, hogy nem jól, mert ugyebár nem a17-es, hanem a 18-as tud ilyet, és ott sem hármas sorozatot, hanem teljeset, de akkor is három sorozattól a CS-ben mindenki megfekszik. -
#874 ha vki tudna vmi szuperfegyverekről képeket plusz magyar leírást az jó lenne! -
#873 ohh egy kihalt fórum:) -
Glock -
#871 -
#869 a cs aztán marha reálisan bemutatja a fegyverek tűzerejét :P
a Glock a világ egyik legjobb pisztolya -
#867 annyi csak hogy a tár hátrébb van mint a fogantyú:)
és ugyanúgy görbűl..amugy meg a teteje inkáb m16 vagy m4... -
#866 Peidg köze nincs a Famashoz. :)9 -
#865 Ez sokkal joban hasonlit egy famashoz
Amugy en beernem egy hatastalaitott lugerel is :) -
#864 Ha rákeresel a neten arra hogy "Word War 2 weapons replicas", akkor tuti hogy találni fog egy csomot. -
#862 Na itt van az STG http://www.mfiap.com/airsoft/mp44_l.htm -
#860 Én láttam valahol StG44-et (egyégként Sturmgewher, nem pedig machinegewher.), ami replikált, nem lővő volt. -
#859 Itt egy AK74 átalakítás.
-
harcu #857 Persze, lehet, csak kellene neki pár trailer. Ja, és valahogyan el kell terelni a múzeumőr figyelmét.... -
#854 enhem ugyanígy érdekelne egy
Fn P90 vagy FAMAS G2
:))))) -
#852 van steyr aug of korsz keményebb airgun..tud olom golyot is és sorozatot lő..vmi 100ezer... -
#851 szerintem mindenki ismeri a külföldi árakat.Inkább Itthoni air softárak kellenének és hogy egyáltalán lehet e venni M16-t is.