Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
attól te még rejszolhatsz az orosz kéziágyúkra, a helyzeten nem változtat...
Riszpekk
ja, és ha erre jár egy moderátor, plz törölje ki a dumákat, csak a képek maradjanak, thx!
Riszpekk
a belga, német fegyverek is nyálasak neked???
Riszpekk
Riszpekk
...nezz magadba jo melyen...
ne kínlódj, van hi-tech meg van durung, én az elõbbit szeretem, te az utóbbit
Riszpekk
Hmmm, miért, az M16 olyan beszarós fajta?? És ez 31 év alatt nem derült ki, csak neked?? Wow.
Riszpekk
Riszpekk
akkora baromságot mondtál, hogy ki kéne moderálni.... egy M16 már mindent tud, amit tudnia kell, úgy tuningolod, ahogy jólesik, gyors, pontos, megbízható, de neked nyálas, mert nem lehet vele falat bontani.....
Riszpekk
de szeretném még a nyáron belövetni
Riszpekk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Riszpekk
na csak legyen meg a netem, megmutatom én nektek, hogy kell harcolni, kiscsibék 😊
Riszpekk
Barett M82A1. Lehet már volt, akkor bocs 😊
Júli 25-tõl ezzel a kicsivel fogok fejeseket osztogatni AA-ban 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hehe ez se lenne rossz az ablakomba 😊)
itt egy AK upgrade a BIZON-2-es
ohajod parancs itt a tavcsoves AK-d